maritbet girişmaritbet
Taurus Ankara AVM törenle hizmete açıldı

Taurus Ankara AVM törenle hizmete açıldı

TaurusInvestmentHoldings ve Ensari Ailesi’nin proje yatırımını gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini AVM MFIPartners’ın üstlendiği Taurus Ankara AVM Projesi, Ankaralılar’a kapılarını açtı

Alışveriş merkezlerindeki gürültülü ve uğultulu ortama son verecek şekilde tasarlanması nedeniyle ziyaretçilerini yormayan ve ergonomik bir yapı kazanan Taurus AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Ankaralılar'a çifte bayram yaşattı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinliklere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. Açılış için halkın eğlenebileceği bir program hazırlayan Taurus'ta açılışa özel organizasyonlar ve etkinlikler hayata geçirilirken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için de bir dizi program gerçekleştirildi.

Başkent'te bayram coşkusu sürerken kapılarını açan TaurusAVM'de, eğlence ve keyifli alışveriş ortamına katılacaklar aynı zamanda bu önemli günü anımsatacak özel hediyelerin de sahibi oldu. Bayram coşkusunu yaşatacak balon ve rüzgâr güllerinin yanında, evleri ve çevreyi çiçek ve ağaçlarla çevrelemeye katkı sağlayacak çok özel tasarlanmış sürpriz bir hediye ise büyük küçük herkesin ilgisini çekti. Türk Bayraklarıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan TaurusAVM'nin misafirlerine bando da marşlarıyla coşku kattı.

Angry Birds çılgınlığı

Tüm dünyada milyonları peşinden sürükleyen büyük fenomenlerin kahramanları AngryBirds'ü ilk kez Ankara'ya getiren TaurusAVM'de küçük, büyük tüm AngryBirds hayranları dev sapan ve peluş kuşlarla doyasıya eğlendi.
125 metrekarelik 3D oyun alanında dev sapan ve AngryBirds kuşlarıyla atış yapan misafirler, dört atış sonunda kazandıkları başarıya göre, AngryBirds oyuncakları kazandılar. iPad'lerle gönüllerince AngryBirds oynayan çocuklar, hem unutulmayacak bir AngryBirds deneyimi yaşadı, hem de 'asabi' fakat bir o kadar da sevimli karakterlerle fotoğraf çektirebilme şansını yakaladı. 

Misafirlerin yoğun şekilde ilgi gösterdiği bu çılgınca oyuna büyük beğeni toplayan oyuncak bando da eşlik etti.

Hizmet ve kalite çıtası yükseldi

Taurus Balgat AVM Yatırım A.Ş.  Genel Müdürü Ömer Tezcan, Konya yolu üzerindeki ilk ve tek alışveriş merkezi projesi olan Taurus Ankara AVM için 200 milyon Euro değerinde yatırım gerçekleştirildiğini söyledi.
Projenin tamamlanmasıyla Taurus Ankara AVM'nindoğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 3.000 kişiye istihdam sağlandığını ifade eden Ömer Tezcan, “Taurus Ankara AVM projesi çok heyecan duyduğumuz bir proje. Bu projeye hayallerimizi, emeklerimizi ve özverili çalışmalarımızı kattık. Projenin hazırlanma sürecinde büyük bir ekip çalıştı. Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum ve inanıyorum ki yabancı ortaklarımızla kurduğumuz güçlü işbirliğiyle Ankara'ya büyük bir değer kazandırdık” dedi.

Taurus Ankara AVM'nin konumu, yatırımcısı ve projesi ile fark yaratacağına inandıklarını belirten Tezcan, uzun süreden beri hayata geçirmeye çalıştıkları projeyi bugün halkın beğenisine sunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Tezcan, TaurusAVM'ninAnkaralılar'ın alışveriş dünyasını renklendiren, hizmet ve kalite çıtasını daha üst seviyelere taşıyacak bir misyon üstleneceğini kaydetti.

Açılışa Taurus Yatırım Holding Başkanı LorenzReibling,Taurus Balgat Alışveriş Merkezi Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Dal ve Taurus AVM yatırım ortağı Yunus Ensari ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kısaca Taurus Investment Holdings

TaurusInvestmentHoldings, LLC (www.tiholdings.com) 1976 yılından günümüze kadar gayrimenkul projeleri yatırımı ve geliştirmesi üzerine faaliyet gösteren uluslararası bir yatırım fonudur.

Genel merkezi ABD, Boston şehrinde bulunan şirketin New York, Dallas, Orlando, Jacksonville gibi şehirlerinde, ayrıca Türkiye'nin yanı sıra Kanada, Arjantin, Almanya, Yunanistan ve Hindistan gibi çok sayıda ülkede faaliyetleri devam etmektedir. Şirket kuruluşundan günümüze kadar yüz ayrı yatırım kapsamında milyonlarca metrekare projenin satın alınması, geliştirilmesi ve satışını başarıyla gerçekleştirmiştir.

Şirket halen yaklaşık 3 milyar dolar değerinde bir varlığı yönetmektedir. Taurus Grubu'nun Ankara'daki AVM ve ofis yatırımının haricinde, İstanbul'da tarihi şehir merkezinde, tarihi binalara yatırım yapma ve geliştirilmesi amacıyla kurduğu bir fon da bulunmaktadır. Şirket bu kapsamda şu ana kadar 7 farklı yatırım yapmıştır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Umutlu insanların şehri: Ankara!
  • 20.01.2015 09:09

Umutlu insanların şehri: Ankara!

Araştırma şirketi BAREM'e göre Türkiye'nin en umutlu insanları Ankara'da yaşıyor ...

Ankaralılar yüksek katlara uzak duruyor!
  • 27.12.2014 16:14

Ankaralılar yüksek katlara uzak duruyor!

Markalı konutlar sayesinde konut algısını değiştiren Ankaralılar, yüksek kat kab ...

Ankaralılar şehir dışındaki konutları daha çok tercih ediyor
  • 24.10.2014 12:16

Ankaralılar şehir dışındaki konutları daha çok tercih ediyor

Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak ...

Taurus AVM, ergonomik yapısıyla dikkat çekiyor
  • 31.10.2013 10:48

Taurus AVM, ergonomik yapısıyla dikkat çekiyor

Ensari Ailesi ve Taurus Investment Holdings’in proje yatırımını gerçekleştirdiği ...

Taurus Ankara AVM törenle hizmete açıldı
  • 29.10.2013 16:44

Taurus Ankara AVM törenle hizmete açıldı

TaurusInvestmentHoldings ve Ensari Ailesi’nin proje yatırımını gerçekleştirdiği, ...

Erdoğan Bayraktar: 'Tünelden başka bir alternatif olmayacak'
  • 22.10.2013 14:42

Erdoğan Bayraktar: 'Tünelden başka bir alternatif olmayacak'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ODTÜ yolunun Ankaralılar için bir ...