maritbet girişmaritbet
Sur Yapı’dan dev yardım davulu kampanyası!

Sur Yapı’dan dev yardım davulu kampanyası!

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi’ni bünyesinde bulunduran gayrimenkul sektörünün başarılı şirketlerinden Sur Yapı, Ramazan kampanyası düzenliyor.

Gayrimenkul sektörü için birçok başarılı işe imzalar atan ve düzenlediği kampanyalarla tüketicinin yüzünü güldüren Sur Yapı bu kez Şanlıurfa Eyyübiye'de “5000 Çocuk 5000 Mutluluk” kampanyası ile çocukların yüzünü güldürecek.  

Bulundukları bölgelerde çekim merkezi haline gelen Metrogarden ve Axis AVM, hazırlanan Ramazan kampanyası ile Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki çocuklara erken bayram yaşatacak. 

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Türkiye'nin Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde yaşayan 5 bin çocuğa bayram neşesi yaşatmak amacıyla özel bir kampanya başlatıyor.  

Her iki alışveriş merkezinde 12 Haziran Cuma günü başlayan “5000 Çocuk 5000 Mutluluk” kampanyası kapsamında dev Ramazan davulları kurulacak. 

12 Temmuz tarihine kadar kampanyaya katılım göstermek isteyen alışveriş merkezi ziyaretçileri, ihtiyaç listesinde bulunan dilediği bir kıyafet ürününü satın alarak davulların içine atacak. Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezleri müşterilerinin, mağazalarının ve firmaların katılımına açık olacak kampanyada toplanacak yepyeni kıyafetler, 5 bin çocuğun bayramlığı olacak. 

Sur Yapı, çocuklara erken bayram yaşatacak!

Ramazan boyunca yardım davulunda toplanacak kıyafetler 12 Temmuz akşamı özel bir kamyonla Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine doğru yola çıkacak. İsimleri önceden belirlenmiş ihtiyaç sahibi 5 bin çocuk,14 Temmuz'da Eyyübiye ilçesinde bir araya gelecek ve yepyeni bayramlıklarına kavuşacak. Yardımların dağıtılmasıyla birlikte, okul bahçesinde kurulacak panayır ile Eyyübiye ilçesinde yaşayan ve Suriye'den misafir olarak gelen çocuklarımıza erken bayram yaşatılacak. Yüz boyamacıdan, palyaçoya; pamuk şekerciden baloncuya; gösteri gruplarından müzik dinletilerine kadar birçok etkinlikle çocuklar eğlenceli bir gece yaşayacak.

Yardım kampanyasını başlatan Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi yatırımcısı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas “Çocuklar için farklı bir anlam taşıyan bayramda, onları mutlu etmeyi, onların yüzünü güldürmeyi amaçladık. Çocuklarımızın bayramı, bayram gibi geçirmelerinde bir katkımız olsun istedik. Bayramlık almak, bayramdan önceki gece bu bayramlıkları başucuna koyarak uyumak, sabah erkenden kalkmak, yeni alınmış bayramlıkları giymek, ailece kahvaltı etmek, büyüklerin ellerinden öpmek çocuklar için çok değerli. Sur Yapı bünyesinde bulunan Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezlerimizde bu projeyi gerçekleştirerek farkındalık yaratmak istedik. Hem ihtiyacı olan çocuklarımıza destek oluyor, hem onların mutluluklarına ortak oluyor hem de aslında bayram değerlerimizi tekrar hatırlıyoruz. Bu değerleri de alışveriş merkezi ziyaretçilerimizle yaşamak ve yaşatmak istiyoruz” dedi.

Yarışmayı kazanan 6 aile Şanlıurfa'ya gidecek!

Axis ve Metrogarden, unutulmaya yüz tutmuş eski bayram değerlerine dikkat çekmek amacıyla, Facebook hesaplarında “en mutlu bayram anısı” yarışması başlatacak. Axis veya Metrogarden'ın Facebook sayfasında paylaşılan “en mutlu bayram anıları”ndan en çok beğeniyi alan 6 hikaye yarışmayı kazanacak. Kazanan hikayelerin kahramanı olan 6 aile, 13-15 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa'ya giderek 5 bin çocuğun mutluluğuna ortak olacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

Altan Elmas: Konut fiyatlarında yüzde 60'lık artış bekleniyor
  • 09.11.2021 10:16

Altan Elmas: Konut fiyatlarında yüzde 60'lık artış bekleniyor

A Para'da yayınlanan Emlak Avcısı programına katılan KONUTDER Başkanı Altan Elma ...

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''
  • 30.05.2021 12:43

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında önemli ...

Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında konuştu!
  • 30.05.2021 11:58

Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında konuştu!

Suryapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında önemli ...

Altan Elmas: Yabancıya satışı artıracağız
  • 20.04.2017 18:49

Altan Elmas: Yabancıya satışı artıracağız

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda düze ...