maritbet girişmaritbet
Neomarin Pendik Çetinkaya’nın ilk AVM’si oldu

Neomarin Pendik Çetinkaya’nın ilk AVM’si oldu

Kurulduğu günden bu yana şehrin en işlek caddelerinde tüketicilere hizmet veren Çetinkaya Şirketler Grubu, Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi’nde mağaza açıyor

Kurulduğu günden bu yana şehrin en işlek caddelerinde tüketicilere hizmet veren Çetinkaya Şirketler Grubu, Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi'nde mağaza açıyor.
İlk kez bir AVM'ye girecek olan Çetinkaya, Neomarin'de 1.560 m2 alanda, 25 bin çeşit ürünle yer alacak.

Basın toplantısında açılış konuşmasını yapan Krea Grup İcra Kurulu Başkanı ve AYD Başkanı Hakan Kodal, Pendik'in ilk alışveriş merkezi olan Neomarin'in kent hayatına yaptığı katkılardan söz etti.
Her yıl binlerce kişiyi ağırlamanın ve tüketicilere alışveriş kültürü kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Kodal, “Daha önce hemen hemen tüm AVM'lerde aynı markalar görülürken, tüketici tarafından güven duyulan, ürün çeşitliliğine sahip köklü yerel markaların AVM'lere çekilmesi önem kazandı. Tüketiciye yönelik farklılık meydana getirilmesini anlamında da önemli.  Caddelerde başarı kazanmış mağazaların, zincirlerin AVM'lere girişi açısından Çetinkaya'nın Pendik Neomarin AVM'ye girişi bir ilktir ve büyük bir önem taşımaktadır.  Çetinkaya Şirketler Grubu'nun bünyemize katılması, kaliteli, uygun fiyatlı ve güven duyulan ürün arayan müşterilerimizi oldukça memnun edecek ve avantaj sağlayacaktır ” diye konuştu.
 
Çetinkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya da, ilk kez bir alışveriş merkezinde mağaza açacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bundan sonraki dönemde tüketiciye daha yakın olacağız. Aileler hedef kitlemiz açısından son derece önemli bir noktada bulunuyor. Pendik Neomarin'de ailelere en rahat ulaşabileceğimiz lokasyonların başında geliyor” dedi.
 
Basın toplantısına Krea Grup İcra Kurulu Üyesi Maxence Liagre, Çetinkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Çetinkaya ve Muhammed Çetinkaya da katıldı. Hakan Kodal, ilk defa bir AVM'de mağaza açan Çetinkaya Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya'ya Neomarin'e ve AVM'lere hoşgeldininz diyerek bir plaketle teşekkür etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Neomarin Pendik Çetinkaya’nın ilk AVM’si oldu
  • 31.03.2010 22:38

Neomarin Pendik Çetinkaya’nın ilk AVM’si oldu

Kurulduğu günden bu yana şehrin en işlek caddelerinde tüketicilere hizmet veren ...