maritbet girişmaritbet
Suryapı Bursa Marka AVM açıldı!

Suryapı Bursa Marka AVM açıldı!

Suryapı'nın Bursa'da hayata geçirmekte olduğu Marka AVM kapılarını açtı.

Sur Yapı tarafından 650 milyon dolarlık yatırımla Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde Marka Alıs¸veris¸ Merkezi (AVM) açıldı.

Alışveriş merkezinin açılışına katılan Sur Yapı Yo¨netim Kurulu Bas¸kanı Altan Elmas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Marka AVM'nin açılışını gerçekleştirdikleri için büyük mutluluk yas¸adıklarını ifade etti.

Elmas, alışveriş merkezinin inşaatına 2015'in başında başladıklarını hatırlatarak, "Bugün de açmak nasip oldu. Toplamda 230 bin metrekarelik inşaat alanı var. Bunun 75 bin metrekaresi kiralanabilir alan. 373 adet de konut rezidanslarımız var." dedi.

Konutları da eylül ayında teslim etmeye başlayacaklarını aktaran Elmas, "Alışveriş merkezinde yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlamış vaziyetteyiz. Mağazalarımız tam kapasite faaliyete girdiği, yüzde 100 doluluğa ulaştığı zaman alışveriş merkezi yönetimiyle beraber 3 bin kişilik istihdama erişmiş olacak. Hem Türk ekonomisi hem Bursa hem de bizim için önemli bir yatırım oldu. İstihdama ciddi katkı, perakende sektörüne de yatırım imkanı veren güzel bir yatırım oldu." diye konuştu.

Elmas, yatırımın değer olarak 650 milyon dolar olduğunu belirterek, "Alışveriş merkezi ve konutların bütünüyle böyle bir yatırım değerine ulaştığını düşünüyoruz. Bu büyüklükte Bursa'nın en büyük yatırımı olmuş olacak. Biz de bunu yetiştirebilmek adına son 3-4 ayda büyük bir gayret sarf ettik. Bir an önce açmak istedik. Bu anlamda da inşaat aşamasında ciddi bir istihdam oluştu. Özellikle son 4 ayda insanlarımız ciddi anlamda çalıştılar." değerlendirmesinde bulundu.  

Bursa'nın en kıymetli bo¨lgelerinden birinde, Nilu¨fer'de, gu¨c¸lu¨ bir lokasyonda projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Elmas, şunları kaydetti: 

"Marka Rezidans ve AVM, kısa zamanda hem Bursalılar hem c¸evre illerde yas¸ayanlar hem de yabancı yatırımcılar tarafından yogˆun ilgi go¨rdu¨. Bunun u¨zerine Bursa'ya olan inancımız ve gu¨venimizle yatırımımızı bu¨yu¨tme kararı aldık. S¸imdi ise Tu¨rkiye'nin en sec¸kin ve prestijli karma kullanımlı projelerinden biri olan Sur Yapı Marka Alıs¸veris¸ Merkezi'nin kapılarını ac¸tık."

Marka AVM

Sur Yapı'nın Ekart Gayrimenkul ortaklıgˆı ile ins¸a ettigˆi Sur Yapı Marka AVM, 75 bin metrekare kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası markalara ev sahipligˆi yapacak. 250 magˆaza ile faaliyet go¨sterecek olan alıs¸veris¸ merkezinde, 35 kafe ve restoran, bin 400 kis¸i oturma kapasiteli bir yeme ic¸me alanıyla genis¸ bir teras bulunuyor. 

Aralarında Bursa'da ilk kez magˆaza ac¸acak markaların da yer aldıgˆı alıs¸veris¸ merkezi, moda ve spor alanlarında o¨ne c¸ıkıyor. Rezidans ve home-ofis bloklarının da yer aldıgˆı karma kullanımlı projenin parc¸ası olan alıs¸veris¸ merkezinde, bin 800 arac¸ kapasiteli bir otopark da ziyaretc¸ilerin kullanımına sunuluyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Suryapı Bursa Marka AVM basına tanıtıldı!
  • 26.05.2017 16:26

Suryapı Bursa Marka AVM basına tanıtıldı!

1 Haziran 2017 günü saat 12.00'de açılacak olan Suryapı Bursa Marka AVM'nin bası ...

Suryapı Bursa Marka AVM açıldı!
  • 01.06.2017 16:57

Suryapı Bursa Marka AVM açıldı!

Suryapı'nın Bursa'da hayata geçirmekte olduğu Marka AVM kapılarını açtı. ...

Sur Yapı Bursa Marka AVM, 1 Haziran'da açılıyor!
  • 26.05.2017 15:34

Sur Yapı Bursa Marka AVM, 1 Haziran'da açılıyor!

Sur Yapı'nın Bursa'da hayata geçirdiği Marka AVM, 1 Haziran tarihinde açılıyor. ...