maritbet girişmaritbet
Cotton Box'tan çeyiz hazırlayan gelinler için şık öneriler!

Cotton Box'tan çeyiz hazırlayan gelinler için şık öneriler!

Cotton Box, evlilik hazırlığı yapan gelin adayları için çeyizlerin olmazsa olmazlarını sıralıyor.

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte gelin adaylarının çeyiz hazırlıkları da hız kazanıyor. Özenle işlenen nevresim takımları, gösterişli yatak örtüleri ve rengârenk pike takımları başta olmak üzere birbirinden şık tasarımlar her zamanki gibi büyük ilgi görüyor. Kaliteli ve yenilikçi tasarımlarıyla ev tekstilinde fark oluşturan Cotton Box, evlilik hazırlığı yapan gelin adayları için çeyizlerin olmazsa olmazlarını sıralıyor.

Çeyizlerin gözdesi nakış işlemeler...

Modası hiç geçmeyen ve şıklığıyla her daim göz kamaştıran nakış işlemeleri bu yıl da çeyizlerin gözdesi oluyor. Modern ve geleneksel tarzlar harmanlanarak özenle hazırlanan nakışlı saten nevresim takımları, asil görüntüsüyle hayranlık oluşturuyor. Pudra, mint ve bej gibi birbirinden güzel renklerde ipliklerle işlenen tasarımlar, papatya ve menekşe gibi zarif motif detaylarıyla gelinlerin yatak odalarını daha ihtişamlı hale getiriyor. 

Gelinlerin şıklığına ortak olan yatak örtüleri...

Çeyiz hazırlıklarında özenle seçilen parçalardan biri de yatak örtüleri... Genellikle ekru ve pudra gibi pastel tonlarda yatak örtüleri tercih edilirken; bu sene lacivert, siyah, kahverengi ve mürdüm gibi farklı renk seçenekleri ön plana çıkıyor. Aynı zamanda dantel detaylarının yer aldığı yatak örtüleri de tüm asaletiyle yeni gelinlerin yatak odalarına zariflik katıyor.

Rengârenk pikeler enerji saçıyor

Çeyiz setlerinin olmazsa olmazı pike takımları... Havaların ısınmasıyla birlikte sık sık kullanılan pike takımları yaza özel capcanlı renkleri ve mis kokulu çiçek desenleriyle yeni gelinlerin yatak odalarına enerji ve huzur katıyor. Çeyizde alışılmışın dışına çıkmak isteyenler için birbirinden güzel renk seçenekleri sunan pike takımlarında özellikle bu yıl indigo, kiremit ve pembe rengi dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra yaz boyunca kaliteli ve sağlıklı bir uyku uyumak isteyen yeni çiftler için pamuklu ve hava geçirgenliği yüksek kumaşlarla üretilen pikeler en doğru tercih oluyor.

Şık bornoz setleri...

Çeyizlerin bir diğer aranan parçası ise kuşkusuz bornoz setleri... Bu noktada ilk olarak bornozların bambu ipliğinden üretilmiş olmasına özen göstermek gerekiyor. Bambu dokusu sayesinde suyu kısa sürede hapseden bornozlar, yumuşacık yapısı ve kaliteli dokusu sayesinde yeni çiftlere huzur dolu anlar yaşatıyor. Bununla birlikte son zamanlarda yeniden moda haline gelen nakış işlemeleri bornoz takımlarında da kendini gösteriyor. Mavi, mor, pembe ve ekru gibi her zevke hitap eden tasarımlar, nakış detaylarıyla çeyiz setlerine şıklık katıyor. 

El emeği göz nuru havlular...

Dantel ve güpür detaylarıyla göz dolduran havlular da çeyiz bohçalarının unutulmazları arasında yer alıyor. Özenle örülen dantellerin yer aldığı havlular, mutfak ve banyolarda zarif bir görünüm oluşturuyor. Çeyiz için havlu seçerken şıklığın yanı sıra doğal ham maddeden üretilmesine ve iyi bir şekilde su emebilmesine de dikkat etmek gerekiyor. Bu nedenle yüzde yüz pamuktan üretilen havlular hem kalite hem de konfor açısından en doğru seçenek oluyor. 

https://cottonbox.com.tr/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cotton Box, Hometex Fuarı'nda sektör liderleriyle buluştu!
  • 18.05.2022 11:26

Cotton Box, Hometex Fuarı'nda sektör liderleriyle buluştu!

Cotton Box, Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı (Hometex) ile sektör liderleriyle ...

Cotton Box'tan Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri!
  • 30.04.2022 11:39

Cotton Box'tan Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri!

Pamuklar arasında uykuya dalmak en çok onların hakkı. Takvimler mayıs ayını göst ...

Cotton Box'tan gelin adayları için çeyiz önerileri!
  • 22.04.2022 17:22

Cotton Box'tan gelin adayları için çeyiz önerileri!

Düğün sezonu yaklaşırken evlilik hazırlıklarının en can alıcı kısmı olan çeyiz t ...

Cotton Box, “Tasarıma Değer” yarışmasının ikincisini düzenliyor!
  • 18.01.2022 16:28

Cotton Box, “Tasarıma Değer” yarışmasının ikincisini düzenliyor!

Ev tekstili sektöründe uzun yıllardır lider markalar arasında yer alan Cotton Bo ...

Yatak odası dekorasyonu 2022'de nasıl şekillenecek?
  • 08.01.2022 16:05

Yatak odası dekorasyonu 2022'de nasıl şekillenecek?

Ev dekorasyonunda moda kavramının ön plana çıkmasıyla birlikte her yıl ev teksti ...

Cotton Box'tan uyku kalitesini artıracak nevresim takımları!
  • 14.08.2021 17:26

Cotton Box'tan uyku kalitesini artıracak nevresim takımları!

Cotton Box, rahat bir uyku için yatak odası tekstili seçerken dikkat edilmesi ge ...