maritbet girişmaritbet
Grohe Eurosmart ile mutfaklarda mükemmel uyum!

Grohe Eurosmart ile mutfaklarda mükemmel uyum!

Yeni GROHE Eurosmart bataryaları fonksiyonelliği, tasarımı ve kolay montajı bir arada sunuyor.

GROHE Fast Fixation Plus montaj süresini azaltıyor, yeni GROHE Eurosmart, geniş bir yelpazedeki varyantları makul fiyatlar ile sunuyor ve genişletilmiş özellikleriyle modern kullanıcıların ihtiyaçlarına uyum sağlıyor.

Mutfak, evin kalbi haline geldi. Bu nedenle de batarya söz konusu olduğunda tüketicilerin modern mutfak için beklentileri de yüksek: Günlük işler için akıllı bir yardımcı hem yüksek kaliteli hem de estetik olarak cazip ve sınırlı bir bütçeye uygun olması gerekiyor. Eksiksiz banyo çözümleri ve mutfak bataryalarında global bir marka olan GROHE, popüler klasik Eurosmart'ın modernize güncellemesi ile, her mutfak ile uyumlu bir ürün sunuyor. Makul fiyat etiketi ile sunulan yeni tasarım seçenekleri, kullanıcı odaklı özellikler ve zahmetsiz montaj ile, GROHE Eurosmart tesisatçıların ve planlamacıların müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan maliyet etkin bir portföy sunmasına imkân veriyor.

GROHE Eurosmart Mutfak – her proje ile mükemmel uyum

Bir tesisatçı ya da planlamacı ister büyük ölçekli bir projede çalışıyor olsun isterse özel bir mutfağın yenilenmesinde, konu mutfak ürünleri olduğunda, müşteriler seçenekleri görmek isterler. Eurosmart'ın yeniden lansmanı ile, GROHE tesisatçıları ve planlamacıları giriş ürün segmentinde geniş bir varyant ve özellik portföyü ile donatıyor, dolayısıyla Eurosmart mutfak, yüksek kalite beklentileri olan bütçe odaklı müşteriler için mükemmel.

GROHE Eurosmart, U ve C şeklinde alçak, orta ve yüksek çıkış uçları ve parlak Chrome veya mat Supersteel olmak üzere iki yüzey seçenekleri ile sunuluyor. Aynı zamanda duvardan ankastre batarya olarak da temin edilebiliyor. Kullanışlı performans özellikleri yeni bir konfor düzeyi ekliyor: Spiralli ve dönen çıkış ucu varyantlarının yanı sıra farklı kış seçenekleri de mutfakta tam esneklik sağlıyor. Ayrıca, sürdürülebilir özelliklere sahip spesifik varyantlar mutfağın gelecekteki değişikliklerden etkilenmesini önlüyor: GROHE SilkMove ES ile donatılan Eurosmart bataryalar, normal bataryalara kıyasla kullanıcıların enerji tasarruf etmesine yardımcı oluyor, zira kumanda kolu orta konumdayken soğuk su akıyor. Ayrıca, GROHE EcoJoy özellikli Eurosmart bataryalarda bulunan performanstan taviz vermeksizin su akışını azaltan bir perlatör, bulaşıkları yıkarken kıymetli kaynaklardan tasarruf etmek için mükemmel.
 

GROHE Eurosmart, güvenlik ve sağlık açısından başka avantajlar da sunuyor. Yenilikçi çinko pres döküm süreci sayesinde[1], Eurosmart müşterilere güvenli su keyfi sunuyor. Sadece kirlerin girememesi için bataryanın yüzeyi pürüzsüz şekilde kapalı olmakla kalmıyor, aynı zamanda suyun kurşun ve nikel içermediğinden emin olmak için, özel iç su yolları da bulunuyor. Bu iç su yolları ile gövde malzemesi arasında hiçbir temas olmadığından, sıcak su ile dış yüzey arasında, sıcak yüzeylerden kaynaklanan yanmayı önleyen bir bariyer de bulunuyor. Bu, özellikle çocuklu evler için GROHE Eurosmart bataryaları daha da güvenli kılıyor.
 

GROHE Fast Fixation Plus ile kolay montaj

GROHE Fast Fixation Plus, Eurosmart mutfak bataryasının zahmetsiz montaj sağlıyor. Hızlı montaj sistemi, kurulum süresini %70'e varan oranlarda azaltarak zamandan tasarruf ediyor ve bu sayede, tesisatçıların müşterilerin taleplerini etkin şekilde karşılamasına imkân veriyor. Eksiksiz mutfak çözümleri için, GROHE aynı zamanda uyumlu lavabolar, aksesuarlar ve atık sistemlerinden oluşan geniş bir ürün çeşitliliği de sunuyor; müşterilere akıllı bir mutfak güncellemesi sunmanın daha kolay bir yolu yok.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Grohe Eurosmart ile mutfaklarda mükemmel uyum!
  • 31.03.2021 07:45

Grohe Eurosmart ile mutfaklarda mükemmel uyum!

Yeni GROHE Eurosmart bataryaları fonksiyonelliği, tasarımı ve kolay montajı bir ...