maritbet girişmaritbet
Trump Towers Mall’da D&D London Restaurant’ı Mehmet Ali Yalçındağ açacak!

Trump Towers Mall’da D&D London Restaurant’ı Mehmet Ali Yalçındağ açacak!

Mehmet Ali Yalçındağ, Trump Towers Mall’da İngilterenin dünya çapında ün yapan D&D London Restaurant zinciriyle ortak restoran açacak

 

Mehmet Ali Yalçındağ, Trump Towers Mall'da İngilterenin dünya çapında ün yapan D&D London Restaurant zinciriyle ortak restoran açacak. Hazırlıkları bir yıldan bu yana süren ve İstanbulun önde gelen restoran zinciri Sele İstanbul Grubunun da ortak olduğu restoranın 2013ün ilk 3 ayında açılması planlanıyor. ABD eski Başkanı Bill Clinton ve İngiltere eski Başbakanı Tony Blairin buluşma mekanı olarak ün yapan Le Pont de la Tourun da sahibi olan D&D Londonın Yönetim Kurulu Başkanı Des Gunewardena, Geçen yıl Londradaki 25 ve İngilteredeki 7 restoranımızda 80 milyon sterlin ciro elde ettik. İstanbula gelmemizin en büyük nedeni Türkiyenin hızlı büyümesi ve buranın artık dünya gündemine yerleşmiş olması dedi.

BOĞAZA RAKİP OLACAK

5 milyon dolarlık yatırımla Trump Towers Mallda açılması planlanan restoran eşit ortaklıkla kuruluyor. İsmi henüz belli olmayan restoran İstanbula özgü 3 farklı konsept ile hizmet verecek. Mehmet Ali Yalçındağ, Bu ortaklık İstanbulun yeme-içme sektöründe uluslararası bir platforma oturduğunun da göstergesi diye konuştu. İstanbulda Borsa, Masa, X Restaurant, İstanbul Modern Restoran gibi mekanları işleten Sele İstanbul Restaurant Groupun patronu Rasim Özkancanın, Londrada da Des Gunewardenanın restoranlarının müşterisi olduğuna dikkat çeken Yalçındağ, İki zincirin de müşterisiyim ve yemeklerini çok seviyorum. Bu iki ismin biraraya geldiği bu restoran Boğazın manzarasına rakip alacak ifadesini kullandı.

LONDRAYA RESTORAN

Sele İstanbul Restaurant Group CEOsu Rasim Özkanca ise, Yaklaşık bir yıldır bu proje için çalışıyoruz. İstanbuldaki restoranın ardından bizim de yurtdışına açılma hedefimiz doğrultusunda Londrada mekan açmayı düşünüyoruz dedi. Özkanca, şunları söyledi: Her şeye üç ortak birlikte karar veriyoruz. Mekanın iç tasarımı da çok özel olacak. Dünya mutfağını Türk ve yabancı şefler birlikte sunacak. Restoranımızın tavanları bile 7 metre yükseklikte olacak.

Otel  de açabiliriz

DÜNYANIN en lüks restoranları arasında yer alan bir restoran zincirinin sahibi olduğunu hatırlatan Des Gunewardena, şöyle konuştu: Lüks olmamız pahalı olduğumuz anlamına gelmiyor. İstanbul artık her gün adını daha fazla duyduğum, herkesin, gezmek ve iş yapmak istediği şehir. Yerli ortak bulduk, büyük bir partiyle açılış yapıp ardından, gelsin krlar demiyoruz. İstanbulun da ruhunu işin içine katacağımız bir restoran açıyoruz. Önümüzdeki dönemde hem yeni restoranlarla hem de belki otel açarak buradaki yatırımımızı artırabiliriz.

Dünyaca ünlü şefler İstanbula da gelecek

LONDRA, Paris, New York, Kopenhag ve Tokyo gibi dünyanın birçok şehrinde farklı konseptlerdeki 30un üzerinde restoranı bulunan D&D London, 1500ün üzerinde çalışanı ve 300ü aşkın profesyonel mutfak ekibi ve şefleriyle yiyecek içecek sektörünün en önemli restoran grup işletmelerinden biri. 1989 yılından bu yana hizmet veren restoranları dünya starları ve siyasilerin favori mekanları arasında yer alıyor. İngiliz, Fransız, İtalyan ve Japon mutfaklarının yanı sıra deniz ürünleri üzerine de hizmet veren restoranlar; brasserie, ala carté, bar–grill, kokteyl bar gibi çeşitleriyle dikkat çekiyor Ödüllü şef ve restoranlarıyla dünyada ün kazanan D&D London, yakın zamanda İstanbulda açacağı yeni işletmesiyle Türk misafirleriyle buluşacak.

Haber Birimi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trump Towers Mall’un adı Trump Alışveriş Merkezi olarak değişti!
  • 19.02.2013 13:27

Trump Towers Mall’un adı Trump Alışveriş Merkezi olarak değişti!

Doğan Holding’in yatırımı olan, alışveriş merkezi/ofis/residence bölümlerinden o ...

Trump Towers Mall’da 2013 model Mercedes A 180 kazanma fırsatı!
  • 11.12.2012 11:40

Trump Towers Mall’da 2013 model Mercedes A 180 kazanma fırsatı!

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 07.12.2012 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13. ...

Trump Towers Mall’da açılan Köpekbalığı Dünyası Sergisi ünlü akınına uğradı!
  • 09.12.2012 14:08

Trump Towers Mall’da açılan Köpekbalığı Dünyası Sergisi ünlü akınına uğradı!

Trump Towers Mall’da açılan Köpekbalığı Dünyası Sergisi ünlüler ve çocukları tar ...

Mustafa Sarıgül, çocuklarla Trump Towers’taki Köpek Balığı Sergisi’ni gezdi!
  • 29.11.2012 09:40

Mustafa Sarıgül, çocuklarla Trump Towers’taki Köpek Balığı Sergisi’ni gezdi!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişlili öğrencilerle birlikte Trump Towe ...

Sıla, Trump Towers Mall’da hayranlarıyla buluştu!
  • 13.11.2012 15:46

Sıla, Trump Towers Mall’da hayranlarıyla buluştu!

Türk Pop Müziği’nin sevilen seslerinden Sıla, geçtiğimiz hafta sonu Trump Towers ...

Trump Mall Exhibition Center, görkemli bir sergi ile kapılarını açıyor!
  • 13.11.2012 10:23

Trump Mall Exhibition Center, görkemli bir sergi ile kapılarını açıyor!

Konsepti, mimarisi, eğlence ve moda alanları ile sektöründe fark yaratan Trump ...