maritbet girişmaritbet
Next Level Ankara AVM Eylül 2013’te kapılarını açıyor!

Next Level Ankara AVM Eylül 2013’te kapılarını açıyor!

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ilk karma kullanımlı projesi NextLevel’da geri sayım başladı

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara'nın ilk karma kullanımlı projesi NextLevel'da geri sayım başladı. Açık hava konsepti, mağaza karması, müstakil sinema binası ve farklı damak tatlarına hitap eden kafe ve restoranlara ev sahipliği yapan Ankara'nın yeni buluşma adresi Next Level AVM, Eylül 2013'te kapılarını açacak.

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Ankara'nın ilk karma kullanımlı projesi NextLevel'ın ofis ve rezidanslarının yanı sıra AVM'siyle de birçok ilke imza atacağını anlattı. Ankara'nın en hızlı gelişen Konya Yolu ile Eskişehir Yolu'nun kesişme noktasında yer alan Next Level AVM'nin konumu ile olduğu kadar mimari özellikleriyle de öne çıkacağını belirten Fatih Erdoğan, şunları söyledi:

“Next Level AVM'de kolay dolaşılabilen ve rahat alışveriş yapılabilen çekici bir tarz oluşturduk. Mağaza karmasını oluştururken ‘Ankara'nın neye ihtiyacı var?' sorusuna cevap aradık ve ‘ulaşılabilir lüks' kavramına yoğunlaştık. A ve B ses grubunu hedefleyen bir segmentasyon yaptık ve ‘ulaşılabilir lüks' olarak tanımladığımız markaların AVM'mizde yer almasını sağladık. Hedef kitlemizi Next Level AVM'ye çekecek özel bir mağaza karması oluşturduk.Next Level AVM'nin açık alanı Podyum Kat'ta yer alan ve AVM'nin galeri boşluklarına denk gelen tabanı şeffaf süs havuzları, gün ışığının ışık kırılmalarıyla AVM'ye ulaşmasını sağlayacak. Bu sayede AVM ziyaretçileri su ışıltıları arasında alışveriş yapabilecek.Diğer AVM'lerden farklı olarak Podyum Kat'ımız açık alan konseptiyle ve farklı damak tatlarına hitap eden kafe ve restoranlarıyla AVM'den bağımsız planlanacak açılış ve kapanış saatleriyle Ankaralıları ağırlayacak. Next Level AVM'nin mevsim döngüsü açısından da çok önemli bir artısı var. AVM'ler kışın kapalı alanları nedeniyle tercih edilirken Next Level 7 bin 500 metrekareden oluşan şık peyzaj ve Podyum Kat alanı ile yaz aylarında da Ankaralılara vazgeçilmez bir seçenek sunacak. Next Level AVM sinemasıyla da ilke imza atacak. Türkiye'de tek müstakil bina şeklinde inşa edilen sinema binamız yaklaşık 3 bin metrekarelik alanı, sinema binasında yer alan kafesi ve dış cephe tasarımı ile fark yaratacak.”

Next Level AVM'nin kiralama ve yönetimini üstlenen AVM mfiPartners Alışveriş Merkezleri Direktörü Aytaç Özçiçek, Next Level AVM'de 20 civarında markanın Ankara'da ilk defa mağaza açacağını ve toplam 145 markaya ev sahipliği yapacağını belirtti.

Aytaç Özçiçek, özel mağaza karması oluşturulan Next Level AVM'deAlbertoGuardiani, Armani Jeans, Armani Junior, Arzu Kaprol, BCBGMaxAzria, Bilstore, Bobbi Brown, Burberry, Deriden, Diesel, Furla, GAP, GANT, Godiva, G-Star, HarveyNichols, Hugo Boss, JoMalone, Koton, Lacoste, LIU JO, Marina Rinaldi, Mavi, Media Markt, Midpoint, Mudo, Nars, New Balance, Obika, Superkids, Superstep, Starbucks, Swarovski, Vepa62, Vetrina, Victoria'sSecret ve WeekendbyMaxmara markalarının mağazalarının yer alacağını ifade etti. Podyum Kat'ta bulunan D&R'ın kafesi ve terasıyla farklı bir buluşma noktası olacağını da anlatan Aytaç Özçiçek, Cinegalaxy'nin ise müstakil binasıyla Ankaralılara özel bir sinema keyfi yaşatacağını söyledi. Aytaç Özçiçek, ayrıca Next Level AVM'de bin metrekarelik çocuk oyun alanı ile de çocukları unutmadıklarını da belirtti.

Next Level AVM Müdürü Şafak Aksöyek Toros da Next Level AVM'nin 42 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olduğunu söyledi. Müstakil olarak inşa edilen yaklaşık 3 bin metrekarelik sinema binası, foodcourt alanındaki terasıyla Ankara'da önemli bir fark yaratacağını ifade eden Aksöyek Toros, “Next Level AVM sinema, eğlence, müzik, kitap ve gıda konseptlerinin açık alanda çekici bir peyzajla bir arada olduğu Ankara'daki tek proje olacak” dedi.

Next Level AVM'nin Ankara'da alışılagelmişin dışında açık hava keyfi sunacağını vurgulayan Şafak Aksöyek Toros, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Next Level AVM'de ziyaretçilerin hayatını kolaylaştıracak her türlü hizmet düşünüldü. AVM içinde üç adet bebek bakım odamız ve üç adet aile tuvaletimiz bulunuyor. Engelli sandalyelerimiz, engellilere uygun asansör ve tuvaletlerimizin yanı sıra engelli otoparkımız da bulunacak. Kablosuz internet hizmetimiz ile ziyaretçilerimize önemli bir avantaj sunacağımızı düşünüyoruz. Bunun yanı sıra vale ve profesyonel olarak vereceğimiz concierge hizmetlerimiz ile ziyaretçilerimizin Next Level AVM'de hayatlarını kolaylaştırarak kendilerini özel hissetmelerini sağlayacağız. Ayrıca onların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bir yaşam merkezi haline geleceğiz.”

İnşaatına Mayıs 2011'de başlanan Next Level AVM Eylül ayında ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

NEXT LEVEL
  • 12.12.2011 13:38

NEXT LEVEL

Pasifik İnşaat Next Level projesini hayata geçiriyor. ...

Next Level Çayyolu'nda 10 yıla 0,45 faiz!
  • 25.02.2017 12:58

Next Level Çayyolu'nda 10 yıla 0,45 faiz!

Ankara - Çayyolu'nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde 5 yıla kadar ...

Ankara'nın residence, ofis ve AVM'lerinde yeni bir Level!
  • 04.09.2014 17:14

Ankara'nın residence, ofis ve AVM'lerinde yeni bir Level!

Mimari tasarımı Brigitte Weber imzasını taşıyan Ankara'daki Next Level'de fiyatl ...

Next Level'da suit daireler satışa sunuldu
  • 09.01.2014 13:39

Next Level'da suit daireler satışa sunuldu

Ankara’nın ilk rezidansı Next Level’da suit daireler yüzde 1 KDV avantajıyla sat ...

Next Level AVM Ankara açıldı
  • 26.10.2013 08:28

Next Level AVM Ankara açıldı

Next Level, şehrin en hızlı gelişen aksları Eskişehir ve Konya Yolları’nın kesi ...