maritbet girişmaritbet
Bi’Boya’dan çalışma ortamına uygun renk önerileri!

Bi’Boya’dan çalışma ortamına uygun renk önerileri!

Dekorasyon önerileriyle yeni fikrilerin oluşturulmasına yardımcı olan Bi’Boya çalışma ortamına en uygun renk önerilerini sizler için hazırladı.

Yapılan araştırmalar, renklerin insan psikolojisi üzerinde büyük etkiler oluşturabileceğini ortaya koyuyor. Üretkenliğinizi arttırmak ve bitirmeniz gereken işlere odaklanmanızı kolaylaştırmak için duvarlarınızda yapacağınız renk değişimleriyle daha verimli yaşam alanları oluşturabilirsiniz. Mekanlara renk katan uygulama çözümleri ve dekorasyon önerileriyle yeni fikrilerin oluşturulmasına yardımcı olan Bi'Boya çalışma ortamına en uygun renk önerilerini sizler için hazırladı. 

Çalışma ortamlarının dekorasyonu, iş verimliliğini arttırma konusunda son derece önemli bir etkendir. İş hayatlarımızı evlerimize taşıdığımız pandemi dönemiyle birlikte uzaktan çalışma sistemi iş hayatında öne çıkarken, bu modelde en önemli konuların başında da hiç şüphesiz içsel motivasyonumuzu yüksek tutmak geliyor. Doğru çalışma odası rengi sayesinde ihtiyacınız olan enerjiyi alabilir, odaklanma sorunun önüne geçebilir ya da iş için yenilikçi fikirlerinizi gün yüzüne çıkarabilirsiniz. 

İşte çalışma odanıza hayat verecek, çalışma saatlerinizi renklendirecek Bi'Boya'nın zengin renk kataloğundan birkaç çalışma odası rengi önerisi;


Soğuk nötr renkleri ile düşünme gücünüzü artırabilirsiniz

Soğuk nötr renkler, her yerde her tarzda kullanılabilen renklerdir. Çalışma odası rengi olarak da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Odanın ferah ve geniş görünmesini sağlar, devamlılığı ve istikrarı simgeler. Bu yüzden çalışma odalarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilir, çalışma ortamınız için gereken huzuru sağlayabilirsiniz. Bu noktada soğuk nötr renklerden Keten'i tercih edebilir, dilerseniz Akay rengi ile tek duvar boyama yapabilirsiniz. Bu renklerin yanında beyaz mobilyalar kullanarak muhteşem bir kombin oluşturabilirsiniz.

Mavi ile sorumluluk duygunu pekiştir

Evden çalışırken gösterdiğiniz performansın ofisteki performansınızın dahi önüne geçmesi için, mavi rengi değerlendirebilirsiniz. Genellikle ofislerde odaklanmayı sağladığı için mavi renk sıkça tercih edilir.  Odaklanmayı arttıran mavi tonlar, daha sakin ve huzurlu ortamlar oluşturduğundan, özellikle toplantı odalarında idealdir. 

Sakinliğin, huzurun ve üretkenliğin rengi olarak bilinen mavi, Hem vücuda hem de psikolojiye olan pozitif etkileri sebebiyle okullarda da en sık kullanılan renklerden biridir. Mavi rengi çalışma odanızın tüm duvarlarına uygulayabileceğiniz gibi sadece çalışma masasının arkasındaki duvara da uygulayabilirsiniz.

Çalışma odası rengi olarak sezonun en trend mavilerinden Ada rengini seçerek aradığınız huzuru bulabilir, sorumluluk duygunuzu artırabilirsiniz. Çalışma odası rengi olarak ideal bir renk olan Ada sayesinde stresinizi azaltıp verimliliğinizi arttırabilir, böylelikle kendinize sakin ve düzenli bir çalışma odası hazırlayabilirsiniz.


Grinin pozitif etkilerini keşfet

İnsan üzerinde sakinleştirici etkisi ile bilinen gri, son zamanlarda dekorasyonda ve duvar boyasında sıklıkla tercih ediliyor. Ciddiyetin rengi olarak da bilinen griyi ayrıca mavi ile birlikte kullanarak da cool ve rahat bir ortam oluşturabilirsiniz. 

Çalışma hayatının verdiği endişeyi ve stresi, gri renginin oluşturduğu rahatlama ve sakinlik hissi ile atlatabilirsiniz. Özellikle daha açık tonlarını çalışma odası rengi olarak kullanabilir, odanızda aydınlık bir ortam oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken çalışma hayatınız için hangi gri tonuna ihtiyacınız olduğuna karar vermek.

Bunun yanında bu rengin en önemli özelliklerinden biri, doğru dekorasyon uygulamaları ile istediğiniz şekilde yön verebiliyor olmanızdır. Çocuk odasından mutfağa, salondan çalışma odasına, hatta banyoda bile mavi gri uyumundan faydalanabilir; yatak odasında griyi daha baskın hale getirerek kendinizi uykuya daha iyi hazırlayabilirsiniz. Bi'Boya'nın renk kartelasında bulunan Krater ve Akay renkleri, çalışma odanız için çok doğru seçimler olacaktır.


Vizon rengi ile doğal bir çalışma ortamı oluşturun

Vizon rengini doğru renkler ile bir araya getirdiğinizde zarif ve çarpıcı bir ortam oluşturabilir, sizi motive eden bir çalışma ortamı elde edebilirsiniz. Vizon rengini çalışma odanızda beyaz ve ahşap tonları ile kombine ederseniz hem çalışmak için ihtiyacınız olan enerjiyi vizon rengi sayesinde alabilirsiniz hem de kendinize doğal ve bir o kadar da şık bir çalışma ortamı oluşturmuş olursunuz. 

Çalışma odası rengi olarak kullanacağınız vizon rengini hardal sarısı, kırmızı ve turuncu renklerde alacağınız mobilyalar ile canlandırabilir, bu sayede çalışmanız için ihtiyacınız olan enerjiyi vizon rengi ile uyumlu renkler sayesinde de elde edebilirsiniz. Kaşmir ve Kum Fırtınası renkleri, canlı renklerde mobilyalarla birlikte kullanıldığında ihtiyacınız olan enerjik çalışma ortamını oluşturmanızı sağlar. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bi’Boya’dan çalışma ortamına uygun renk önerileri!
  • 25.03.2021 10:52

Bi’Boya’dan çalışma ortamına uygun renk önerileri!

Dekorasyon önerileriyle yeni fikrilerin oluşturulmasına yardımcı olan Bi’Boya ça ...

Bi’Boya’dan iki renk kombinasyon önerileri
  • 13.11.2020 10:24

Bi’Boya’dan iki renk kombinasyon önerileri

Bi’Boya’nın birbirinden güzel iki renk kombinasyonları ile yaşam alanlarınızda s ...

Nötr renklerle evinizdeki tasarımları ön plana çıkarın!
  • 05.11.2020 11:15

Nötr renklerle evinizdeki tasarımları ön plana çıkarın!

Bi’Boya, sürekli yeni arayış içinde olan ve dekorasyonu ön planda tutmak isteyen ...

Bi’Boya’dan sarı renk kullanma tüyoları!
  • 19.10.2020 11:34

Bi’Boya’dan sarı renk kullanma tüyoları!

Bi’Boya uzmanları, Bi’Boya renk kartelasını referans alarak hazırladığı sarı ton ...

Bi’Boya'nın toprak tonları içinizi ısıtacak
  • 12.10.2020 11:23

Bi’Boya'nın toprak tonları içinizi ısıtacak

Bi’Boya’nın kış kartelasında Moka, Ekru, Kotta, Kuartz, Nefti, Yosun Yeşili gibi ...

Bakanlıktan Karabük’e 3.5 milyon TL’lik yatırım!
  • 24.09.2020 16:31

Bakanlıktan Karabük’e 3.5 milyon TL’lik yatırım!

AK Parti Karabük Milletvekilleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ge ...