maritbet girişmaritbet
MarkAntalya AVM'ye kayyum atandı

MarkAntalya AVM'ye kayyum atandı

Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği, MarkAntalya AVM'yi bünyesinde barındıran MLC Döner ile Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat'a kayyum atanmasına karar verdi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Antalya'daki en büyük alışveriş merkezi MarkAntalya'yı da bünyesinde barındıran MLC Döner Gıda Et ve Et Ürünleri Restoran Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne kayyum atanmasını talep etti.

Savcılığın talebini değerlendiren Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği, söz konusu şirketlerin kapsam ve faaliyet alanlarını dikkate alınarak, 674 sayılı KHK'nın 19/2 ve CMK'nın 133/1 maddeleri gereğince, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF), yönetim organlarının tüm yetkilerini kullanmak üzere bu şirketlere kayyum olarak atanmasına karar verdi.

Kadıahmetoğulları AŞ'nin sahiplerinden iş adamı Hilmi Ünal'ın da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında arandığı belirtildi. Kadıahmetoğulları bir aile şirketi olarak 1974 yılında Burdur Bucak'ta kuruldu. Aile, 1980 yılından itibaren Antalya'da faaliyet göstermeye başladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TMSF,  Antalya'nın en büyük AVM'sini satışa çıkardı!
  • 31.12.2018 11:29

TMSF, Antalya'nın en büyük AVM'sini satışa çıkardı!

2016 yılında kayyum atanan ancak ihalenin iptal edilmesiyle satışı yapılamayan A ...

MarkAntalya AVM'ye kayyum atandı
  • 13.10.2016 14:51

MarkAntalya AVM'ye kayyum atandı

Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği, MarkAntalya AVM'yi bünyesinde barındıran MLC Dön ...

Home Store, 3 yeni mağaza açmayı planlıyor
  • 17.11.2013 09:18

Home Store, 3 yeni mağaza açmayı planlıyor

Yeni mağazalar, Capacity, MarkAntalya ve Ankara Armada alışveriş merkezlerinde k ...