maritbet girişmaritbet
Optimum Outlet 3 yaşında

Optimum Outlet 3 yaşında

2008 yılında Göztepe'de açılan Optimum Outlet üçüncü yaşını düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Başarılı alışveriş merkezi projeleriyle tanınan Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ tarafından 27 Kasım 2008 yılında İstanbul Kadıköy / Göztepe E-5 Karayolu üzerinde açılan ve Anadolu yakasının merkezinde bulunan Optimum Outlet, outlet konseptini şehrin merkezine getirerek, rakipleri arasında fark yarattı.

Optimum Outlet, 3 yıldır “Optimum'da Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katmaktadır.

Üst üste aldığı ödüllerle Optimum Outlet, ICSC'nin (Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği) Prag'da düzenlenen Avrupa Konferansı'nda “Avrupa'nın En İyi Outleti” seçilerek Türkiye'den ödüle layık görülen tek AVM olduktan sonra AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından da Türkiye'de ”Yılın En İyi Outlet'i” seçilerek sektöre damgasını vurmuştur. Aldığı ödüller ile başarısını kanıtlayan ve 250 milyon dolarlık bir yatırımla açılan Optimum, Anadolu yakasının kalbi Kadıköy- Göztepe'de yılda yaklaşık 13 milyon ziyaretçiye hizmet vermektedir.

3.yaş kutlamaları için ise birbirinden güzel etkinlikler hazırlayan Optimum Outlet, 26-27 Kasım ayının son hafta sonuna denk gelen doğum günü için ziyaretçilerine 3 gün boyunca maksimum eğlence sunacak.

27 Kasım'da Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın sunacağı hediye çarkı yarışması ve DJ Doğukan Manço'nun performansının yanısıra hem 26 Kasım hem 27 Kasım'da Kerem Eser Paytak Show gösterisi, dans gösterileri, müzik dinletileri, çocuk etkinlikleri, ikramlar ve daha birçok sürpriz etkinlikler ile şölen havasında geçecek olan Optimum Outlet 3. Yaş Kutlamaları'nda ayrıca en yüksek alışverişi gerçekleştiren 10 kişi ise ücretsiz tatil hediyesi kazanacak.

163 mağaza ve yerli-yabancı binlerce markası ile outlet anlayışını değiştiren Optimum Outlet, 365 gün indirimli alışveriş imkanının yanı sıra; farklı mimarisi ve konsepti, İstanbul Anadolu yakasının 541 m2'lik ilk ve tek gerçek buz pistine sahip olması, gün ışığından maksimum düzeyde yararlanması, 1600 araçlık kapalı otopark alanı, merkezi konumunun sağladığı ulaşım kolaylığı, modern sinemaları, birbirinden özel etkinlikleri ve çevreye duyarlılığı gibi özellikleri ile ziyaretçileri için bir çekim merkezi olmuştur.

Optimum Outlet, AVM konseptinin sadece alışveriş üzerine kurulmasını tercih etmeyip, bunun yanında eğlence ve yaşam alanı olarak ziyaretçilerine farklı ve çok sayıda etkinlikler ile kampanyalar sunmaktadır. Özellikle çocuklara yönelik etkinliklere, gelişim atölyelerine önem vermektedir.

Her yaştan ve her kesimden ziyaretçinin, özellikle ailelerin ve çocukların kendilerini rahat hissedecekleri, alışverişin yanı sıra konforlu mekanlar da güzel vakit geçirecekleri bir ortam yaratan Optimum Outlet, 3 yıldan bu yana eğlence ve aktiviteler için de renkli ve canlı bir mekan sağlamak amacıyla ziyaretçilerine hizmet vermektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ümraniye'de metro hattının inşaat çalışmaları sırasında iki bina çöktü
  • 18.01.2024 13:13

Ümraniye'de metro hattının inşaat çalışmaları sırasında iki bina çöktü

Ümraniye'de, Göztepe-Ümraniye Metro hattının inşaat çalışmaları sırasında yolda ...

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!
  • 02.07.2022 13:28

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "İnsanların yeniden sosyalle ...

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!
  • 20.05.2022 10:59

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Alp Önder Özp ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul'da metroları yaz aylarında açmaya başlayacağız"
  • 18.04.2022 16:29

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul'da metroları yaz aylarında açmaya başlayacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul'da yaz ayları itibarı ...