maritbet girişmaritbet
Next Level AVM’yi Recep Tayyip Erdoğan 24 Ekim’de açıyor!

Next Level AVM’yi Recep Tayyip Erdoğan 24 Ekim’de açıyor!

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ilk karma kullanımlı projesi Next Level’da hayat başlıyor.

Açık hava konsepti, güçlü ve yenilikçi mağaza karması, müstakil sinema binası ve farklı damak tatlarına hitap eden kafe ve restoranlara ev sahipliği yapacak Ankara'nın yeni buluşma adresi Next Level AVM, 24 Ekim'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

AVM MFİ Partners tarafından yönetilen ve ulaşılabilir lüks kavramıyla toplam 145 mağazaya ev sahipliği yapacak Next Level AVM'de yaklaşık 20 marka ilk defa Ankaralılarla buluşacak. Next Level AVM Müdürü Şafak Aksöyek Toros örnek olarak; BCBG Max Azria, Alberto Guardiani, Jo Malone, LIUJO, Victoria's Secret, Furla, Weekend by Max Mara, Berenice, Bilstore, Bobbi Brown, Nars, Sportworks, Superkids, Sunglass Hut, Ketchup, Kiva, Keifi, Think Burger ve Go Mongo'nun Ankara'daki ilk mağazalarını Next Level AVM'de açacağını ifade etti. Şafak Aksöyek Toros, Next Level AVM'deki mağaza karmasıyla ilgili şöyle konuştu:

“Next Level AVM'deHarvey Nichols, Burberry, Hugo Boss, GANT, Lacoste, Nautica, Diesel, Armani Jeans, Armani Junior, B&G Store, Tommy Hilfiger, Marina Rinaldi, Deriden, Que, G-Star, GAP, BNG, Network, Yargıcı, Mudo, Koton, Arzu Kaprol, W, Sarar, Abdullah Kiğılı, Ramsey, US Polo Assn, Intimissimi, Penti, New Balanceve Mavi Ankara'lılara hizmet verecek. Kişisel bakım ve kozmetik tarafında Jo Malone, Bobbi Brown ve Nars'ın yanı sıra Tekin Acar, Yves Rocher, Flormar, GNC ve Paris Kuaför de Next Level AVM'de yer alacak. Sunglass Hut'la birlikte Göz Grup ve Atasun Optik bu alanda ziyaretçilerimize hizmet sunacak. Aksesuar alanında Cartier, Rolex, ZEN, Kaff, Pandora, BorisDiamond, Swarovski, Campanola, Saat&Saat, SoChic ve Greenwich bulunacak.” 

Ayakkabı ve çantada her zevke hitap eden markalarla anlaşma yaptıklarının altını çizen Şafak Aksöyek Toros, Furla, Alberto Guardiani, Vetrina, Vepa62, Aldo, Derimod, Hotiç, Nine WestveSuperstep'inNext Level AVM'deyer alacağını söyledi.

Next Level AVM'nin hem Podyum Kat hem defood court'ta bulunan kafe ve restoranlarıyla fark yaratacağını belirten Aksöyek Toros, Godiva, Midpoint, Kiva, Keifi, Big Chefs, Mezzaluna, Go Mongo, Think Burger, Ketchup, Starbucks, Özsüt, KFC, Burger King, Arby's, Bay Döner ve Otantik Kumpir'in Next Level AVM ziyaretçileriyle buluşacağını anlattı. Podyum Kat'ta yer alan D&R'ın da farklı bir buluşma noktası olacağını vurgulayanŞafak Aksöyek Toros, Cinemaksimum'un ise yaklaşık 3 bin metrekarelik müstakil binasıyla Ankaralılara farklı bir sinema keyfi yaşatacağını ifade etti. Ayrıca dekorasyonda Chakra, English Home ve Esse mağazalarının Next Level AVM'de yer alacağını vurgulayan Toros, Next Level AVM'de teknoloji marketiolarak yaklaşık 4.500 metrekare büyüklüğünde Media Markt'ın yanı sıra Appleve TurkcellFlagshipmağazalarının da bulunacağını söyledi.

Bin metrekarelik çocuk oyun alanıile çocukların keyifli vakit geçirmesinin hedeflendiği Next Level AVM'de ziyaretçilerin hayatını kolaylaştıracak her türlü hizmet sunulacak. AVM içinde üç adet bebek bakım odası ve üç adet aile tuvaletinin yanı sıra, engelli sandalyeleri, engellilere uygun asansör, tuvalet ve otopark alanı da bulunacak. Vale ve profesyonel olarak verilecek concierge hizmetleri ile ziyaretçilerin Next Level AVM'de hayatlarını kolaylaştırarak kendilerini özel hissetmeleri sağlanacak.

Yorum Yaz