maritbet girişmaritbet
Marmara Forum ve Forum İstanbul’a Stevie Ödülleri’nden 4 ödül!

Marmara Forum ve Forum İstanbul’a Stevie Ödülleri’nden 4 ödül!

Marmara Forum ve Forum İstanbul, 2002 yılından bu yana 30’dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği, Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından Stevie Ödülleri’nde ‘Etkinlikler’, ‘En İyi Tüketici Etkinliği’, ‘En İyi Sergi Teşhiri, Stand ya da Özelliği’, ‘En İyi Halkla İlişkiler Etkinliği’ kategorilerinde dört ödülün sahibi oldu

Forum Alışveriş Merkezleri ayrıca, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından her yıl düzenlenen sektörün en saygın organizasyonlarından Altın Küre Ödülleri'nde ise ‘Sosyal Medyada PR' kategorisinde ‘Sessiz Sinema' kampanyasıyla ödül kazandı.

İş dünyasında kazanılan başarıların birçok farklı alanda ödüllendirildiği tek küresel ödül olma özelliğine sahip Stevie Ödülleri açıklandı.

Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da sektör lideri konumda bulunan Multi Development Türkiye çatısı altında faaliyet gösteren Marmara Forum ve Forum İstanbul Alışveriş Merkezleri, Amerika'nın en prestijli organizasyonlarından olan ve iş dünyasında kazanılan başarıların birçok farklı alanda ödüllendirildiği tek küresel ödül olma özelliği taşıyan Stevie Ödülleri'nde farklı kategorilerde dört ödülün sahibi oldu.

Marmara Forum, gerçekleştirdiği ‘QR Koridor' ile ‘Etkinlikler' ve ‘En İyi Sergi Teşhiri, Stand ya da Özelliği' kategorilerinde iki Altın Stevie Ödülü kazandı.

Marmara Forum ve Forum İstanbul'da eşzamanlı gerçekleştirilen ‘Uluslararası Sokak Sanatçıları Festivali' ‘En İyi Halkla İlişkiler Etkinliği' kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü kazandırırken; ‘Forum İstanbul Extreme Fest' ile Forum İstanbul, ‘En İyi Tüketici Etkinliği' kategorisinde Bronz Stevie Ödülü'ne layık görüldü.

Forum Alışveriş Merkezleri'ne bir ödül de IPRA'dan

Forum Alışveriş Merkezleri, ayrıca, dünyanın en prestijli ödüllerinden Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen Altın Küre Ödülleri 2013'te tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nin Facebook sayfaları üzerinden gerçekleştirilen ‘Sessiz Sinema' projesiyle ‘PR İçin Sosyal Medya' kategorisinde ödül kazandı. 

Multi Development Türkiye hakkında

Multi Corporation, 14 Avrupa ülkesinde gerçekleştirdiği 189 gayrimenkul projesi ve yönettiği 50 alışveriş merkeziyle Avrupa'nın bir numaralı perakende devi konumundadır. 

Multi Corporation'ın %100 Türkiye iştiraki olan Multi Development Türkiye, Türkiye'de alışveriş merkezleri, ofis ve konutu da içeren çok amaçlı projeler geliştirmekte, bu projelere yatırım yapmakta ve yönetmektedir. 2004 yılından bu yana Türkiye'de 3,2 milyar Euro'luk yatırım yaparak 10 adet alışveriş merkezini faaliyete sokan, 6 adet yeni projesini ise hayata geçirmeye hazırlanan Multi Development Türkiye, inşa ettiği 721.000 metrekarelik toplam kiralanabilir alanla Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de lider konumdadır. 

Multi Development Türkiye'nin ilk projesi 2006 yılında açılan İzmir'de Forum Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'dir. Forum Bornova'yı sırasıyla Forum Mersin, Forum Çamlık, Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Kapadokya, Marmara Forum Alışveriş Merkezi, Marmara Forum Garden Office ve Forum Kayseri projeleri izlemiştir. 

Multi Development Türkiye geliştirme ve inşaat aşamasındaki projeleri; Forum Gaziantep, Forum Adana, Forum Diyarbakır, Forum Çanakkale, Forum Çorum, Forum Elazığ ve aktif 10 projesi ile 2014 yılında Türkiye'nin 7 bölgesinde faaliyet gösterecek.

Mimari projeleri T+T Design tarafından gerçekleştirilen Forum Alışveriş Merkezleri, kısa sürede bulundukları kentin ticari, sosyal ve kültürel hayatının vazgeçilmez birer parçası haline gelmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahmut Başyazıcıoğlu, Başyapıt Dragos'u anlattı
  • 05.05.2017 11:33

Mahmut Başyazıcıoğlu, Başyapıt Dragos'u anlattı

Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu, Başyapıt ...

'Türkiye bundan sonra hak ettiği yere gelecek'
  • 05.05.2017 10:12

'Türkiye bundan sonra hak ettiği yere gelecek'

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya, Forum İstanbul 20 ...

Marmara Forum AVM'ye TSE Covid-19 Belgesi!
  • 26.10.2020 17:47

Marmara Forum AVM'ye TSE Covid-19 Belgesi!

Dünyaca ünlü mağazaların yer aldığı Marmara Forum AVM'ye, TSE Covid-19 Güvenli H ...

Marmara Forum'un ofis kısmı artık İBB'nin!
  • 25.08.2016 12:55

Marmara Forum'un ofis kısmı artık İBB'nin!

Bakırköy'de bulunan Marmara Forum AVM’nin kaçak kısımları, İstanbul Büyükşehir B ...

Marmara Forum bağış karşılığı yasallaşıyor
  • 12.05.2016 09:16

Marmara Forum bağış karşılığı yasallaşıyor

Bakırköy’de 7 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Marmara Forum AVM, İstanbul ...

Forum İstanbul'un 2. günü Mehmet Şimşek'in konuşmasıyla başladı
  • 06.05.2016 14:31

Forum İstanbul'un 2. günü Mehmet Şimşek'in konuşmasıyla başladı

Forum İstanbul'un 2. günü Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in açılış konuşmasıy ...