maritbet girişmaritbet
Fakir'in çay makineleriyle evde kalma dönemine keyif katın!

Fakir'in çay makineleriyle evde kalma dönemine keyif katın!

Fakir Hausgeräte’nin Chaimood ve Bestea çay makineleri, kışın etkisini hissettirdiği bugünlerde içinizi ısıtırken evde kalma döneminize keyif katıyor.

Pandeminin etkisini artırmasıyla alınan önlemler çerçevesinde sokağa çıkma kısıtlamaları başlarken evde kalma sürecine kısmen yeniden geçiş yapıldı. Kafe, restoran gibi işletmelerin kapatılması ve zorunlu olmadıkça evden çıkılmaması gibi durumlar sosyal hayatın tamamen evde devam etmesini gerektiriyor. Ayrıca birçok firma personel sağlığı açısından dönüşümlü işe gitme sistemine geçerken bazıları da tamamen home office düzenine geçmiş bulunuyor.

Soğuk kış günlerini evde kalarak geçirenlerin olmazsa olmazları arasında sıcak, demli bir çay ya da sağlıklı bitki çayları geliyor. Bilgisayar başında çalışırken, evde oturup film ya da dizi izlerken, kitap okurken kısacası evde geçen her anda bir fincan sıcak çay muhakkak içiliyor. Fakir Hausgeräte'nin Chaimood ve yeni Bestie çay makineleri kıvamlı, demli siyah çay ve mis gibi aromalı bitki çayları hazırlamayı pratik hale getirerek evde geçen günlerinize keyif katıyor.


Fakir Chaimood çay makinesi, 1,8 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1 litre kapasiteli çay süzgeci dahil cam demliğiyle doyasıya çay keyfi sunuyor. Çıkarılabilen paslanmaz çelik süzgeci çayın lezzetini bozmadan demlenmesini sağlarken, cihaz ıhlamur, adaçayı, kuşburnu, papatya çayı vb. sağlıklı bitki çayları hazırlamaya da olanak veriyor. Fakir Chaimood'un 3600 dönebilen kablosuz su ısıtıcısını evin her tarafına taşıyarak keyfiniz bölünmeden çaylarınızı tazeleyebiliyorsunuz. Otomatik kapanma ile sıcak tutma özelliğiyle çayınız uzun süre sıcacık kalıyor ve soğuk kış günlerinde içiniz ısınıyor.Ürün, aşırı ısınma korumasıyla da güvenli kullanım sağlıyor.

Fakir Bestea çay makinesi 2 litre kapasiteli cam gövdeli su ısıtıcısı, cam demliği ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Kaynamadan sonra devreye giren sıcak tutma fonksiyonuyla her daim sıcacık çaylar içmenize olanak veriyor. Ayrıca Fakir Bestea ile soğuk kış günlerinde sağlıklı meyve-bitki çayları demlemek de mümkün. Çıkarılabilen çay süzgeci ve paslanmaz çelik filtresi bulaşık makinesinde yıkanarak kolayca temizlenebiliyor. Hızlı kaynatma özelliği bulunan Fakir Bestea, su bittiğinde otomatik olarak kapanarak yaşanacak tehlikeli durumlara karşı güvenli kullanım sağlıyor. Cihazın gizli rezistans özelliği de bulunuyor. Kablosuz 3600 dönerek evinizin her yerinde istediğiniz rahatlıkta kullanım imkanı veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fakir'in çay makineleriyle evde kalma dönemine keyif katın!
  • 26.11.2020 10:59

Fakir'in çay makineleriyle evde kalma dönemine keyif katın!

Fakir Hausgeräte’nin Chaimood ve Bestea çay makineleri, kışın etkisini hissettir ...

Fakir, yeni ısıtıcılarıyla soğuk havayı dışarıda bırakıyor
  • 17.10.2017 11:37

Fakir, yeni ısıtıcılarıyla soğuk havayı dışarıda bırakıyor

Fakir Hausgerate’nin yeni ısıtıcıları akıllı teknolojisi sayesinde enerji kullan ...

Fakir ev aletleri, mutfakların çehresini değiştirecek
  • 20.12.2016 18:38

Fakir ev aletleri, mutfakların çehresini değiştirecek

Kaliteli ürün ve tasarımlarıyla dikkat çeken marka Fakir Hausgeräte, yeni yılda ...