maritbet girişmaritbet
Bi'Boya ile sezonun en iyi nötr renklerini keşfedin!

Bi'Boya ile sezonun en iyi nötr renklerini keşfedin!

Bi'Boya kış aylarında yaşam alanlarınızı doğal renklere bırakmanız için sezonun en iyi nötr renklerini derledi.

Geliştirdiği birbirinden güzel renkteki boyalarıyla ve dekorasyon önerileriyle hayata renk katan Bi'Boya, kullanıldıkları alanlarda fark oluşturan nötr renkler ve onların tonlarını derledi. Gri, kahve ve beyaz gibi renklerin bazı tonları olarak bulabileceğiniz bu renkler ile evinizde modern bir görünüm oluşturabilirsiniz. Her zaman şık ve tamamlayıcı özellikleri ile ön plana çıkan nötr renkleri, evinizin her alanında güvenle kullanabilir ve bu renklerle tasarımlarınızı ön plana çıkartabilirsiniz.

Yaşam alanlarımızı renklendiren birbirinden güzel renkler aynı zamanda psikolojimizi de doğrudan etkileme gücüne sahiptir. Renklerin gücünden yararlanmanın en can alıcı noktası ise, doğru rengi doğru mekanda kullanmaktır. Türkiye'nin boya markası Bi'Boya'nın uzmanları, bu konuda en büyük yardımcınız olmaya devam ediyor.

İşte Bi'Boya uzmanlarının, sizler için hazırladığı nötr renkler ve onların en güzel tonları;

Beyaz Kuartz 

Nötr renklerin en güzel versiyonlarından biri olan kuartz, kullanıldığı mekanı daha büyük gösteren güzel bir seçenek. Soğuk bir renk olması sebebiyle sakinleştirici bir etkiye sahip olan kuartzı, özellikle siyah, beyaz, ahşap hatta aklınıza gelebilecek tüm renklerle kolayca kombine edebilirsiniz. Nötr renk olması nedeniyle tüm renklerle kolayca uyum sağlayabilen kuartzı siz de güvenle evinizde kullanabilirsiniz. 


Gri Akay

Koyu tonlardan hoşlananlar için akay, güzel bir seçenek olabilir. Beyaz mobilyalar ve İskandinav stili ile oldukça uyumlu modern bir renk olan akayı tasarımlarınızı ön plana çıkartmak için güvenle kullanabilirsiniz. Akay, özellikle banyo dekorasyonlarınızda fark oluşturacaktır.


Krem Şampanya

Yeterli ışık alamayan odalar için en ideal renklerden bir tanesidir şampanya. Ayrıca yumuşak bir sıcaklığa sahip olan şampanyayı begonya, fildişi, bej gibi benzer ton aksesuar ve mobilyalarla birlikte kullanarak da tamamen nötr bir görünüm elde edebilirsiniz.
 

Bej Cappucino

Evinizde sıcak bir dokunuşa ihtiyaç duyuyorsanız, cappucino duvar boyası tam size göre demektir. Zamanı ve modası asla geçmeyen nötr renk boyalardan biri olan cappucino yaşam alanlarınızda güzel bir fon oluşturacaktır.

 

Bej Latte

Kahve tonlarından hoşlananların en fazla tercih ettiği nötr renklerden biri olan latte ile evinize sıcak ve samimi bir hava katabilirsiniz. Özellikle lacivert ile birlikte oldukça güzel bir uyum yakalayabileceğin latte rengi, aynı zamanda evinizdeki dekorasyonu da ön plana çıkartacaktır.


Beyaz Ayışığı

Her şeye uyum sağlayan en güzel nötr renklerden biri olan ayışığı da modası hiç geçmeyen renklerden bir tanesidir. Yaşam alanlarındaki dekorasyonu ön plana çıkaran ayışığı rengini, özellikle altın varaklı aynalarla, rustik çerçevelerle ya da metal raflarla birlikte kullanabilirsiniz. Ayrıca beyaz ayışığı tonu, verdiği dinginlik ile asla sıkılmayacağınız bir nötr renktir.


Yeşil Tuna

Nötr renk kullanmak isteyen ama maviden de vazgeçmeyenler için en ideal renktir tuna. Ada gibi dinginliğin sembolü olan tuna, mavinin tonları ile evinizde adeta bir sahil havası estirecektir. Siz evinize deniz havasını taşımak istiyorsanız tuna ve mavinin birbirinden güzel diğer tonları tam size göre.

 

Gece Grisi

2021'in bir diğer trend nötr renk boyası olan gece de tüm tarzlara hitap ediyor, istediğin renk tonlarıyla birlikte kullanman için güzel bir arka plan oluşturuyor. Siz de siyaha yakın tonlar kullanmak istiyorsan gece rengi duvar boyası tam size göre.

Yorum Yaz