maritbet girişmaritbet
www.avmmall.com Türkiye’nin ilk sanal AVM’si olacak!

www.avmmall.com Türkiye’nin ilk sanal AVM’si olacak!

Kadın, erkek ve çocuk giyimden aksesuara, teknolojiden küçük ev aletlerine, özel kıyafet tasarım ürünlerinden mücevherata kadar seçkin yerli ve yabancı markalaşmış mağazaların bir yerde toplandığı sanal AVM www.avmmall.com e-ticaret sitesi, 7’den 70’e herkesin yepyeni ortak alışveriş mekanı

Kadın, erkek ve çocuk giyimden aksesuara, teknolojiden küçük ev aletlerine, özel kıyafet tasarım ürünlerinden mücevherata kadar seçkin yerli ve yabancı markalaşmış mağazaların bir yerde toplandığı sanal AVM www.avmmall.com e-ticaret sitesi, 7'den 70'e herkesin yepyeni ortak alışveriş mekanı… 

Bir yandan moda trendlerini yakından takip ederken diğer yandan da, sosyal ortamda arkadaş sohbetleri yapmak ve o an yemek katından yemek siparişi vermek isteyen herkesin yeni e-ticaret sitesi artık www.avmmall.com olacak…

Yeni e-ticaret sitesi ortaklarından CEO Cüneyt Ortan'ın yanı sıra,  her biri kendi alanında öne çıkan isimler, Les Ottomans Otel Kurucusu Ahu Aysal, Viko Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Selim Dağbaşı, Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eren ve otel proje uygulama konusunda uluslararası isme sahip AHK Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Haldun Kilit'in yanı sıra yatırımcılar Gönül Yıldırım, Ahmet Kökler ve Mehmet Kahya ortaklığında hayata geçen www.avmmall.com artık yayında… www.avmmall.com e-ticaret sitesinin sanal tasarımını ise ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu gerçekleştirdi.

Yeni e-ticaret sitesi, sezon ürünlerine uyguladığı kampanyaları, farklı konsepti ve eğlence anlayışıyla tüm Türkiye'nin her yerinde tüketicilerle buluşuyor. Perakende sektöründe yaşanan ilkleri yakından takip edebileceğiniz ayrıca geleceğin alışveriş dünyasına da yön verecek olan avmmall.com e-ticaret sitesi, alışveriş alışkanlıklarına da yepyeni bir boyut kazandıracak.

Alışverişi fırsata dönüştüren kampanyaları, özel indirimleri ve seçkin yerli ve yabancı birçok markalaşmış mağazaları ile Türkiye'nin ilk sanal AVM'si artık herkesin hayatını kolaylaştırıyor. Tüm Türkiye'nin hayatını rahatlatacak olan yeni e-ticaret sitesinin asıl amacı; zamanını iyi kullanabilen tüketicilere günün her saati kaliteli bir hizmet verebilmek kolay, hızlı, pratik ve yeni sezon ürünlerin alışveriş keyfini tüketicilere daha ekonomik fiyatlarla sunmak.

Dünya Markalarının yer alacağı zengin marka karması…

Evinizde ya da ofisinizde elinizin altında bulunan sanal AVM e-ticaret sitesi, 1 saniyede ulaşabilme kolaylığı ile yerli ve yabancı yüzlerce markayı ve binlerce yeni sezon ürünlerinin sunulduğu avantajlı fiyatları kaliteli hizmet ile buluşturuyor.  Sadece seçkin markaların bulunduğu sanal AVM'de alışveriş keyfinin yanı sıra, sosyal ortamda arkadaş edinmek de ayrı bir avantaj…

Yeni e-ticaret sitesi avmmall.com'dan tekstilden mücevherata, beyaz eşyadan elektronik ev aletlerine kadar bir AVM içerisinde bulunan tüm marka mağazalardan sepetinize eklenen bir çok ürünü ‘tek' seferde ödemeyle ‘tek' kargo ile satın alabilirsiniz. Alışveriş yaparken aynı anda yemek siparişi verebilir ve online üyelerle chatleşip tanışabilirsiniz.

CEO Cüneyt Ortan; “Artık Türkiye'de AVM'si olmayan il kalmayacak… Bir tık'la AVM'mizde bulunan seçkin tüm markaları elinizin altına getireceğiz…”

Siteye girdiğiniz an itibariyle AVM'yi adım adım gezme şansını da yakından hissedebileceksiniz. E-ticaret sitesinin CEO'su Cüneyt Ortan, Türkiye'de bir ilk olan sanal AVM ile ilgili şunları söyledi: “Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, artık yayın hayatımıza başladık. Türkiye'de AVM'si olmayan il kalmayacak. Bir tık'la AVM'mizde bulunan seçkin markaları tüketiciler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AVM'mizde yer alan markalar bize özel tüketicilere bir çok fırsatları sunuyor olacak. Konseptimiz, Avm içerisindeki markaların bir arada olduğu marka mix'i yaratmak. 365 gün, 24 saat tüketicilere Avm içinde bulunan tüm markaları kendi kampanya, avantaj ve fırsatlarıyla yepyeni bir dünya sunuyoruz. Sanal AVM'mizin en büyük özelliği,  bir AVM'de ne bulunuyorsa aynı hizmetleri bir tık'la sağlıyoruz. Moda olmazsa olmazımız… Kadın, erkek çocuk giyim, aksesuar, teknoloji, ev aksesuarları&tekstili, tasarım ürünler, mücevher, turizm, Food court, cafe shop, banka şubesi vs… Adım adım AVM içini gezebilecek olan müşterilerimiz aynı zamanda birçok fırsat, indirim ve avantajlardan da yararlanacaklar” dedi. Ortan, aynı zamanda anlık, günlük ya da haftalık indirim sunan ve birçok örneği bulunan Private shopping (kapalı devre) sitesi olmadıklarını, markaların kendi ürünlerini kendilerinin yönettiği bir AVM olduklarını da ekledi. Ayrıca Cüneyt Ortan; “Sezon ürünlerini müşterilerimiz direkt evlerinden ve ofislerinden rahatlıkla alabilecekler. Hedefimiz; AVM olmayan bölgelere özellikle Anadolu'yu da hedef alarak tüm markaları bu lokasyonlara götürebilmek ve ulaşamadıkları markaların yeni sezon ürünleriyle tanıştırmak. Çok yakın bir süre sonra alışveriş kültürünü ve alışkanlıklarını derinden etkileyecek olan avmmall, geleceğin perakende dünyasında adından çok söz ettirecektir. Yakın zamanda farklı ülkelerde de Avmmall.com yatırımlarında da bulunacağız” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

avmmall.com Amerika’da en iyi yabancı alışveriş sitesi ödülü aldı!
  • 01.10.2012 22:09

avmmall.com Amerika’da en iyi yabancı alışveriş sitesi ödülü aldı!

Internet ve teknoloji alanında ABD’nin en saygın kuruluşları arasında yer alan I ...

www.avmmall.com’un açılışı Les Ottomans’ta gerçekleşti!
  • 23.09.2012 08:44

www.avmmall.com’un açılışı Les Ottomans’ta gerçekleşti!

ürkiye’nin ilk sanal AVM’si www.avmmall.com’un açılışı Les Ottomans’ta gerçekleş ...

Ahu Aysal, avmmall.com'la sanal ticarete girdi!
  • 14.08.2012 12:25

Ahu Aysal, avmmall.com'la sanal ticarete girdi!

Ahu Aysal, Cüneyt Ortan, Mehmet Eren gibi farklı sektörlerde hepsi ünlü 6 farklı ...

Polat Tower’da yangın, yanacak birşey kalmadığı için sönmüş!
  • 01.08.2012 12:05

Polat Tower’da yangın, yanacak birşey kalmadığı için sönmüş!

Can Kantar, Dünya Gazetesi’ndeki köşesinde Polat Tower’da çıkan yangının, yanaca ...

Deniz Akkaya ve Zeynep Ilıcalı ikinci mağazalarını avmmall.com’da açtı!
  • 30.07.2012 15:28

Deniz Akkaya ve Zeynep Ilıcalı ikinci mağazalarını avmmall.com’da açtı!

Türkiye’nin ilk sanal AVM’si avmmall.com birbirinden seçkin markaları tüketicile ...

avmmall.com ile sanalda alışveriş merkezlerine ulaşmak kolaylaşıyor!
  • 24.07.2012 10:41

avmmall.com ile sanalda alışveriş merkezlerine ulaşmak kolaylaşıyor!

Yeni e-ticaret sitesi avmmall.com alışveriş merkezlerini evinize getiriyor ...