maritbet girişmaritbet
Otoport 2011’de teslim edilecek! 130 bin dolara!

Otoport 2011’de teslim edilecek! 130 bin dolara!

Otomobil Alışveriş Merkezi Projesi olarak hizmet vermesi planlanan Otoport’ta fiyatlar 130 bin dolardan başlıyor. Kullar İnşaat ve Gül Yapı A.Ş. ortak yatırımı ile gerçekleştirilecek Otoport'un 2011’de teslim edilmesi planlanıyor


  
 
İstanbul Beylikdüzü'nde E5 üzerinde, TEM otoyoluna 5 kilometre mesafede toplam 120 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek olan ve aynı zamanda bir iş ve eğlence merkezi de olması planlanan Otoport'ta 160 oto galeri yer alacak. Otoport'ta satışa sunulan dükkanların fiyatları ise 130 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 800 bin dolara kadar çıkıyor. Otoport'ta galerilerin büyüklükleri 84 metrekare ile 6 bin metrekare arasında değişecek. Otoport'ta mağazalar müşterinin isteğine göre birleştirilebilecek.
 
160 oto galerisinin hizmet vereceği Otoport'un en dikkat çekici özelliklerinden biri olarak E5'in tam üzerinde 200 metre uzunluğundaki devasa vitrininin bulunması gösteriliyor. Otomobil satıcılarının önemli bir ilke olarak benimsedikleri "görünmeyen araba satılmaz" kuralına uygun olarak şeffaf tasarlanan dev vitrin sayesinde Otoport'a her gün çok sayıda ziyaretçinin çekilmesi hedefleniyor. Otoport, 365 gün açık olacak ve her gün saat 22.00'a kadar hizmet verecek.

Metin Hepgüler'in imzasını taşıyan Otoport, sadece araç almak isteyenler için değil, aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için de tasarlandı. Go-kart pisti, restoranlar, kafeler, çocuk oyun alanları, yapı market, servisler ve banka şubeleriyle aynı zamanda iş ve eğlence merkezi olacak. Araç almak isteyenlerin vakit harcamadan tek noktada işlem yapabilmeleri için noter, sigorta şirketleri ve banka şubelerinin tüketicilere büyük kolaylık sağlayacağı açıklandı. Otoport'ta yer alan mağazalar, kiralama ve satış olarak yatırımcılara sunuluyor.
 


Otoport iletişim bilgileri
Web: www.otoport.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 875 06 07
 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz