maritbet girişmaritbet
Hijyen hassasiyeti gömme rezervuarları dönüşüme götürdü

Hijyen hassasiyeti gömme rezervuarları dönüşüme götürdü

Geberit; AVM, hastane, okul, otel gibi projelerde kullanılan gömme rezervuar da manuel kumanda kapaklarını fotoselli kapaklarla değiştiriyor.

Gömme rezervuarın mucidi olan İsviçre menşeli sıhhi tesisat devi Geberit, pazarda alternatifi bulunmayan bir kampanya başlattı. Kampanya ile Geberit'in Türkiye içinde satışını gerçekleştirmiş olduğu 8 bin manuel Sigma kumanda kapağın, Sigma 10 fotoselli gömme rezervuar kapağıyla değiştirilebilecek. Dokunmadan harekete duyarlı olarak aktive olan fotoselli bataryalara ve kumanda kapaklarına pandemi döneminde talebin arttığını söyleyen Geberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer, “AVM, hastane, okul, otel gibi genel mekanlarda hijyen kuralları nedeniyle gelişen talebe destek vermek üzere başlattığımız kampanya ile daha önce satışını yapmış olduğumuz manuel Sigma gömme rezervuar kapaklarını Sigma 10 fotoselli kapaklarla değiştirme imkanı sunuyoruz.” dedi.

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Türkiye'de genel mekanlarda kullanılan 8 bin gömme rezervuar kapağını fotoselli teknolojiyle buluşturmak için kampanya başlattı. Yılsonuna kadar devam edecek kampanya ile Geberit, yüzey temasını sıfırlayan teknolojilere ilişkin dönüşüm sürecini hızlandırmayı ve artan talebe destek vermeyi hedefliyor. 

İki buçuk dakikada tadilatsız değişim

Geberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer, kampanyaya ilişkin şu detayları aktardı: “Pandemi sonucunda genel mekanlarda fotoselli bataryaların, fotoselli gömme rezervuar kapaklarının ve fotoselli pisuvarların kullanım oranı arttı. Bu ürünlerden fotoselli bataryalarımız ile ilgili haziran ayında etkili bir kampanya başlattık. Fotoselli bataryalarımızı bayi showroomlarımız vasıtasıyla nihai tüketiciyle buluşturup oldukça verimli sonuçlar aldık. İkinci olarak yaptığımız değişim kampanyamızın ise pazarda alternatifi bulunmuyor. Başlattığımız bu kampanya ile manuel Sigma model gömme rezervuar kapakları hiçbir tadilat gerektirmeksizin, iki buçuk dakika gibi bir sürede çıkartılıp pille çalışabilen fotoselli Sigma 10 kapak haline getiriliyor ve fonksiyonuna daha efektif biçimde devam edebiliyor. Sigma model gömme rezervuar kapağı satışını yaptığımız müşterilerimiz talep ettikleri taktirde bu değişimi sağlayabilirler.” 

Pazar yüzde yüz büyüdü

İçinde bulunduğumuz dönemde fotoselli ürünlerin satışının hızlandığını aktaran Ufuk Algıer  “Fotoselli ürünler her zaman ürün gamımızda olmasına rağmen satışları limitli olan bir gruptu ve sektör için de aynı durum geçerliydi. İçinde bulunduğumuz süreçle birlikte en fazla talep gören ürünler haline gelen fotoselli sistemler resmi kurumlar, genel kullanım alanları, okullar, alışveriş merkezleri, stadyumlar, hastaneler gibi genel mekanlar için neredeyse bir mecburiyet halini aldı.” ifadelerini kullandı. Oluşan talep ve gereklilik nedeniyle pazarın yüzde 100 büyüyerek 2 katına çıktığını söyleyen Ufuk Algıer, böylelikle öncesinde yüzde 1 pay alan fotoselli ürünlerin pazar payının yüzde 2'ye çıktığını belirtti ve başlattıkları kampanyayla genel mekanlarda hijyen hassasiyetiyle oluşan talebe destek vermeyi hedefledikleri bilgisini verdi. 

Geberit showroom felsefesi atakta

2020 ilk çeyrekte üç farklı banyo serisini pazara sunarak duvar arkasındaki bilirkişiliğini duvar önüne taşıyan Geberit, 2019'un son çeyreğinden başlayarak showroom projelerini de hayata geçirmeye başladı. Yıllık yüzde 35'lik büyüme hedefleyen Geberit'in genel büyümesinin yüzde 15'nin yeni ürünlerden ve pazarlardan geleceğini belirten Ufuk Algıer, büyümelerinde perakende sektörüne yönelik olarak başlattıkları showroom çalışmalarının etkili olduğunu söyledi.  Geberit Türkiye olarak Özbekistan, Irak, Azerbaycan, Kıbrıs, Tacikistan, Türkmenistan, Gürcistan gibi pazarlara da satış yaptıkların belirten Algıer, şu anda 90 banyo bayisi, 23 uygulamacı bayileri olduğunu, yeni showroom felsefesi ile bayilerinde renovasyona gittiklerini aktardı. Bu felsefe ile yenilenen 4 bayinin şu anda faaliyette olduğunu belirten Algıer, yılsonuna kadar bu ülkeler dahil olmak üzere yenilenen bayi showroom sayısını 15'e çıkaracaklarını açıkladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kacır: "Yerleşim alanlarını etkileyecek deprem senaryolarını ortaya koyacağız"
  • 31.10.2023 17:01

Bakan Kacır: "Yerleşim alanlarını etkileyecek deprem senaryolarını ortaya koyacağız"

"Türkiye Diri Faylarının Paleosismolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Araştırma P ...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nda sanat galerisini andıran istasyon
  • 07.04.2023 14:17

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nda sanat galerisini andıran istasyon

7 gün 24 saat esaslı çalışmayla hizmete hazır hale getirilen Başakşehir-Kayaşehi ...

İskenderun'da hasar tespit çalışmaları tamamlandı
  • 21.03.2023 14:19

İskenderun'da hasar tespit çalışmaları tamamlandı

Enkaz kaldırma işlemlerinin 26 noktada sürdüğü ilçede, ağır hasarlı binaların yı ...

Kahramanmaraş'ta 4,3 büyüklüğünde deprem
  • 20.03.2023 14:29

Kahramanmaraş'ta 4,3 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde, saat 12.57'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydan ...

Kahramanmaraş'ta 4,1 büyüklüğünde deprem
  • 17.03.2023 09:54

Kahramanmaraş'ta 4,1 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 04.41'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana ...

Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem
  • 16.03.2023 14:42

Bolu'da 4,8 büyüklüğünde deprem

Bolu'da saat 13.55'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum ...