maritbet girişmaritbet
Marshall, 1 Mart “Marshall Usta Günü”nü kutluyor

Marshall, 1 Mart “Marshall Usta Günü”nü kutluyor

Marshall, boyada mesleki becerinin ve yetkinliğin önemini vurgulamak amacıyla 2017'den bu yana 1 Mart tarihini “Marshall Usta Günü” olarak kutluyor.

Boyacı ustalarının mesleki tanınılırlığını artırmayı, tüketicilerin donanımlı ve becerikli ustalarla iş yapmaları gereğine dikkat çekmeyi hedefleyen Marshall, 2017'den bu yana 1 Mart tarihini “Marshall Usta Günü” olarak kutluyor. 

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, boyada mesleki becerinin ve yetkinliğin önemini vurgulamak amacıyla 2017 yılından bu yana 1 Mart tarihini “Marshall Usta Günü” olarak kutluyor. Boyacı ustalarının mesleki becerilerinin ve mesleki tanınırlıklarının arttırılmasını hedefleyen “Marshall Usta Günü” tüketicilerde de işinin ehli kişilerle iş yapmaları konusunda bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. 

Öte yandan Marshall, yıl boyunca boya ustalarına yönelik pek çok çalışma yürütüyor. Düzenlenen eğitimlerde, boya uygulamalarında verimlilik, olası hataların azaltılması, iş sağlığı ve güvenliği gibi konulara odaklanılıyor. Ustalar ayrıca Marshall ürünlerinin özellikleri, boya teknolojilerindeki yenilikler, tüketici ihtiyaçları ve en önemlisi sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında bilgilendiriliyor.

Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ yaptığı açıklamada Marshall için ustaların önemini vurgulayarak, “Sadece bugün değil her zaman için ustalarımızın emeklerine değer veriyoruz. Hayatımızı güzelleştiren ve her koşulda özverili çalışan, tüm ustalarımızın hayatlarımıza dokunuşuna dikkat çekmek istiyoruz. Ustaların hak ettikleri takdir ile daha çok tanınmalarını, eğitim alarak ayrışmalarını çok önemsiyoruz. Tüketici ihtiyaçlarına odaklanarak geliştirdiğimiz en kaliteli ürünlerimizi duvara uygulayan ustanın tecrübeli ve becerikli olması, ürünün kendini en iyi şekilde göstermesi için çok önemli bir unsur. Bu nedenle, 1 Mart tarihini ‘‘Marshall Usta Günü' olarak ilan ederek işini en iyi şekilde yapan ustalarımızın önemine dikkat çekmek istedik.

Marshall olarak ustaların mesleki tanınırlıklarını artırmak, profesyonel olarak henüz tanımlanamayan ve okulu dahi olmayan bu meslek grubunun daha eğitimli, donanımlı ve müşteri memnuniyet odaklı işleri ile istihdam edilmeleri amacı ile çalışıyoruz. Bu çerçevede de ustalarımıza, mesleki eğitimlerin yanısıra, davranış eğitimlerine, iş güvenliğine, ürün hazırlığından, uygulama kurallarına kadar birçok detayda eğitimler vermeye odaklanıyoruz”
 

Ustamburada.com platformu 

Adabağ, nihai tüketicinin işinin ehli ustalara kolayca ulaşabilmesi için “ustamburada.com” platformunu hayata geçirdiklerini anlatarak, “Meslek Yeterlilik Belgelendirmesini almış ustalar ile müşterileri bu platformda bir araya getiriyor ve sisteme üye olan ustalara iş olanağı oluşturmaya çalışıyoruz. Boya ustalarının “ustamburada.com” sistemine dahil olması gönüllülük esasına dayanıyor ve öncelikle “Marshall Clubcard”a üye olmaları ve Mesleki Yeterlilik (MYK) belgesine sahibi olmaları gerekiyor. Sisteme dahil olan ustalarımıza Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlileri tarafından müşteri ilişkileri konusunda eğitim verildi. Marshall olarak tüketicilerimizin ve ustalarımızın her zaman en iyiyi hak ettiğine inanıyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marshall, 1 Mart "Usta Günü"nü kutladı
  • 02.03.2022 15:38

Marshall, 1 Mart "Usta Günü"nü kutladı

Marshall her yıl düzenlenen “Marshall Usta Günü” kutlamalarıyla boyacı ustaların ...

Marshall’dan bir ilk: Solvent bazlı panel kapı boyası
  • 14.02.2022 09:17

Marshall’dan bir ilk: Solvent bazlı panel kapı boyası

Marshall, solvent bazlı ipeksi dokuda mükemmel kapama özelliğine sahip uzun ömür ...

Marshall 2022 yılının rengini seçti: “Sonsuz Gökyüzü’
  • 18.09.2021 17:02

Marshall 2022 yılının rengini seçti: “Sonsuz Gökyüzü’

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatımıza renk katmaya devam eden Marshall, glob ...

Marshall’dan bahçe mobilyaları bakımı için çözümler
  • 24.06.2021 11:20

Marshall’dan bahçe mobilyaları bakımı için çözümler

Marshall, ahşap ve metal bahçe mobilyalarına, teras ve bahçe çitlerine bakım yap ...

Marshall'dan gezici TIR’ı ile boya ustalarının eğitimine destek!
  • 04.06.2021 10:59

Marshall'dan gezici TIR’ı ile boya ustalarının eğitimine destek!

Marshall özel olarak hazırlanmış olan TIR ile yerleşim birimlerine giderek orada ...

Marshall usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla ekrana gelecek
  • 06.05.2021 16:21

Marshall usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla ekrana gelecek

Marshall usta oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunumuyla ekrana gelecek “Marshall Ailesi ...