maritbet girişmaritbet
MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması”na sponsor olarak destek veriyor.

52 yıllık birikimiyle gayrimenkul sektörünün öncüsü olan MESA, bu sponsorlukla kariyerinin başındaki genç mimar, iç mimar ve tasarımcıları teşvik etmeyi hedefliyor. Mimarinin geleceği olan gençleri desteklemesi sebebiyle yarışmaya sponsor olmayı tercih eden MESA, yarışma kapsamında MESA Çengelköy Bosphorus ve MESA Orman projelerini gençlerin vizyon ve yeteneğine emanet ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti üniversitelerindeki Mimarlık, İç Mimarlık (İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı), Endüstri Ürünleri Tasarımı (Endüstriyel Tasarım) bölümlerinde yüksek lisans yapan ya da bu bölümlerden en fazla 2 yıl önce mezun olmuş olan mimar, iç mimar ve tasarımcılar 30 Ağustos 2021 tarihine kadar yarışmaya başvurabilirler. Yarışmacılardan oluşturdukları tasarımlarda ev kavramına zamanın getirdiği sorunlar ve bunların çözümlerine yenilikçi yaklaşımlar geliştirmeleri ve söz konusu sorun ve çözümleri deneyimleri bağlamında değerlendirmeleri beklenecek. Yarışma kapsamında katılımcılar geliştirecekleri özgün bir senaryo ile sponsorların konut projelerini Dzynzone ürünleri kullanarak tasarlayacaklar. Katılımcılar tasarladıkları senaryo ile ilişkili bir Dzynzone ürünü yoksa tasarım önerisi getirebilecek, bireysel ya da ekip olarak istedikleri sayıda proje ile başvuru yapabilecekler. 

Başvuruları birbirinden değerli jüri üyeleri değerlendirecek. Yarışmanın danışman jüri üyeleri Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu ve baş tasarımcısı Faruk Malhan ve Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Güvenç; asil jüri üyeleri ise Koleksiyon Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülay Hasdoğan, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Cordan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Işıl Özçam, TKL İç Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Tekeli‘dir.

Jürinin değerlendirmesinde senaryonun özgünlüğü, tasarlanmış konut mekanının senaryoyla ilişkisi ve DZYNZONE ürünlerinin birbiriyle ve mekan ile uyumlu olup olmadığı konuları göz önünde bulundurulacak. Yarışma sonucunda 1.lik, 2.lik ve 3.lük ödülleri ve 3 adet eşdeğer mansiyon ödülü verilecek. Mansiyon ödülünün sahipleri 10.000 TL değerinde, üçüncülük ödülünün sahibi 20.000 TL değerinde, ikincilik ödülünün sahibi 28.000 TL değerinde, birincilik ödülünün sahibi 34.000 TL değerinde Dzynzone ürününün sahibi olacak. Yarışmaya son başvuru tarihi 30 Ağustos 2021. Yarışma sonucu ise 1 Ekim'de ilan edilecek. 


Detaylı bilgi almak ve yarışmaya katılmak isteyenler www.dzynzone.com/sayfa/dzynzone-ic-mimari-tasarim-yarismasi adresini inceleyebilirler. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Tema İstanbul 2 dev maketiyle dikkat çekiyor!
  • 13.04.2022 17:55

Tema İstanbul 2 dev maketiyle dikkat çekiyor!

Artaş-Mesa-Kantur&Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projes ...

Tema İstanbul 2'nin 2 ayda yüzde 50'si satıldı!
  • 21.02.2022 13:07

Tema İstanbul 2'nin 2 ayda yüzde 50'si satıldı!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarının oluşturduğu, Mesa, Artaş, Kantur& ...

Koleksiyon Mobilya halka arz oluyor
  • 21.02.2022 11:56

Koleksiyon Mobilya halka arz oluyor

Koleksiyon Mobilya'nın halka arzı için talep toplama tarihleri 24-25 Şubat olara ...

Koçtaş'tan ev dekorasyonunun püf noktaları!
  • 29.01.2022 15:01

Koçtaş'tan ev dekorasyonunun püf noktaları!

Koçtaş, dekorasyon tarzını evlerine yansıtarak kendilerini daha iyi hissetmek is ...

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi
  • 21.01.2022 09:37

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi

MESA, Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Marka Değeri ve Algı Araştı ...