maritbet girişmaritbet
Mall of İstanbul, bayramda 400 bin kişiyi ağırladı

Mall of İstanbul, bayramda 400 bin kişiyi ağırladı

Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, bayramda İstanbulluların tercihi oldu

Kurban Bayramı tatili süresince Mall of İstanbul'u 400 bin kişi ziyaret etti. 16 salon ve 3.050 koltuk kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük sinema kompleksi olan Cinetech'de sinemaseverler, 55 bin eğlence tutkunu ise MOIPARK dev salıncaklarda kuyruk oluşturdu. 

Mall of İstanbul'un tercih edilmesinde zengin mağaza karmasının yanı sıra Avrupa'nın en büyük kapalı eğlence kolonisi MOİPARK, Türkiye'nin en büyük sineması CINETECH etkili oldu. Mall of İstanbul düzenlediği farklı etkinliklerle yılın her döneminde, her yaştan ziyaretçiye hitap ediyor. Yerli ve yabancı turistler de Mall of İstanbul'un ziyaretçileri arasında önemli bir yer tutuyor. 

MOİPARK 55 bin kişinin akınına uğradı 

Mall of İstanbul'un farklılaştığı alanlarından biri olarak öne çıkan MOİPARK, bayram tatilinde 55 bin kişiyi ağırladı. Türkiye'nin ilk temalı kapalı eğlence parkı olan MOİPARK, Avrupa'nın da en büyük kapalı eğlence kolonisi olma özelliği taşıyor. MOİPARK'ta, Türkiye, Avrupa ve Ortadoğu'ya ilk kez giriş yapan dev salıncaklar ve korku oteli yer alıyor.

MOİPARK'ta yer alan tüm salıncaklar Mall of İstanbul'a özgü geliştirilen özel temaya göre üretildi. Dünya'nın ilk çift atraksiyonlu hem yaya hem araç sürüşlü korku oteli ‘MOİPARK Dehşet oteli' ziyaretçilerine canlı performans ile eğlence ve korkuyu bir arada sunuyor. Kendi tiyatro ve dans gösteri grubunu da kadrosunda bulunduran MOİPARK bu alanda da bir ilke ev sahipliği yapıyor. Kendi ekseninde de dönebilen araçlardan yapılan Roller Coaster, Türkiye'de kapalı lunaparklardaki en uzun parkura sahip olması nedeniyle adrenalin süresini artırıyor. İçinde dans performans sahnesi de yer alan ilk eğlence parkı olan MOİPARK'ta, özel akustik sistemle duşlama müzik yayını yapılarak, ziyaretçinin bindiği oyuncağa özel müzik dinleme keyfi de sunulabiliyor. 

MOİPARK, eğlence alanında dünyanın farklı ülkelerinde özel tasarımlar gerçekleştiren Kanadalı Forrec şirketi tarafından tasarlandı. Şirketin referansları arasında Nickelodeon Universe, Almanya, Malezya ve ABD'deki Legoland'ler, Florida'daki Universal Stüdyoları, Orlando'daki Macera Adası ve Kanada'daki Wonderland gibi merkezler yer alıyor. 

Cem Yılmaz'ın vizyondaki filmi ‘Pek Yakında'ya yoğun ilgi

16 salonu ve 3.050 koltuk kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük sinema kompleksi olan CINETECH bayram tatilinde tüm salonları dolu olarak hizmet verdi. Özellikle Cem Yılmaz'ın vizyondaki son filmi ‘Pek Yakında' sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. CINETECH sinema kompleksinde tüm salonlar digital görüntü ve ses sistemlerinde son teknolojiye sahip ve yüksek izleme konforu sağlayacak şekilde tasarlandı. Ulusal ve uluslararası film festivalleri ve galalar için özel dekorasyonlu fuaye ve sergi alanları da bulunan sinema kompleksi içinde İstanbul'un çok gereksinim duyduğu 700 koltuk kapasiteli ‘Sahne Gösterileri Merkezi de yer alıyor. 

İlk Gala 21 Ekim'de 

Mall of İstanbul ve CINETECH 21 Ekim'de ilk gala organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Oyuncuları arasında Çetin Altay, Turgut Tunçalp, Ender Gülçiçek, Ferzan Hekimoğlu, Arzu Yanardağ, Pascal Nouma ve Ufuk Karaali'nin yer aldığı ‘Delisin Delisin' filminin galası 21 Ekim'de Mall of İstanbul'da yapılacak.
Dünyaca ünlü Max Planck Bilim Tüneli Sergisi 18 Ekim'de Mall of İstanbul'da
Daha önce 18 ülkede sergilenen ve 10 milyon izleyiciyle buluşan Max Planck Bilim Tüneli Sergisi de 18 Ekim 2014 - 12 Şubat 2015 tarihleri arasında Mall of İstanbul'da ziyarete açık olacak. Bilim ve teknolojinin geleceği nasıl şekillendireceğine ışık tutan sergiyi 150 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emre Torun Mall of İstanbul projesini anlattı!
  • 04.10.2013 18:29

Emre Torun Mall of İstanbul projesini anlattı!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Torun Mall of İStanbul projesinni detayla ...

Mall of İstanbul'un en yeni reklam filmi yayında!
  • 16.05.2013 16:32

Mall of İstanbul'un en yeni reklam filmi yayında!

Torunlar GYO imzası taşıyan Mall of İstanbul projesinin en yeni reklam filmi eml ...

Mall of İstanbul Nisan 2013 hava görüntüsü!
  • 12.04.2013 16:43

Mall of İstanbul Nisan 2013 hava görüntüsü!

Torunlar GYO imzası taşıyan Mall of İstanbul projesinin Nisan 2013 helikopter vi ...

Mall of İstanbul projesinin inşaatı ne durumda?
  • 09.04.2013 11:24

Mall of İstanbul projesinin inşaatı ne durumda?

Torunlar GYO imzasıyla inşa edilen Mall of İStanbul projesinin şantiyesi tüm hız ...

Mall of İstanbul'un inşaatında son durum!
  • 09.10.2012 14:19

Mall of İstanbul'un inşaatında son durum!

Torunlar GYO projesi olan Mall of İstanbul, İkitelli'de inşa ediliyor. Kaba inşa ...

Mall of İstanbul projesinde son durum ne?
  • 23.07.2012 16:06

Mall of İstanbul projesinde son durum ne?

Torunlar GYO imzasıyla hayata geçirilen Mall of İstanbul projesinde son durumu s ...