maritbet girişmaritbet
Geberit'ten Sigma 50 ve Sigma 21 kumanda kapakları!

Geberit'ten Sigma 50 ve Sigma 21 kumanda kapakları!

Banyolar için kişiselleştirilebilir pek çok alternatif sunan Geberit, kumanda kapaklarıyla kullanıcılara detaylarda özgürlük sunuyor.

Geberit Sigma ailesinden olan Sigma 50 ve Sigma 21 kumanda kapakları, kullanıcının tercihleri doğrultusunda kişiselleştirilebilirken, farklı renk seçenekleri, yüzey kalitesi,  kolay montajı ve pratik kullanımıyla Geberit'in üst düzey performans çözümlerini en iyi şekilde yansıtıyor. 

“Tasarım Fonksiyonla Buluşuyor” felsefesiyle ürün gamını sürekli güncelleyen İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, banyolara son dokunuşu veren kumanda kapaklarıyla da tasarım ve fonksiyonellikteki bilirkişiliğini kanıtlıyor. Geberit imzası taşıyan Sigma 50 ve Sigma 21 kumanda kapakları, kişiselleştirilebilir özellikleri sayesinde banyoları kullanıcının tercihleri doğrultusunda karakterize ediyor. Kolay temizlenebilir basma butonları ile hijyen, çift kademeli deşarj sistemiyle de tasarruf arayışına cevap veren Sigma 50 ve Sigma 21, Geberit Sigma serisi gömme rezervuarlar ile kullanılabiliyor.

Geberit Sigma 50 ile banyo tasarımınıza imzanızı atın 

Geberit Sigma serisine ait Sigma 50 kumanda kapakları, yenilenen renk ve materyallerle banyonuzun tasarımını tamamlayacak şık seçenekler sunuyor. Beyaz, siyah, parlak krom, krom, füme cam, toprak rengi cam, bej camdan oluşan, 8 farklı yüzey rengine arduvaz doğal taş, beton ve ahşap yüzey seçeneğini ekleyen Sigma 50, basma butonlarını ise pirinç, bronz ve siyah krom renk alternatifleri ile zenginleştiriyor. Dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcı Christoph Behling imzasını taşıyan Sigma 50, banyolar için kullanıcının seçtiği malzeme ile kaplanabiliyor ve seçilen renk kombinasyonuna uygun bir kapak oluşturulabiliyor. 

Sigma 21 ile kendi kumanda kapağını oluştur

Geberit Sigma 21 kumanda kapağının yuvarlak basma butonlu çerçevesiz tasarımı, yüksek kaliteli yüzeyi ile tam bir uyum sağlıyor. Çerçevesiz tasarımı sayesinde çok sayıda malzeme ile kaplanabilme özgürlüğü sunan bir modeli de bulunan Sigma 21, beton, ahşap, cam veya arduvaz gibi yüzey seçenekleriyle banyolarda üst düzey bir estetik oluşturuyor. Sigma 21, pirinç, krom, siyah krom ve bronz tasarım halkasıyla elegant ve asil bir görünüm sunarken pratik kullanımı, kolay montajı ve ergonomik yapısıyla her türlü mekanda kullanılabiliyor. 

Öte yandan Banyo içinde oluşan kötü kokuları kaynağında yok eden Geberit DuoFresh koku alma ünitesinin opsiyonel olarak entegre edilebildiği Geberit Sigma 50 ve Sigma 21 kumanda kapakları, banyoda daha fazla ferahlık ve temizlik için akıllı fonksiyonları konforla bir araya getiriyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Geberit'ten Sigma 50 ve Sigma 21 kumanda kapakları!
  • 18.11.2020 12:46

Geberit'ten Sigma 50 ve Sigma 21 kumanda kapakları!

Banyolar için kişiselleştirilebilir pek çok alternatif sunan Geberit, kumanda ka ...

Geberit Sigma 50 kumanda kapağı yeniden tasarlandı
  • 28.08.2013 10:20

Geberit Sigma 50 kumanda kapağı yeniden tasarlandı

Geberit Sigma serisine ait Sigma50 kumanda kapağı yeni tasarımı ile karşınızda ...

Geberit Sigma 50 kumanda kapakları ile banyonuzun havası değişecek!
  • 13.12.2012 10:27

Geberit Sigma 50 kumanda kapakları ile banyonuzun havası değişecek!

Banyolarında sadelik ve şıklık isteyenler için tasarlanmış Geberit Sigma50 kuman ...

Geberit Sigma50 ile tarzınızı banyolara yansıtın!
  • 16.08.2012 17:18

Geberit Sigma50 ile tarzınızı banyolara yansıtın!

Geberit Sigma serisine ait Sigma50 kumanda kapakları, banyolarınızın modernize e ...