maritbet girişmaritbet
Ananas Woodworking'ten servis ve sunum ürünleri!

Ananas Woodworking'ten servis ve sunum ürünleri!

Ananas Woodworking, Sofra ve Stool serilerinin ardından sofraya uyum sağlayabilecek servis ve sunum ürünlerini beğenilere sunuyor.

Ananas Woodworking, Anadolu kültüründen ilham alan Sofra ve Stool serilerinin ardından son olarak klasikten moderne her tarzda mekan ve sofraya uyum sağlayabilecek nitelikteki servis ve sunum ürünlerini kullanıcı ile buluşturuyor.

Mimari ve iç mimari projelere sağladığı ahşap mobilya üretim desteğinin yanı sıra kendine has tarzı ile sabit ve modüler mobilya üretiminde de adını duyuran Ananas Woodworking son olarak, tasarımcıları tarafından tasarlanıp, marangozların el işçiliği ile üretilen çok amaçlı tepsiler ile sunum, servis ve kesme tahtalarını dekorasyon meraklılarıyla buluşturdu. Atölyenin yalın tasarım çizgisini yansıtan ürünler, farklı form ve ebatlarla kullanıcı ihtiyacına yönelik olarak seçeneklendirildi.

Sofralarınızda sizlere eşlik edecek ve kolaylık sağlayacak olan servis ve sunum ürünleri, banyo, mutfak, salon gibi yaşam alanlarında kullanılması amaçlanarak üretildi. Edge serisinin ergonomisiyle tasarlanan tepsiler, mekana uyumu göz önüne alınarak birinci sınıf meşe ve Amerikan ceviz seçenekleriyle kullanım ihtiyaçlarına göre ikili set veya tekli olarak sunuluyor. Tepsiler, sofralarda bir servis elemanı olarak vazgeçilmez yerini koruyabileceği gibi aynı zamanda banyo ve çalışma masalarında da bir organizatör olarak işlevlendirilebiliyor.

Mutfak ve yemek odalarında kullanılmak üzere tasarlanmış servis, kesme ve sunum tahtaları ise farklı formları ile dikkat çekiyor. Tamamı birinci sınıf meşe ağacından üretilen ürün grubu, kesme, sunum ve servis elemanı olarak üç farklı şekilde seçeneklendiriliyor. Hazırlık aşamasında Chop ve Block uzun ömürlülüğü ve ergonomik tasarımıyla tercih sebebi olurken, tutma sapı ve üzerlerinde bulunan delikleri sayesinde kısıtlı alanlarda bile kullanım kolaylığı sağlıyor.

Ahşap kesme ve sunum tahtalarının zamanla oluşturacağı bakterileri önlemek amacıyla sert yapılı bir ağaç olarak meşe ağacını tercih eden tasarımcılar, kullanıcıların çiğ besinleri kullandıkları yüzeyleri pişmiş besinler için kullanmaması gerektiği bilinciyle ürünleri kesme ve sunum olarak ikiye ayırıyor. Servis ve sunum tahtalarının yüzeylerinde bulunan kanallar görsel bir katkı sağlarken, aynı zamanda et vb. besinlerin sularının sofralara akmasını da engelliyor. Amorf formları ile sofranın estetiğini bir üst seviyeye taşıyan ürünler, fonksiyonel tasarımları ile kullanım kolaylığı oluşturarak sofra keyfinin de artmasını sağlıyorlar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ananas Woodworking'ten yeni Edge serisi
  • 16.03.2021 07:45

Ananas Woodworking'ten yeni Edge serisi

Ahşap atölyesi Ananas Woodworking, son olarak renkli, sade ve aynı zamanda dinam ...

Ananas Woodworking'ten servis ve sunum ürünleri!
  • 14.02.2021 08:15

Ananas Woodworking'ten servis ve sunum ürünleri!

Ananas Woodworking, Sofra ve Stool serilerinin ardından sofraya uyum sağlayabile ...

Ananas Woodworking'ten Sofra ve Stool serileri!
  • 18.01.2021 16:33

Ananas Woodworking'ten Sofra ve Stool serileri!

Ahşap atölyesi olarak çalışmalarına devam eden Ananas Woodworking, Sofra ve Stoo ...

Ananas Woodworking, yeni koleksiyonu "Docia"yı görücüye çıkardı
  • 11.09.2020 16:41

Ananas Woodworking, yeni koleksiyonu "Docia"yı görücüye çıkardı

Ananas Woodworking, doğadaki "dokya" adı verilen kaya formlarından aldığı ilhaml ...