maritbet girişmaritbet
Creavit Free ile banyonuza şıklık katın!

Creavit Free ile banyonuza şıklık katın!

Creavit'in en geniş ürün ailesi Free, sade ve dingin banyoların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Creavit'in modern banyolar için tasarladığı farklı model ve renklerde klozet, lavabo ve bidelerden oluşan en geniş ürün ailesi Free, bulunduğu mekânları, şıklık ve hijyenle buluşturuyor.

Beyaz, inci beyazı gibi alternatiflere sahip Free beyaz klozetler, sade ve dingin banyoların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Antrasit, cappuccino, basalt ve siyah renkler sahip modeller ise banyo dekorasyonunda özgürlük arayanların tercihi.

Klozette kullanım alanlarına göre model alternatifleri de sunan Free serisi, asma, duvara dayalı ve rezervuarlı tip klozetlerle, her banyonun ihtiyacını karşılıyor. Creavit'in kanalsız klozet teknolojisi Rim-OFF ile Free, bakteri barınma ihtimalini ortadan kaldırarak üstün hijyen sağlıyor.

Creavit, Free ailesinin asma klozet modellerinde kullanıcısına, sıcak-soğuk su ayarlanabilir entegre taharet musluğu özelliği sayesinde maksimum konfor olanağı sunuyor.

Free serisinin şık çizgileri, bide modellerinde de devam ediyor. Duvara dayalı ve asma bide modelleri ile banyoda seçim özgürlüğü sunuyor.

Free serisi ile tüm banyo dekore edilebiliyor. Tek ya da tezgâh üzeri olarak da kullanılabilen Free set üstü lavabo, serinin şıklığını mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Creavit Free ile banyonuza şıklık katın!
  • 01.10.2020 07:45

Creavit Free ile banyonuza şıklık katın!

Creavit'in en geniş ürün ailesi Free, sade ve dingin banyoların vazgeçilmezleri ...