maritbet girişmaritbet
Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açısı kazanıyor

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açısı kazanıyor

Mimar Mustafa Çiçek her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, modern mimariyle buluşturuyor.

Doğru tasarımı yeni fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmaya devam ediyor.

Her mimarisinde kullanıcısının ihtiyacı olan sıcaklık ve samimiyet hissini yansıtan, doğru malzemelerin kullanımı ile estetiğe başka bir boyut kazandıran Mustafa Çiçek, ince dokunuşlarını yansıtmayı başarıyor. 2019 yılından beri “216 Design London” ismi ile Londra'da mimari – iç mimari hizmetleri de veren Çiçek, maliyet ekonomisi ile her bütçeye uygun ve aynı iş dikkatiyle ortaya çıkan mimari tasarımları da baskı altında kalmayan modern bir anlayışla sunmaya devam ediyor.

Mustafa Çiçek'in nakış gibi işlediği mimari tasarımlarıyla birçok konut, restaurant, ofis gibi mekanları farklılaştıran kent ve çevreye duyarlı anlayışıyla da sürdürülebilir mimari anlayışının temsilcilerinden biri konumunda bulunuyor. “216 Design London” ismi ile Londra'da mimari – iç mimari hizmetleriyle bugünden geleceğe uzanan tasarımlarla uzun yıllar güncelliğini koruyan işlere imza atan Çiçek, tasarımda ayrıntı – bütün arasındaki ilişkiyi de dengede tutarak her daim göze ve zevklere hitap etmeyi de amaçları arasında bulunduruyor. Başarılı mimarın fark oluşturan dokunuşlarının estetik, fonksiyonel ve teknik unsurlarla birleşerek yeni görünümlere çevirdiği tasarımlar, tecrübe ve bilgi birikiminin birer eseri olarak yansıyor. Tasarım sürecinde kendi fikirlerinin yanı sıra tüketici alışkanlıklarını da dikkate alan Çiçek, kültürel dönüşüm ve kodları da harmanlayarak ortaya mozaik bir mimari anlayış çıkarıyor. Nitelikli ve doğru bir tasarımın mimarideki önemine inanarak bu doğrultuda sürprize yer vermeyecek şekilde projelerin her aşamasında yüksek titizlikle hizmet veren deneyimli isim, hayal edileni gerçeğe dönüştürmeyi başarıyor.

Mimar Mustafa Çiçek, küçük dokunuşlarla büyük değişiklikler oluşturmaya devam edecek.

Yorum Yaz