maritbet girişmaritbet
Häfele'den yeni yıl özel kapı kolları serisi

Häfele'den yeni yıl özel kapı kolları serisi

Hafele, 120 binin üzerindeki teknolojik ve fonksiyonel ürün gamıyla mekanlara ‘iyi fikirler’ katmaya devam ediyor.

Yaşam alanlarında sunduğu fonksiyonel çözümlerle trend oluşturan Häfele, farklı renk ve stil kombinasyonlarıyla yenilenen kapı kolları koleksiyonuyla, yaşam alanlarına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Tüm mekanlarla uyumlu 240 ayrı model seçeneği sunulan koleksiyonda, temassız özelliği de bulunan kapı kolları aynı zamanda normalleşme sürecinde bulaşı önleme aşamasında önemli bir rol üstleniyor.

Dünyada 96, Türkiye'de 20 yıldır trendlere yön veren Hafele, 120 binin üzerindeki teknolojik ve fonksiyonel ürün gamıyla mekanlara ‘iyi fikirler' katmaya devam ediyor. Son olarak, 240 ayrı model seçeneği sunan yeni kapı kolu koleksiyonuyla ses getiren Hafele, renklerin, yeni stillerin, değişen çizgilerin uyum ve zıtlığını yaşam alanlarına taşıyor. 

Klasik, neoklasik, modern ya da zamansız… Her mekanın ruhuyla renk ve stil açısından kusursuzca bütünleşen kapı kolu koleksiyonunda ek olarak topuz kol, pencere kolu ve çekme kollar da bulunuyor. Kapı kollarının mobilya kulpu ve çekme koluyla birlikte bir aile olarak tasarlandığı 40'ın üzerinde ürün serisi de mekanları dönüştüren ilham verici yenilikler arasında yer alıyor. 


KAPI KOLLARINDA 4 STİL, 11 FARKLI RENK SEÇENEĞİ

Kapı kolları ve aksesuarlarında, zengin ürün yelpazesine sahip olan Häfele, kapı kollarını 4 ayrı stil ve antik bronz, antik gu¨mu¨ş, parlak pirinç, krem beyaz, antik bakır, mat siyah, parlak krom, paslanmaz çelik, parlak bakır, antrasit ve mat nikel olmak üzere 11 rengin farklı kombinasyonlarıyla sunuyor…

Klasik: Gösterişli parlak pirinç barok kabartmalardan soylu bir zarafeti temsil eden antik gümüş yaprak bezemelerine, kapı kollarında klasik stilin farklı yorumlarını buluşturan ürün serisi, uygulandığı yaşam alanlarına geçmiş zamanların ruhunu taşıyor. Vintage tarzının renklerinden antik bronz, antik bakır ve krem beyaz, stilize motiflerle buluşurken; yeni koleksiyonun en zarif ürünlerinden Viktoryen kapı kolları antik gümüş gibi ağırbaşlı bir renge bürünüyor.

Neoklasik: Antik dünyanın bilgeliğini bu zamana uyarlayan neoklasik stilde kapı kolları, yalın ama güçlü bir ifadeye sahip. Yeni lu¨ksu¨n rengi parlak bakır, parlak pirinç ve parlak krom yüzeyleriyle mekanın ruhuna sanatsal incelik katıyor. Mekanı canlandıran yu¨ksek enerjisiyle pirinç parlak, hem klasik hem modern çizgileri altın ışıltısıyla harmanlıyor. Country ya da sahil tarzı, klasik ya da modern her çizgiye uyum sağlayan bir ürün serisi.

Modern: Endüstriyel ya da minimalist tarzda en yeni trendlerden biri olarak öne çıkan kapı kolları, modern stilin tamamlayıcıları arasında. Avangart ve cesur mekanları bu¨tu¨nleyen krom parlak bu serinin vazgeçilmez renklerinden biri. Yeni nesil mekanlarda, metropolitan tarzın renklerinden olan antrasit, mat siyah ve mat nikel özellikle çalışma alanlarında gu¨çlu¨ bir etki oluşturuyor.

Zamansız: Her zamana ve mekana uyum sağlayan kapı kolları yepyeni modelleriyle bu stil grubunda yerini alıyor. Yalın çizgilerde, işlevsel kapı kollarının vazgeçilmez rengi paslanmaz çelik, modası geçmeyen bir görünüme sahip.  Gizli gu¨ç ve dengenin rengi mat nikel ve mat siyah tu¨m zamanların, hiç değişmeyen renk trendleri arasında. Özel konutların yanı sıra konut, otel, hastane, AVM gibi büyük ölçekli projeler için ideal olan ürün serisi, zamansız mekanlar oluşturuyor. 

YENİ NORMALE ÖZEL KAPI KOLLARI 

Covid-19 salgınıyla birlikte standartları yeniden gözden geçirdiğimiz ‘yeni normal' dönemde kafe, restoran gibi tüm işletmelerde, kamu alanlarında, hastane, AVM, eğitim yapıları gibi yoğun kullanıma açık mekanlarda, kurallar ve talimatlar yeniden belirlendi. Ortak kullanım alanlarında ve sık kullanılan yüzeylerde artan mikroorganizma yüküyle, fiziksel mesafe, maske ve kişisel hijyen gibi bireysel yöntemlerin tek başına yeterli olmadığı gerçeği, yeni teknoloji ürünü çözümlerini de beraberinde getirdi. 

Hafele'nin bu kapsamda "yeni normal" dönemin değişen standartlarına göre tasarladığı kapı kolları koleksiyonunda yer alan temassız özellikli kapı kolları ve patentli malzeme CuVerro® ile özel üretilmiş bakır alaşımlı kapı kolları dikkat çekiyor. 

Büyük hastane, AVM, okul, banka, spa, spor merkezi ve otel zincirleri gibi yoğun kullanıma açık alanların mobilya ve mimari donanım ihtiyacını karşılayan kapı kolları, topuz ve çekme kollar, itme ve çekme plakaları, mobilya kulpları, WC kabin kilitleme mandalları, mafsallı ve sabit tutamaklar ve banyo aksesuarlarından oluşan koleksiyon, normalleşme sürecinde bulaşı önleme aşamasında da önemli bir rol üstleniyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hafele, konutun satış argümanı Hafele Concept’i dünyaya açacak
  • 06.12.2022 10:33

Hafele, konutun satış argümanı Hafele Concept’i dünyaya açacak

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlar alanında yenilikçi ürünler ...

Häfele Concept, evlere yeni bir standart getiriyor
  • 09.05.2022 11:37

Häfele Concept, evlere yeni bir standart getiriyor

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlar alanında yenilikçi ürünler ...

Häfele, yeni ürünleriyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!
  • 21.03.2022 16:48

Häfele, yeni ürünleriyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Yeni koleksiyon, çözüm ve ürünleriyle fuar katılımlarına kaldığı yerden devam ed ...

Hafele'nin göz alıcı mutfak sistemleri!
  • 11.09.2021 18:04

Hafele'nin göz alıcı mutfak sistemleri!

Hafele, muftaklar için ürettiği çözümlerle dikkat çekiyor. ...

İzmit Körfezi'ndeki görüntü korkuttu!
  • 03.04.2021 14:06

İzmit Körfezi'ndeki görüntü korkuttu!

İzmit Körfezi'nde su yüzeyinde deniz salyasından (müsilaj) kaynaklı beyaz tabaka ...

Häfele'den yeni yıl özel kapı kolları serisi
  • 08.03.2021 11:21

Häfele'den yeni yıl özel kapı kolları serisi

Hafele, 120 binin üzerindeki teknolojik ve fonksiyonel ürün gamıyla mekanlara ‘i ...