maritbet girişmaritbet
E.C.A. Niobe Serisi su tasarrufuyla doğaya sahip çıkıyor

E.C.A. Niobe Serisi su tasarrufuyla doğaya sahip çıkıyor

E.C.A. Niobe Serisi, içerisinde yer alan 14 farklı ürünle mutfak ve banyo alanlarında kolay kullanım imkânı sunuyor.

Sahip olduğu ergonomik ve şık tasarımı ile minimum alan kullanımı hedefleyen E.C.A. Niobe Serisi, içerisinde yer alan 14 farklı ürünle mutfak ve banyo alanlarında kolay kullanım imkânı sunuyor. Farklı ihtiyaçlara alternatif çözümler getiren E.C.A. Niobe Serisi lavabo ve eviye armatürleri minimalist dizaynı sayesinde ham madde tasarrufu sağlarken, su tasarrufu özelliğiyle de doğal kaynaklarımıza sahip çıkıyor.

Çevre hassasiyeti doğrultusunda geliştirdiği teknolojileri sektöre kazandıran E.C.A.'nın Niobe Serisi lavabo ve eviye armatürleri, mutfak ve banyo alanlarındaki ideal ergonomisiyle dikkat çekiyor. Serinin farklı özelliklerdeki 14 ürünü bütünlük ilkesi doğrultusunda üretilirken, ürünlerin her parçasının birbiri arasındaki uyumu, devamlılık hissi oluşturarak mekanların estetik görünümünün tamamlayıcı unsuru oluyor.

Doğal kaynakların korunmasına yardımcı su tasarrufu özelliği

E.C.A. serilerinin hepsinde olduğu gibi Niobe Serisi'nde de su tasarrufu özellikli ürünler yer alıyor. Gerçekleştirilen tasarruf ile kullanıcıya ekonomik fayda sağlanırken, su kaynaklarının tükenmesi riskine karşı doğal kaynakların korunmasına katkı sunuluyor.

Plus X tasarım ödülüne sahip ve sabit kullanıma uygun olarak üretilen lavabo armatürü, 360 derece dönebilen çıkış uçlu kuğu borulu lavabo armatürü ve farklı rozet tercihleri bulunan ankastre lavabo armatürleri, Niobe Serisi'nin içerisinde yer alıyor. E.C.A. Niobe Lavabo Armatürleri evde kullanımın yanı sıra okul, kafe, restoran ve iş yerleri gibi kalabalık yerlerde de tercih edilebiliyor. 

Minimal gövdeler kullanım alanından kazanç sağlıyor

Minimal gövdeleri ile kullanım alanlarından önemli miktarda kazanç sağlayan E.C.A. Niobe Eviye Armatürleri, çıkış ucundaki mafsal alternatifi ve sahip olduğu 360 derece dönebilen çıkış uçları ile rahat kullanım olanağı tanıyor. Duvara monte edilebilen aplike eviye armatürü seçeneği de bulunan E.C.A. Niobe Eviye Armatürleri, 3 farklı tasarımı ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

E.C.A. Niobe Ankastre Lavabo, Duş ve Banyo Armatürleri ise ev, spor salonu, otel gibi farklı alanlarda kullanılabilirken göz alıcı görünümü ile bulunduğu mekanlara estetik katkı sağlıyor.

E.C.A. tüm ürünlerinde yıllara dayanan kalitesi ve tecrübesini kullanıcılarıyla paylaşırken, müşterileriyle yıllarca beraber olmayı hedefliyor. Çevresel sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda suyun ve yaşamın devamlılığını korumak için su tasarruflu ürünlerini pazara sunan E.C.A., aldığı COVID-19 Güvenli Üretim & Güvenli Hizmet Belgeleriyle de hijyen hususuna maksimum özen gösteriyor. Ayrıca E.C.A. Serel markaları, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için başlattığı İyileştirme Hareketi kapsamında bilinçlendirme kampanyaları da yürütüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!
  • 24.02.2023 11:33

Yeni Konut Finansman Programı usul ve esasları düzenlendi!

Yeni Konut Finansman Programı'na bankalar tarafından sağlanacak finansman ve kat ...

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!
  • 24.09.2022 10:32

Konut kredisi kullanımı 325 milyar liraya yaklaştı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi açıklandı, konut kredisi hacmi 325 milyar lira ...

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!
  • 23.09.2022 09:51

Tüketici ve konut kredisi için yeni dönem başlıyor!

Buna göre tüketici kredisi sözleşmeleri ile konut kredisi sözleşmeleri, sigortal ...

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!
  • 17.09.2022 13:21

Markalı konutlarda banka kredisi kullanım oranı %6.31!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2022 sonuçlarını açıkladı. ...