maritbet girişmaritbet
Media Markt, Tekirdağ Tekira AVM mağazası açıldı!

Media Markt, Tekirdağ Tekira AVM mağazası açıldı!

MediaMarkt Türkiye, Tekirdağ Tekira AVM’de açtığı yeni mağazası ile ildeki mağaza sayısını 2’ye, Türkiye’deki mağaza sayısını ise 82’ye çıkardı.

Türkiye'de sektöründe açık ara bir numaralı marka olma yolunda yatırımlarına devam eden MediaMarkt, bu doğrultuda ülkedeki mağaza ağını da her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Antalya'da mağaza açılışı gerçekleştiren MediaMarkt, şimdi de Tekirdağ'a açtığı mağaza ile ülkedeki mağaza sayısını 82'ye yükseltti. MediaMarkt yıl sonuna kadar 90 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hulusi Acar “Çok kanallı bir perakendeciyiz ve dijital kanallarımıza her geçen yıl daha fazla yatırım yaparken fiziksel mağazacılık kaslarımızı da güçlendirmeye devam ediyoruz. Bugün 2 bin metrekareye yakın satış alanıyla bölgenin en büyük mağazalarından birini Tekirdağ'da açtık. Bu mağazamız Tekirdağ'daki ikinci, Türkiye'de ise 82'nci mağazamız oldu. Pandemi koşullarında dahi bizi yalnız bırakmayan Tekirdağlılara teşekkür ederim.”

Türkiye'nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, geçtiğimiz yılı toplamda yüzde 45 büyüme ile kapattıktan sonra ülkedeki yatırımlarına tam gaz devam edeceğini açıklamıştı. Bu doğrultuda dijital altyapısına olduğu kadar fiziki mağazalarına da yatırımını sürdüren MediaMarkt Türkiye, Tekirdağ Tekira AVM'de açtığı yeni mağazası ile ildeki mağaza sayısını 2'ye, Türkiye'deki mağaza sayısını ise 82'ye çıkardı. COVID-19 tedbirleri altında MediaMarkt Türkiye yöneticilerinin ve teknolojiseverlerin katılımıyla gerçekleşen açılışta birçok üründe açılışa özel indirimler de uygulandı.

Yılın başından bu yana biri Antalya'da olmak üzere 2 farklı ilde mağaza açtıklarını ve yıl sonunda 90 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirten MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hulusi Acar, tüm yatırım ve çalışmalarını Türkiye'nin en çok tercih edilen çok kanallı elektronik perakendecisi olma vizyonu doğrultusunda gerçekleştirdiklerini belirtti. Acar, şöyle devam etti: “MediaMarkt Türkiye olarak çok kanallı bir perakendeciyiz ve dijital kanallarımıza her geçen yıl daha fazla yatırım yaparken fiziksel mağazacılık kaslarımızı da güçlendirmeye devam ediyoruz, bu kapsamda ilk günkü heyecanla ülkemize olan yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Türkiye gerek genç nüfusu gerekse teknolojiye adaptasyonu çok yüksek bir ülke ve bunu pandemi sürecinde çok net bir biçimde gördük.” 

“Mağazalarımız bizim teknolojiseverlerle buluştuğumuz, onlara en iyi çözümleri sunduğumuz ve MediaMarkt markasının yüzü olan yerler. Bu nedenle mağaza sayımızı artırmaya, mevcut mağazalarımızı da yenilemeye devam edeceğiz. Yılın başında 100 milyon TL yatırımla 90 mağazaya ulaşacak ve 500 kişiye de istihdam sağlayacağız demiştik. Bu iddiamızı ortaya koyduktan sonra geri çekilmedik ve çalışmalarımıza devam ettik. Teknolojiseverler geniş ve ferah mağazalar istiyor, biz de onların bu talebini yerine getiriyoruz. 2 bin metrekareye yakın satış alanıyla bölgenin en büyük mağazalarından birini Tekirdağ'da açtık. Bu mağazamız Tekirdağ'daki ikinci, Türkiye'deki ise 82'nci mağazamız oldu. Pandemi koşullarında dahi bizi yalnız bırakmayan Tekirdağlılara teşekkür ederim.” 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Media Markt, Tekirdağ Tekira AVM mağazası açıldı!
  • 27.03.2021 10:37

Media Markt, Tekirdağ Tekira AVM mağazası açıldı!

MediaMarkt Türkiye, Tekirdağ Tekira AVM’de açtığı yeni mağazası ile ildeki mağaz ...

Media Markt, Ankara'daki 6'ncı mağazasını Next Level'da açtı
  • 23.10.2013 11:28

Media Markt, Ankara'daki 6'ncı mağazasını Next Level'da açtı

Avrupa’nın bir numaralı teknoloji perakende zinciri Media Markt, yatırımlarına h ...

Media Markt Türkiye’deki 29’uncu mağazasını Forum Aydın AVM’de açtı!
  • 31.07.2013 11:05

Media Markt Türkiye’deki 29’uncu mağazasını Forum Aydın AVM’de açtı!

Dünyanın en büyük elektronik marketlerinden biri olan Media Markt, Türkiye’deki ...

Media Markt 10’uncu mağazasını Axis AVM’de açıyor!
  • 03.06.2013 14:55

Media Markt 10’uncu mağazasını Axis AVM’de açıyor!

Media Markt, Türkiye’deki hızlı büyümesini sürdürüyor. Türkiye’deki 28’nci, İsta ...