maritbet girişmaritbet
Bella Maison'dan çeyiz hazırlayanlara öneriler!

Bella Maison'dan çeyiz hazırlayanlara öneriler!

Düğünü ertelenen ve hazırlıklarına ara veren gelinler, yazın yaklaşmasıyla birlikte yarım kalan çeyizlerini tamamlamaya başladı.

Gelin adaylarının büyük bir heyecan ve titizlikle hazırladıkları çeyizler, yine tüm şıklığıyla göz kamaştırmayı bekliyor. Peki bu sene çeyizlerde hangi trendler ön plana çıkıyor? En çok hangi renkler tercih ediliyor? Sofra grubu, yatak odası tekstili,  ev dekorasyonu ve banyo grubu başta olmak üzere geniş ürün çeşitliliğiyle gelin adaylarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan Bella Maison, çeyiz hazırlayanlar için önerilerde bulunuyor.

%0,69 Konut Kredisi Kampanyası Yeniden Başladı!

Çeyizlerin olmazsa olmazı yemek takımları...

Çeyiz denilince şüphesiz akıllara ilk olarak şıklığıyla göz kamaştıran yemek takımları geliyor. Bu sezon manolya, orkide ve lotus gibi birbirinden güzel çiçek desenlerinin yer aldığı yemek takımları yeni gelin sofralarında favoriler arasında yer alıyor. Çiçeklerin sakinleştirici etkisiyle ortama huzur katan tasarımlar, baharın mis kokulu havasını da evlere taşıyor. Yemek masalarında geleneksel izler görmeyi arzu edenler seçimini etnik ve çini desenlerinden yana kullanabilir. Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanan bu desenlerle sofralar adeta sanat eserine dönüşüyor. Farklı ve özgün tarzını sofrasına yansıtmak isteyen gelinler, tribal desenlere ve bu senenin favorileri arasında yer alan birbirinden güzel motivasyonel sloganların yer aldığı tasarımlar tercih edebilir. Bu sezon çeyiz setlerinde yer alan yemek takımlarında ön plana çıkan renkler ise yeşil, kiremit ve mavi... 

Bu sezon yeni gelinlerin yatak odaları rengarenk...

Bu yıl çeyiz setlerinde yer alan yatak odası tekstil ürünlerinde Pantone'nin 2021'in rengi olarak belirlediği sarı ve gri tonları hakim oluyor. Sarı rengin enerjisiyle yatak odalarında dinamik bir hava oluşturan tasarımlar, gelin odalarının ruhunu her daim taze tutuyor. Yeşil, turuncu ve mavi gibi capcanlı tonların yer aldığı nevresimler ise yeni çiftlerin rengarenk dünyasını daha da renkli hale getiriyor. Yatak odasında sadelikten vazgeçemeyenler ise tercihini soft tonlardan yana kullanabilir. Bu sezonun en favori pastel renkleri arasında bulunan kiremit, bej ve somon renklerinin hakim olduğu tasarımlarla sadeliğe vurgu yapılabilir. Yatak odası grubunda bu sezon en çok tercih edilen tarz ise Afro dekorasyon trendi... Tribal ve etnik detayların bulunduğu nevresimler evlerin havasını hızla değiştirirken, yatak odalarında sıradanlığa da son veriyor.

Yaşam alanlarına şık bir dokunuş...

Zarif detaylarla hazırlanan dekoratif aksesuarlar yeni gelinlerin yaşam alanlarına şık bir dokunuş yapıyor. Metal, ahşap ve cam gibi farklı malzemelerden üretilen tasarımlar, her ev stiline uyum sağlayarak ev dekorasyonunun en zarif tamamlayıcısı oluyor. Romantizmden hoşlananlar için favori ev aksesuarları arasında yer alan mumlar ve şamdanlar ile yeni evlenen çiftler keyif dolu anlar yaşıyor. Siyah, gold ve yeşil gibi birçok renk seçeneği bulunan mumlar ve onlarla harika bir bütünlük sağlayan mumluklar bulunduğu ortama ışıltı saçıyor. Minimal çizgilerden geometrik desenlere, klasik modellerden tropik stile kadar farklı zevklere göre özenle hazırlanan dekoratif yastıklar da ise bulunduğu ortama sıcak ve etkileyici bir hava katıyor. 

Çeyizlerin gözdesi bornozlar...

Çeyizlerin bir diğer aranan parçası ise kuşkusuz bornozlar... Bornoz seçerken ilk olarak dikkat edilmesi gereken noktaların başında kumaş seçimi yer alıyor. Diğer kumaş türlerine göre emiciliği çok daha yüksek olan bukle kumaş ile üretilen bornozların tercih edilmesi gelinlerin konforunu artırıyor. Beyaz, gri, pembe ve bej gibi pastel renklerle tasarlanan ve sade çizgilerin yer aldığı bornozlar, bu sezonun trend modelleri arasında bulunuyor. Düz ya da minik desen detaylarının yer aldığı tasarımlar, gelinlerin en keyifli anlarına zariflik katıyor.   

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cottonbox, evlenirken ev için yapılacak hazırlıkları açıkladı!
  • 21.08.2022 09:55

Cottonbox, evlenirken ev için yapılacak hazırlıkları açıkladı!

Düğün sezonunun gelmesiyle birlikte gelin adaylarının ev dekorasyonuyla ilgili t ...

Cotton Box'tan gelin adayları için çeyiz önerileri!
  • 22.04.2022 17:22

Cotton Box'tan gelin adayları için çeyiz önerileri!

Düğün sezonu yaklaşırken evlilik hazırlıklarının en can alıcı kısmı olan çeyiz t ...

Bella Maison ürünleriyle Ramazan sofralarında ekstra şıklık!
  • 21.03.2022 10:26

Bella Maison ürünleriyle Ramazan sofralarında ekstra şıklık!

Paylaşmanın ve birlikte vakit geçirmenin her zamankinden daha da önem kazandığı ...

Bella Maison 17. mağazasını Ankara’da Cepa AVM’de açtı
  • 29.09.2021 09:23

Bella Maison 17. mağazasını Ankara’da Cepa AVM’de açtı

Ev ve sofra dekorasyonu sektörüne getirdiği yeniliklerle bilinen Bella Maison, A ...

Bella Maison, Özbekistan’da yeni bir mağaza açtı!
  • 20.09.2021 17:05

Bella Maison, Özbekistan’da yeni bir mağaza açtı!

Ev ve sofra dekorasyonu sektöründe başarılı bir büyüme grafiği çizen Bella Maiso ...

Bella Maison'dan rekor büyüme!
  • 11.09.2021 10:53

Bella Maison'dan rekor büyüme!

Bella Maison CEO'su Muhammed Tan Fortune 500 Türkiye Dijital Zirve’de konuştu:&n ...