maritbet girişmaritbet
Parkway Home'da şimdi sıra 2. katta

Parkway Home'da şimdi sıra 2. katta

Bahçeşehir ve Esenyurt bölgesinde hızla artan gayrimenkul arz ve talebi sonucunda ev dekorasyon merkezi olarak yeniden konumlandırılan Parkway Home ‘da şimdi sıra 2. kat' da


 

Emlakchi Gayrimenkul kurucu ortağı Bilge ÖZDEMİR tarafından organize edilen konsept ve kiralamalarda %65 doluluğun sağlandığı Zemin ve 1. kat' da yer alan firmaların dekorasyon çalışmaları başladı. Dekorasyon çalışmasını bitiren firmanın hizmet sunumuna geçtiği AVM' de yer alan firma ve markalardan bazıları:
 
Halı Mağazaları, Aydınlatma Mağazaları, Pierre Cardin ve Royal Halı, Esse Aydınlatma, Yayın Hizmet Mağazaları, İletişim Hizmet Mağazaları, Digitürk , Türk Telekom, Perde & Döşeme & Duvar Kağıdı Mağazaları, Linder Perde ve Harmancı ve Keten Perde, Hookedenwall - Limonta - Harmancı, Epengle-Adokfan - Harmancı , Linder-Arda - Keten Kollection, Tasarım & Mimarı & Proje Uygulama Mağazaları, D-Kare Mühendislik ve Bien Seramik Çanakkale Seramik, Bien, Kalekim, Panel Duş, Newarc, Betaş, Caprino, Hüppe, Damla Banyo, Aks, Tema Banyo Aks,Silverline Banyo Grupları, Aqua Duş ve Banyo Gereçleri, Yunus Marketler Grubu, Pelit ve Sarıyer Börekçisi ve Pizz Way
 
Hizmet Grupları
Şans oyunları, Kuaför, Güzellik Salonu, Kuru temizleme 39 m2, 71 m2 ve 172 m2 alternatifleri ile 20 mağazadan oluşan ikinci kat; Zücaciye, Ev tekstili ve küçük ev aletlerine ayrıldı. Parkway home'da 2. kat alanların " outlet " mantığında açılabilmesi için firmalar ile görüşmeler başlatıldı.
 
Parkway Home'un Bahçeşehir, Esenkent, Hoşdere ve Boğazköy aksına hitap kolaylığı ve tüm yolların kesişme noktası özelliği ile en büyük avantajlarından biri 400 araçlık kapalı açık otoparkı.
Bölgenin " ev dekorasyonunda " tek adresi olacak Parkway Home kiralarda sıra dışı uygulamasını 2. kat içinde devam ediyor... 3 yıllık düzenlenen kira kontratlarında İlk yıl kira bedeli 3$/m2, ikinci yıl 6$/m2 ve 3. yıl 12$/m2. 39m2'lik bir alanda yer almanın 1. yıl aylık kira bedeli 117$.
2. katla birlikte" ev dekorasyon merkezi alanlarının" tamamının kiralanmasının biteceği AVM'de son olarak " yiyecek , içecek ve çocuk oyun alanları " olarak ayrılan 3. kat' ın kiralamasına başlanacak.
Parkway home ev dekorasyon merkezi hakkında daha ayrıntılı bilgi 0212 672 95 12 ‘ den alınabilir.
Kaynak: Hürriyet Emlak
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz