maritbet girişmaritbet
V Mall İstanbul için ilk kazma vuruldu

V Mall İstanbul için ilk kazma vuruldu

İsra Holding, İstanbul’un uydu kenti Başakşehir’de ‘V Mall İstanbul’ Alışveriş Merkezini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İnşaat, Gayrimenkul ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding, öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısına sahip girişimcilerle İstanbul'un uydu kenti Başakşehir'de ‘V Mall İstanbul' Alışveriş Merkezini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Altın Aks olarak nitelendirilen ‘V Mall İstanbul'un konumlandığı bölge, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve İstanbul Havalimanı ile birlikte yapımı planlanan Kanal İstanbul'un kesişim noktasında yer alıyor.

İstanbul'un yeni iş ve çekim merkezi olarak konumlanan ilçesi Başakşehir'e renkli ve canlı bir AVM konsepti geliyor. Şehrin yeni buluşma ve sosyalleşme merkezi haline gelecek 1 milyar 200 milyon TL değerindeki ‘V Mall İstanbul' Alışveriş Merkezi için hafriyat çalışmalarına başlandı. 

İstanbul'un yeni gözdesi olmaya aday ‘V Mall İstanbul' Alışveriş merkezi, brüt 119 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip.

1 milyar 200 milyon TL değerindeki yeni nesil AVM konseptli ‘V Mall İstanbul' projesi, tamamlandığında dünyanın en gözde markalarıyla İstanbul'un en beğenilen lezzet mekanlarını ve konforlu alışverişin bütün olanaklarını ziyaretçilerine sunmayı hedefliyor.

ULAŞIM AĞI İLE ÇEVRİLİ BİR LOKASYONDA YER ALIYOR

Öz sermayeye sahip güçlü ortaklık yapısıyla hayata geçirilecek olan ‘V Mall İstanbul', yanı başında planlanan iki Metro hattı, tramvay hattı ve toplu ulaşım hatlarıyla ziyaretçilerine ve yatırımcılarına büyük avantajlar sunuyor.

‘V Mall İstanbul' Alışveriş Merkezi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin yanı başında, yapımı planlanan Kanal İstanbul ile İstanbul Havalimanı'nın kesişme noktasında konumlanıyor. Kayaşehir şehir meydanının merkezinde yer alan proje, aynı zamanda Başakşehir Belediyesi hizmet binasına, Merkez camisine, Olimpiyat stadı ve Millet Bahçesine de komşu konumda bulunuyor.

TAVLI; “GÜÇLÜ ORTAKLIK YAPIMIZLA PROJE ALANINDA HAFRİYAT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK”

Türkiye'de AVM yatırımlarının son 10 yılda hızlı bir büyüme kaydettiğini belirten İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, “Ülkemizde şu anda 450'in üzerinde AVM mevcut. 10 milyonun üzerinde kiralanabilir metrekare alanı ile AVM'ler ülke ekonomimize büyük katkı sağlıyor. 

Arsamızın yer aldığı İstanbul- Başakşehir bölgesi, hükümetimizin başta sağlık olmak üzere bölgeye yaptığı dev yatırımlar ile özel sektörün geliştirdiği konut, iş ve yaşam projelerinin yer aldığı bir bölge. Arsamızın yer aldığı Kayaşehir'deki bu meydan, yaptığımız araştırmalar neticesinde Alışveriş Merkezi talebini doğurdu ve ortaklarımızla bir AVM Kompleksi yapımına karar verdik. Krediye ihtiyaç duymadan öz sermayeye sahip güçlü ortaklık yapımızla proje alanında hafriyat çalışmalarına başladık. Etki alanı büyük olan Başakşehir'de hayata geçireceğimiz ‘V Mall İstanbul' Alışveriş Merkezimiz biliyoruz ve inanıyoruz ki; yatırımcılarımıza kazanç dolu fırsatlar sunacaktır. ‘V Mall İstanbul' Alışveriş Merkezimizin kiralanabilir alanlarında; seçkin markalar, rafine lezzetler, zincir mağazalar, kafe ve restoranlar ile sanat ve eğlence ünitelerinin yer alacağı mekanlarla İstanbulluların hayatına değer katmayı hedefliyoruz” dedi.

İnşa çalışmalarına başlanan “V Mall İstanbul” Alışveriş merkezinin 2023 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İSRA Holding, AYD'nin yeni oyuncusu oldu!
  • 16.12.2022 09:47

İSRA Holding, AYD'nin yeni oyuncusu oldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 13. sü düz ...

İsra Holding yöneticileri çözüm ortaklarıyla buluştu!
  • 07.12.2022 09:33

İsra Holding yöneticileri çözüm ortaklarıyla buluştu!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla yirmi yılı aşkın süredir gayrimenkul geli ...

V Mall İstanbul ile V Metroway AVM projeleri görücüye çıktı!
  • 17.10.2022 12:10

V Mall İstanbul ile V Metroway AVM projeleri görücüye çıktı!

ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü'nde İsra Holding'in AVM projele ...

"Hükümetin sosyal konut hamlesi sektöre can suyu olacak"
  • 14.09.2022 10:42

"Hükümetin sosyal konut hamlesi sektöre can suyu olacak"

İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, "Hükümetin TOKİ aracılığı ...

V Mall İstanbul, farklı ülkelerden yatırımcı çekmeyi sürdürüyor
  • 08.07.2022 09:18

V Mall İstanbul, farklı ülkelerden yatırımcı çekmeyi sürdürüyor

İsra Holding çatısı altında faaliyet gösteren V Mall İnşaat A.Ş'nin genel kurul ...

İsra Holding, Kayaşehir Palladium'u satın aldı!
  • 24.05.2022 13:58

İsra Holding, Kayaşehir Palladium'u satın aldı!

İsra holding, Başakşehir’de bulunan Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO’dan satın a ...