maritbet girişmaritbet
Palladium Antakya AVM 2013’te açılacak!

Palladium Antakya AVM 2013’te açılacak!

Tahincioğlu, 2008 yılında İstanbul Ataşehir’de açılan Palladium AVM’nin başarısını, bu projedeki ortağı Gençoğlu ve OTA Antakya ile birlikte Antakya’ya taşıyor

Tahincioğlu, 2008 yılında İstanbul Ataşehir'de açılan Palladium AVM'nin başarısını, bu projedeki ortağı Gençoğlu ve OTA Antakya ile birlikte Antakya'ya taşıyor.  “Palladium Antakya” adıyla kapılarını 2013 yılı içinde açacak olan proje 150 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçiriliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul, OTA Antakya ve Gençoğlu ortaklığı olan Dost İnşaat ile birlikte Antakya'da şehir merkezindeki ilk alışveriş merkezi olacak olan projesini hayata geçiriyor. Grubun, ilk olarak Ataşehir'de açtığı Palladium'un başarısını Antakya'ya taşıyacak olan ve “Palladium Antakya” adını alan proje,  150 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleşiyor.

110 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olacak olan Palladium Antakya'da, 145 mağaza yer alacak. Pek çok önemli yerli ve yabancı markanın kiralamalara başladığı projenin mimarlığını, Palladium AVM'nin de mimarlığını gerçekleştiren Ergün Mimarlık tarafından üstlendi.   

Antakya esnafı için iş potansiyeli oluşturacak

2013 yılının üçüncü çeyreğinde işletmeye açılacak olan Palladium Antakya, 40 bin metrekarelik kiralanabilir bir alana sahip olacak. Kentin tarihi dokusuna uygun olarak tasarlanan  alışveriş merkezi, yerel ekonomiye katkı sağlayacak bir işletme anlayışına sahip olacak.  Proje, aynı zamanda yeni ticaret alanları ile civardaki esnafında da iş potansiyelini arttıracak. 

Alışveriş merkezinin inşaat sürecinden tamamlanmasına kadar ve sonrasında da yeni markaların şehre gelmesi ile birlikte pek çok istihdam alanı yaratılıp, bin 500 ile 2 bin kişi civarında bir iş potansiyeli de oluşturulacak 

Sosyal alanları ile yaşam alanı

Antakyalılar'ın alışveriş gereksinimleri yanında hem sosyal hem de kültürel aktivitelerin yapılacağı merkezde, kafe, restoran, sinema, çocuk oyun alanı, büyüklere yönelik bowling, bilardo, dart oynanabilecek alanlar yer alacak. Özellikle sergi ve tiyatro gösterileri gibi kültür sanat aktivitelerine yoğunlaşıp, Antakyalılar'a rahat ve güvenilir bir sosyalleşme alanı yaratmak hedefleniyor.

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarını Antakya halkının yanı başına getireceklerini belirten Dost İnşaat, aileleri ile birlikte gezmek, yemek yemek, çocuklarına hoşça vakit geçirmek ve alışveriş yapmak isteyen Antakyalılar komşu illere gitmek zorunda kalmayarak, kendi şehrinde bulunan perakendecilerden alışveriş edecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Göcek'te satışlara başladı!
  • 17.05.2022 14:33

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Göcek'te satışlara başladı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğl ...

Tahincioğlu, bu yıl toplam 4 yeni proje hayata geçirecek
  • 25.02.2022 09:08

Tahincioğlu, bu yıl toplam 4 yeni proje hayata geçirecek

Gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren, birçok prestijli projede imzası bul ...

Nidapark Kayaşehir şantiyesinde son durum!
  • 19.06.2021 15:26

Nidapark Kayaşehir şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Kayaşehir'de gerçekleştiri ...

Nidapark İstinye projesi şantiyesinde son durum!
  • 19.06.2021 15:03

Nidapark İstinye projesi şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstinye'de gerçekleştirile ...

Nidakule Ataşehir'in inşaatı havadan görüntülendi!
  • 24.02.2017 08:37

Nidakule Ataşehir'in inşaatı havadan görüntülendi!

Emlak Konut GYO'nun arsası üzerinde Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa edile ...

Nidapark Kayaşehir satış ofisinde neler oluyor?
  • 30.11.2016 16:36

Nidapark Kayaşehir satış ofisinde neler oluyor?

Sosyal medyadaki yeni tren akım Mannequin Challenge'a Nidapark Kayaşehir'de dahi ...