maritbet girişmaritbet
R’Estate Center’in hayata geçmesine sayılı günler kaldı

R’Estate Center’in hayata geçmesine sayılı günler kaldı

Dünyanın ilk Emlak AVM’si olarak dikkatleri üzerine çeken R’Estate Center’in Esentepe Astoria’da hayata geçmesine sayılı günler kaldı.

Yıl boyu haftanın 7 günü açık olacak ve vatandaşın AVM gezer gibi stantların arasında dolaşarak kendisine uygun gayrimenkulü seçeceği R'estate Center Danışma Kurulu toplantısında açılış konuşmasını yapan Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay dünyanın en önemli alışverişi olan gayrimenkul hakkında “emlak aramayı artık hafta sonundan çıkarıp tüm haftaya ve hatta akşam saatlerine yaymayı hedeflediklerini” dile getirdi.

İTCO Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Ülkügüner ise merkezin en önemli işlevinin yurtdışından direkt hedef kitle olan yatırımcı ve konut alıcısının getirilmesi konusundaki iddiası olduğunu vurguladı. R'Estate Center'in Danışma Kurulu toplantısına Aydınlı Grup, Bay İnşaat, BTT mimarlık, Çalık gayrimenkul, Çukurova Holding, Dap Yapı, Denizbank, Dky İnşaat,  Demir İnşaat, Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü,  İhlas Holding, KLK Yapı Gyo, MM Proje, Nurol GYO, Ortadoğu GYO, Seba İnşaat, Sedef İnşaat, Selimoğlu İnşaat, Selin Yapı, Siyah Kalem, Soyak İnşaat A.Ş., Sur Yapı, Şadan Kalkavan Holding gibi önemli firmaların üst düzey yöneticileri katıldı. Sektöre ve bu yeni oluşuma dair toplantıdan çıkan bazı başlıklar ise şöyle;

  • Sektörün yerli ve yabancı emlak alıcısının birçok sorusuna doğru yanıt verecek uzmana ihtiyacı var.
  • Özellikle yabancılar ülkemize yatırım yapmadan önce tüm detayları öğrenmek istiyorlar. R'Estate Center bu anlamda güven sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor. Bu bağlamda çeşitli kuruluşlarla işbirliği yapılarak vatandaşların soruları yanıtsız bırakılmayacak. 
  • 100'ün üstünde projenin tek çatı altında toplanması gayrimenkul alıcısında yeni bir algı yaratacak. Emlak seçim aşamasında vatandaş, R'Estate Center'dan ön araştırmasını rahatlıkla yapabilecek.
  • R'Estate Center'da Marka bilinirliğini ve tüketici güvenini kazanmış firmalar yer alacak. Fırsat günlerinde ve açık artırma günlerinde  özel fiyatlarla satışa çıkarılacak sınırlı sayıda konut ve ofis ile sezon dışında bile önemli satışlar sağlanabilecek. Geniş yelpazedeki projelerin bir arada olması farklı müşteri skalasını merkeze çekecek. Böylece R'Estate Center ziyaretçileri, isterlerse tüm projeleri inceleyebilecekleri ya da  sadece kendilerine uygun projeleri görebilecekler. 
  • 100'den fazla projenin tek çatı altında olması vatandaşa kıyaslama imkanı vererek piyasayı regule ederek kalite çıtasının yükselmesine destek olacak. Merkez ziyaretçilerinden toplanacak datanın sistematik analizi ile yeni proje lansmanlarında firmaların direkt hedef kitleye ulaşması sağlanacak. 

Yorum Yaz