maritbet girişmaritbet
Novada Edremit'e yatırımcılardan yoğun ilgi!

Novada Edremit'e yatırımcılardan yoğun ilgi!

Edremit ile Akçay arasındaki Novada Edremit AVM her ihtiyaca cevap verecek.

İzmir – Çanakkale karayolu üzerinde, Edremit ve Akçay arasında yer alan Novada Edremit, mağaza teslimlerine başlanan ikinci fazıyla birlikte toplam 25 bin metrekare kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası 65 markaya ulaşacak. Balıkesir'in en büyük ilçelerinden biri olan Edremit'te yer alan Novada; yeni açılacak Starbucks, H&M, Koçtaş,  LC Waikiki, Koton, İpekyol, Twist,  Roman, Adidas, Levi's, Dockers, U.S. Polo Assn., Tudors, Derimod, Flo, Greyder, Bambi, Penti, Katia & Bony, Madame Coco, Yves Rocher, Flormar, Adventure Republic ve diğer mağazaları ile Körfez'in en büyük alışveriş ve eğlence merkezi olarak bölgenin sosyal yaşamını renklendirmeyi sürdürecek. Yakın çevresinde 600 bin, yaz aylarında ise yaklaşık 2,5 milyona yakın bir nüfusun alışveriş ihtiyacını karşılayacak olan Novada; Körfez bölgesiyle buluşturduğu ulusal ve uluslararası birçok marka ile şehrin ticari hayatına da yeni bir soluk getirdi.

Kiralama ve AVM Yönetimi Turkmall tarafından gerçekleştirilen Novada Edremit geçtiğimiz yıldan beri Edremit ve Akçay'ın yanı sıra Ayvalık, Altınoluk, Küçükkuyu, Burhaniye, Gömeç ve Havran gibi körfez çevresinde yer alan diğer bölgelere de hitap ediyor. İkinci fazıyla daha da büyüyecek olan alışveriş merkezi, yeni markaları, 7 salonlu Cinemarine sinemaları ve seçkin etkinlikleri ile bölgenin yaşam merkezi olmaya ve Edremit'in gelişen ekonomisine katkıda bulunmaya devam edecek.

Novada Edremit AVM Müdürü Koray Belet; Edremit Körfezi'nin ilk alışveriş ve yaşam merkezi olan Novada'nın bölgenin yeni buluşma noktası olduğunu, turizm sektörünün yanı sıra ulusal ve uluslar arası markaları ile Edremit'in ticari yaşamına da canlılık katan bir proje olmaya devam ettiğini ifade etti.

Novada Edremit'in fırsatları takip eden yatırımcılara ve yerel girişimcilere yeni kaynaklar sunduğunu belirten Belet; bir çok marka için gelen bayii taleplerini alışveriş ve yaşam merkezinin konseptine paralel değerlendirdiklerini ve Novada'nın daima yeni fikirlere açık olduğunu sözlerine ekledi. Koray Belet; Novada Edremit'te yer almak isteyen bayii taleplerini markalarla birlikte değerlendirirlerken, yatırımcı adaylarıyla da yoğun ve titiz görüşmeler yapılarak ilerlendiğini söyledi.

Perakende

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Levent Eyüboğlu, UNIQ İstanbul'u anlatıyor!
  • 16.12.2014 16:38

Levent Eyüboğlu, UNIQ İstanbul'u anlatıyor!

Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, emlaktasondakika.com mikrofonlarına UNIQ İstanb ...

Cadde 54, 750 milyon yatırımla yükseliyor
  • 19.10.2017 15:10

Cadde 54, 750 milyon yatırımla yükseliyor

Sakarya’da hayata geçirilen Cadde 54, 52 bin dönümlük arazi üzerinde inşa ediliy ...

RE-PIE, Turkmall'un 4 projesini satın almak üzere fon kuracak
  • 13.07.2016 16:22

RE-PIE, Turkmall'un 4 projesini satın almak üzere fon kuracak

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Turkmall’a ait dört ...

RE-PIE - TURKMALL işbirliği yapıyor
  • 06.07.2016 13:23

RE-PIE - TURKMALL işbirliği yapıyor

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Turkmall ile işbirli ...

Novada Edremit AVM'nin ikinci fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!
  • 18.05.2016 14:47

Novada Edremit AVM'nin ikinci fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

Dünyaca ünlü markaların yer aldığı Novada Edremit AVM'nin ikinci fazı 26 Mayıs't ...