maritbet girişmaritbet
San Deco'dan A+ belgeli efekt boyalar!

San Deco'dan A+ belgeli efekt boyalar!

San Deco, Türkiye'de A+ belgeli tek boya üreticisi olarak hijyen konusunda da liderlik yapıyor.

Güçlü teknolojik alt yapısı, yürüttüğü Ar-Ge çalışmaları, tasarım vizyonu, inovatif ürün gamı ve yenilikçi koleksiyonları ile dekoratif efekt boya uygulamalarında boya sektörüne yön veren San Deco, Türkiye'de A+ belgeli tek boya üreticisi olarak hijyen konusunda da liderlik yapıyor. San Deco zararlı uçucu bileşenler ve toksik maddeler içermeyen ürün gruplarıyla sağlıktan ödün vermeyen bir estetik sunuyor.

Dekoratif efekt boya alanındaki uzmanlığı ile iç mekanlar için yenilikçi uygulamalar geliştiren San Deco, pandemi süresince hassasiyetin arttığı hijyen konusunda A ve A+ belgeli ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

San Deco Yurt İçi Satış Müdürü Murat ONUR, San Deco'nun Türkiye'de A+ belgeli ürünlere sahip tek efekt boya üreticisi olarak tüketici sağlığı ve sürdürülebilir çevre hassasiyetiyle üretimlerine devam ettiğini söyledi. Pandemi döneminde evlerin, yaşam alanlarının odak noktası haline geldiğini belirten ONUR, sağlıklı çevreler için ideal bir çözüm olan A+  belgeli San Deco ürünlerin niteliklerini şöyle aktardı: 

“ISO 16000 standart serisine göre VOC (Uçucu Organik Bileşikler) emisyon testlerinin sonuçlarına dayanarak (A +, A, B, C) emisyon sınıflarına sahip ürünleri tanımlayan belgelerden A+, ürünün çok düşük hatta neredeyse hiç tehlikeli uçucu bileşen içermediğini ifade eder. Bu kriter kapsamında, yapı ve dekorasyon malzemelerinin insan sağlığına zararlı etkileri karşısında, çevreye saygılı ve iç mekanlarda sağlıklı bir yaşam alanına katkıda bulunan, neredeyse hiç emisyonu olmayan yapı malzemelerine A+ olarak işareti verilebiliyor. San Deco olarak Ar-Ge çalışmalarımızın ürünü olan A ve A+ belgeli ürün gruplarımızla, özellikle pandemi döneminde yüksek iç mekan kalitesi sağlayacak, aynı zamanda birbirinden farklı efekt dokularıyla benzeri olmayan özel doku ve desenler sunan uygulamalar yapıyoruz.”

ONUR, yurt içi ve yurt dışında, evlerin yanı sıra büyük şirketler, ofisler, eğitim kurumları, oteller, ulaşım tesisleri vb. tüm sosyal donatı ve yaşam alanlarında San Deco'nun hava kalitesini koruyan çevre dostu efekt boyalarının büyük ilgi görmeye devam ettiğini belirterek, çevre dostu boya uygulamalarının başta mimarlar ve uygulamacılar olmak üzere estetik arayışında olan tüm kesimlerce tercih edildiğini aktardı.

Dünya genelinde çevre hassasiyeti ile estetiği bir araya getiren efekt boyalara ilginin hızla arttığına işaret eden Murat ONUR, bir Türk markası olarak San Deco'nun yurt dışında efekt boya alanında sahip olduğu gücü Türkiye'ye taşımakta olduklarını ve efekt boya alanındaki öncü uygulamalara devam ederek bu niş alanı çok daha geniş kitlelerle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

San Deco'nun Türk boya sektöründe bir ilk olan A+ belgeli efekt, iç cephe ve astar ürün grupları, kanserojen, mutajen ve üreme için toksik maddeleri içermiyor ve iç hava kalitesine etki bakımından en iyi sınıfta yer alıyor. Ürünler bu özellikleriyle tüm mekanlar için sağlık ve estetiği birarada sunarak güvenli bir iç hava kalitesini garanti ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

San Deco’dan Color By Design projesi!
  • 20.10.2021 16:48

San Deco’dan Color By Design projesi!

Renklerin yeniden yorumlandığı CO_DE: Color By Design Projesi, mimarlık ve tasar ...

San Deco'nun sedef efektli boyalarıyla ferah mekanlar!
  • 10.11.2020 16:48

San Deco'nun sedef efektli boyalarıyla ferah mekanlar!

San Deco efekt boya grubu ve çeşitli uygulama stilleri ile yılbaşı ruhuna farklı ...

San Deco Yeni Klasik Stensil Koleksiyonu tanıttı
  • 20.10.2020 17:14

San Deco Yeni Klasik Stensil Koleksiyonu tanıttı

İnovatif yaklaşımı ile dekoratif boya alanına farklı bir bakış açısı sunan San D ...

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor
  • 17.09.2020 14:02

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor

San Deco zararlı uçucu bileşenler ve toksik maddeler içermeyen ürün gruplarıyla ...

San Deco'dan A+ belgeli efekt boyalar!
  • 13.09.2020 09:30

San Deco'dan A+ belgeli efekt boyalar!

San Deco, Türkiye'de A+ belgeli tek boya üreticisi olarak hijyen konusunda da li ...