maritbet girişmaritbet
REA Gayrimenkul, İzmir Konak Pier AVM’nin proje geliştirme danışmanı oldu

REA Gayrimenkul, İzmir Konak Pier AVM’nin proje geliştirme danışmanı oldu

Konak Pier, İzmir’in en seçkin ve keyifli noktası olmaya hazırlanıyor

 

İzmir Konak Pier; AVM bölümünün genişleme projesinin hayata geçmesiyle, dünya çapında interaktif turizm, alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüşecek. 
 
Konak Pier AVM'nin genişleme projesi Rea Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim danışmanlığında gerçekleştiriliyor. Ziyaretçilerine konforlu ve lüks bir alışveriş ve yaşam imkanı sağlamayı hedefleyen Konak Pier'de, dünyanın sayılı marinaları arasında yer alacak 330 lüks yatlık bir marina projesi ve bir yat kulübü de hayata geçiriliyor.
 
 
Benzersiz ve özgün bir yatırım olan Konak Pier, İzmir'in Ege ve Akdeniz  çanağında önemli destinasyonlar arasında yer almasını sağlayacak. Konak Pier, genişleme projesi ile deniz kenarında 300 metre yürüme parkuru ve başta Ege mutfağı olmak üzere Türkiye'nin  eşsiz lezzetlerine ev sahipliği yapacak restoranlarıyla İzmir'in vazgeçilmezi olacak.
 
 
İzmir'i karadan ve denizden ziyaret edenlere ev sahipliği yapacak olan Konak Pier'in proje danışmanlığı ve kiralamaları ''Rea Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim'' tarafından sürdürülüyor. Rea Yönetim Kurulu Başkanı Levent Küçüklerli proje ile ilgili görüşlerini şöyle dile getiriyor: “Türkiye'deki AVM yatırımları içinde çok farklı, seçkin                 ve özgün bir yeri olan Konak Pier genişleme projesine Rea Grup olarak; dinamik yapımız, geniş vizyonumuz ve uluslararası ilişkilerimizle en yüksek katma değeri sağlamak üzere çalışıyoruz. Türk markalarını da yabancı Konak Pier ziyaretçileriyle buluşturacağız”.
  • Etiketler:

Yorum Yaz