maritbet girişmaritbet
Bien Joya, lüks ve prestiji birleştiriyor

Bien Joya, lüks ve prestiji birleştiriyor

Mermer görünümün en ince detaylarını oldukça çarpıcı bir şekilde yansıtan Joya Koleksiyonu mekanlara prestij kazandırıyor.

Bien'in özgün kimlikli Joya teknik porselen karosu ile mekanlara farklı bir dinamizm geliyor.  Çağdaş mekanlara ilham olan ve mimarinin güçlü yapı taşı olarak nitelendirilen mermer Bien'in yeni seramik koleksiyonlarında hayat buluyor.

Günümüz koşullarında sürekli değişen ve yenilik gerektiren dekorasyon eğilimleri seramikle birlikte her geçen gün farklı kullanım alanları oluşturuyor. Bu anlayışla ürünlerini tasarlayıp üreten Bien'in yeni koleksiyonu ‘'Joya'' mermerin prestijini mekanlara taşıyor.

60X120 cm ebadında full lappato diye adlandırılan yüzeyi çok parlak olan, mermer görünümlü teknik porselen karo Joya Koleksiyonu tercih edildiği alana hareket kazandırıyor.

İhtişamını asırlardır koruyan mermeri oldukça dikkat çekici bir biçimde yansıtan Joya Koleksiyonu'nun üzerindeki antrasit, beyaz, gri ve altın sarısı tonları ürünü ayrıcalıklı kılıyor.

Koleksiyon lüks konut projeleri, AVM'ler, otel ve restaurantlar için duvardan zemine,  dış mekanlarda da zeminler hariç kullanıma imkan tanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bien Joya, lüks ve prestiji birleştiriyor
  • 11.10.2020 10:00

Bien Joya, lüks ve prestiji birleştiriyor

Mermer görünümün en ince detaylarını oldukça çarpıcı bir şekilde yansıtan Joya K ...