maritbet girişmaritbet
Günsan’dan dekorasyona şık bir dokunuş!

Günsan’dan dekorasyona şık bir dokunuş!

İnovatif anahtar ve prizleri ile dekorasyonda yenilikçiliğin öncüsü olan Günsan Elektrik, yaşam alanlarına pratik ve estetik çözümler sunuyor.

İtalyan stilini en trend malzemelerle dizayn ettiği Modüler Serisi ile yansıtan Günsan, aynı zamanda uzun yıllar güvenle kullanılacak performansıyla ön plana çıkan bir koleksiyona imza atıyor.

Geleceği şekillendiren yaklaşımları anahtar, priz ve elektrik ekipmanlarına entegre eden Günsan, yeni nesil üretim teknolojisi ile ürettiği Modüler Serisi ile farklı renk ve dokuları bir araya getiriyor. 
Ev stilinde minimalist dokunuşlara yer verin

Yaşam alanlarında görsel bir bütünlük oluşturmak için mobilyalardan elektrik aksesuarlarına kadar tüm faktörlerin uyum içinde olması büyük önem taşıyor. Özellikle de elegan ve minimal bir atmosfer oluşturmak isteniyorsa prizler, anahtarlar, anahtar çerçevesi ve kapaklar da bu atmosfere uygun olarak seçilmesi gerekiyor. 

Günsan'ın Modüler serisi, İtalyan stilinin etkileyici ama minimal tarzını, rafine dokunuşlarla yaşam alanlarına taşıyor. Kendisi küçük olsa da ev stilinde etkisi büyük olan elektrik aksesuarları, evin ruhunu karakterize eden en önemli dekorasyon oyuncusuna dönüşüyor.

Renklerin dinamik enerjisi, elektrik aksesuarlarına taşınıyor

Doğanın değişim ve dönüşüm zamanı baharın gelmesiyle birlikte canlandırıcı enerji, tüm yaşam alanlarında hissediliyor. Doğanın ilham olduğu değişim hareketi evleri de sarıyor. Üstelik daha çok evde vakit geçirilen bu süreçte yaşam alanlarında yapılacak küçük değişiklikler hem evin hem de ev sakinlerinin enerjisine yepyeni bir dinamizm katıyor. Günsan'ın Modüler serisi, evinde değişim hareketi başlatmak ve küçük dokunuşlar yapmak isteyenler için hem şık hem de fonksiyonel bir seçenek sunuyor.

Son yıllarda dekorasyon trendlerine damga vuran metalik bej, gümüş gibi iddialı renkler, aksesuarlarda kullanıldığında şık ve gösterişli sonuçlar sağlıyor. Modüler koleksiyonun içinde; gümüş, füme, metalik bej, krem ve siyah gibi bu senenin en trend renklerin olduğu zil butonundan kapı otomatiğine kadar birçok anahtar seçeneği bulunuyor. Dekorasyonun trend renklerinin sergilendiği ürünler teknolojiye estetik, yaşam alanlarına şıklık kazandırıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Günsan Elektrik, yeni nesil 2 konut projesinin tercihi oldu
  • 22.09.2022 17:00

Günsan Elektrik, yeni nesil 2 konut projesinin tercihi oldu

Geniş ürün portföyünü Türkiye’nin dört bir yanına ve 50’den fazla ülkeye ulaştır ...

Günsan'dan verimli bir çalışma ortamı için ipuçları!
  • 17.09.2022 13:48

Günsan'dan verimli bir çalışma ortamı için ipuçları!

Yeni nesil tasarımlara imza atan Günsan Elektrik, günlük hayatta yaşanabilecek k ...

Günsan’ın Visage Amazon serisi tüm ilhamını doğadan alıyor!
  • 10.09.2022 13:37

Günsan’ın Visage Amazon serisi tüm ilhamını doğadan alıyor!

Visage Amazon yeni mevsime doğadan aldığı ilhamla, sezonun sıcak tonlarını yansı ...

Günsan'ın ürünlerini iki proje daha tercih etti!
  • 19.07.2022 17:40

Günsan'ın ürünlerini iki proje daha tercih etti!

Günsan, son olarak Relax Meydan Yaşamkent projesi ve Ramada Resort by Wyndham Kı ...

Dekorasyonun doğaya uygun hali: Visage Amazon
  • 10.07.2022 10:39

Dekorasyonun doğaya uygun hali: Visage Amazon

Hem trendler hem de farklı koleksiyonlarla dekorasyonda seçenekler zenginleşirke ...