maritbet girişmaritbet
GROHE Plus dijital sıcaklık göstergesiyle tasarruf sağlıyor

GROHE Plus dijital sıcaklık göstergesiyle tasarruf sağlıyor

GROHE Plus batarya, entegre LED göstergeli hassas su sıcaklık kontrolü sağlıyor ve Eco Spray sayesinde çevreye duyarlı su tüketimi sunuyor.

GROHE Plus bataryasının sıcaklık göstergesi ile artık su sıcaklığını kesin şekilde kontrol etmek mümkün. Bataryanın LED ekranı üzerindeki rakam, hassas şekilde artarken, renk de serin maviden sıcak koyu kırmızıya değişiyor. GROHE Plus koleksiyonunun içindeki bu özellik sadece güvenli su keyfini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıların artan sürdürülebilir yaşam arzusunu da destekliyor. Görsel renk değişikliği ile, kullanıcılar, enerji israfından kaçınmak için, sıcak suyun –çoğu zaman gereksiz yere– aktığından haberdar ediliyorlar. Bu sayede, kıymetli bir kaynak olan suyun sorumlu kullanımı desteklenirken, aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlanıyor. 

GROHE Plus'ın çevre dostu fonksiyonelliği, bataryanın tepesinde bulunan ışıklı simgenin üzerinden kullanıcıların anında standart akıştan su tasarrufu sağlayan Eco Spray ayarına geçiş yapmasına imkan veren el geçirme hareketi ile güçlendiriliyor. Dakikada sadece dört litrelik akış hızı ile, su tüketimi konfordan taviz verilmeksizin ciddi ölçüde düşürülüyor. GROHE Plus koleksiyonunun aynı zamanda hibrit tasarım dili ile gelecek odaklı olması da yuvarlak ve kare unsurları becerili bir şekilde birleştiriyor. Bu sayede batarya ile hem sürdürülebilirlik hem de tasarım açısından her modern banyoda yerini buluyor.

Banyodaki zarif özellikler için ilerici tasarım 

GROHE Plus'ın dinamik tasarım dili hem gücü hem de hafifliği simgeleyen kemerden esinleniyor. Dairesel biçimleri küpün canlı, temiz hatları ile bir araya getiren GROHE Plus, heyecan verici bir mimari silüet oluşturuyor. Tasarım aynı zamanda, ergonomik konforu da destekliyor ve etkileşimi davet ediyor. 90 derece döner çıkış ucu aynı zamanda kullanıcı dostu özelliği de arttırıyor ve lavaboda esnek hareket için alan oluşturuyor. 

Kübik ve organik biçimlerin bileşimi sadece GROHE Plus'ı estetik olarak ayırt etmekle kalmıyor, aynı zamanda, bataryayı tamamen kişisel iç tasarım tarzına uygun şeklilde GROHE Essence veya GROHE Cube gibi hem kare hem de yuvarlak seramik hatlar için mükemmel eş haline getiriyor. Banyonun genel uyumlu görünümünü tamamlamak üzere, LED ekranın krom ve yüksek kaliteli MoonWhite renginde akrilik camdan üretilen iki tonlu yüzeyi, aynı zamanda GROHE SmartControl termostatik batarya ve GROHE Rainshower SmartActive tepe duşları ile birlikte duşta da bulunuyor.  

Dijital versiyona ek olarak, GROHE Plus koleksiyonu, farklı boyutlarda ve spiralli çıkış ucu, duvara montaj 2 delikli lavabo bataryaları, duş ve küvet için bataryalar ve gösterişli bir yerden küvet çözümü gibi ek fonksiyonların da aralarında bulunduğu klasik tek kumanda kollu bataryalardan oluşan geniş bir seçki içeriyor. Kişisel zevklere göre daha da fazla tasarım özgürlüğü için, Chrome, SuperSteel ve Brushed Hard Graphite renklerinde temin edilebilen GROHE Plus'ın dijital versiyonu ise siyah gösterge ile sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

GROHE Plus dijital sıcaklık göstergesiyle tasarruf sağlıyor
  • 25.05.2021 07:45

GROHE Plus dijital sıcaklık göstergesiyle tasarruf sağlıyor

GROHE Plus batarya, entegre LED göstergeli hassas su sıcaklık kontrolü sağlıyor ...