maritbet girişmaritbet
Zeruj Mall Anatolia Pendik AVM açıldı!

Zeruj Mall Anatolia Pendik AVM açıldı!

Pendik'te metro istasyonuna yakın konumda bulunan Zeruj Mall Anatolia AVM hizmete girdi.

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan ‘Zeruj Mall Anatolia', ziyaretçilerine kapılarını açtı. Pendik'te 12 bin metrekare alana sahip merkez, yüzde 80'nini kadın girişimcilerin oluşturduğu 50 mağazaya ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın İkinci Kadın Temalı AVM'si Açıldı

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan ‘Zeruj Mall Anatolia', ziyaretçilerine kapılarını açtı. 12 bin metrekarelik alanda 50 mağazayı bir araya getiren AVM, muhafazakâr giyim severlerin de buluşma noktası olacak. Girişimci kadınların ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşen kurdele kesiminde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Özkaymaz” Burayı ülkemize ve şehrimize kazandırdığımız için çok mutluyuz. Kadınlarımızdan aldığımız güç ile büyümeye devam ediyoruz. Hedefimiz hem ülkemizin hem de dünyanın farklı yerlerinde şube açmak. Turistlerin özellikle de Arap turistlerin yeni cazibe merkezi olacak AVM'mizin yıllık ziyaretçi hedefi 1 Milyon ” ifadelerini kullandı.

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan ‘Zeruj Mall Anatolia',  pandemi tedbirleri kapsamında bütün kuralların titizlikle uygulandığı törenle kapılarını açtı. Pendik'te 12 bin metrekare alana sahip merkez, yüzde 80'nini kadın girişimcilerin oluşturduğu 50 mağazaya ev sahipliği yapıyor.   Çok sayıda davetli ve kadın girişimcinin katılımıyla gerçekleşen kurdele kesiminin ardından bando gösterisi, hediyeleşme, DJ performans gösterisi ile eğlence ve alışveriş keyfi bir arada yaşandı.

Amacımız Kadınları Desteklemek Cesaretlendirmek

Önemli bir misyonu da yerine getiren AVM'de kadın gücünün daha derinden hissedileceğini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Özkaymaz'ın başarı hikâyesi de Türkiye'de ilk defa düzenlenen muhafazakâr giyim festivallerinden AVM'ye kadar uzanıyor. Özkaymaz, sözlerine şöyle devam etti: “Kadın girişimcileri desteklemek için çıktığımız bu yolda her geçen gün büyüyoruz. Bizim ana amacımız onların hayallerine giden yolda uygun bir ortam oluşturup cesaretlendirmek.  İçeride daha üniversite öğrencisi olan girişimcilerin mağaza açtığını görüyor, mutlu oluyoruz. Biz de burada destekçi konumunda yer alarak daha çok başarı hikâyesi ortaya çıkarmak istiyoruz.  Aslında bir proje yeri gibi de düşünebilirsiniz.   Pandemi şartlarını da göz önünde bulundurarak açılışa özel ilk 2 ay kira indirimi yapacağız. Kiralamalar da TL cinsinden olacak.   Ailelerin çocukları ile zaman geçirebilecekleri oyun alanlarından restoranlara ve mescide kadar her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar düşündük. Kadınlarımız için rahat bir alışveriş ortamı oluşturduk.  Satılan ürünler kadınlara özellikle muhafazakar hassasiyete sahip kadınlarımıza yöneliktir. Kapımız ise tüm halkımıza açıktır.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yusufeli Barajı'nda depolanan su miktarı 905,60 milyon metreküpe ulaştı
  • 06.06.2023 16:44

Yusufeli Barajı'nda depolanan su miktarı 905,60 milyon metreküpe ulaştı

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde inşa edilerek 22 Kasım 2022'de su tutulmaya başl ...

Yusufeli Barajı'nda su seviyesi 58,6 metre oldu
  • 04.01.2023 09:44

Yusufeli Barajı'nda su seviyesi 58,6 metre oldu

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, 22 Kasım'da su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı ve H ...

Yusufeli Barajı ve HES'te su seviyesi 45 metreye yükseldi!
  • 12.12.2022 09:19

Yusufeli Barajı ve HES'te su seviyesi 45 metreye yükseldi!

Artvin'de yapımı tamamlanarak 22 Kasım'da su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı ve ...

Yusufeli Barajı ve HES'te su seviyesi 41 metre oldu
  • 07.12.2022 12:03

Yusufeli Barajı ve HES'te su seviyesi 41 metre oldu

Artvin'de Yusufeli Barajı ve HES'te su seviyesi 41 metreye yükseldi. ...