maritbet girişmaritbet
Koza Plaza Ofisleriyle Dikkat Çekiyor

Koza Plaza Ofisleriyle Dikkat Çekiyor

Garanti Koza tarafından inşa edilen ve Çamlıca tepesi ile aynı kotta bulunan ''Koza Plaza'', 156 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip. Yatırım amaçlı ofis alanların yanı sıra sosyal imkanları nedeniyle kiralık ofisleriyle de dikkat çeken Koza Plaza, sunduğu ödeme kolaylıklarıyla iş dünyasının tercihi oluyor.

Türk inşaat sektörünün ilk ve öncü firmalarından biri olan Garanti Koza tarafından inşa edilen ve Çamlıca tepesi ile aynı kotta olan konumu nedeniyle "İstanbul'un 8. tepesi" olarak adlandırılan Koza Plaza, iki blok üzerinde 44 kattan oluşuyor. Esenler bölgesinin ilk ve tek A sınıfı plaza olma özelliği taşıyan Koza Plaza, 315 adet ofis kapasitesi, 3 katlı AVM'si, restoranları ile bir yaşam merkezi olma niteliği taşıyor.

Koza Plaza'da yer alan ofisler  352 metrekare ile bin 406 metrekare arasında değişiyor. İş merkezlerinin yüzde 90' ının satıldığı Koza Plaza, yatırım amaçlı ofis alanların yanı sıra sunduğu birçok kolaylık ve sosyal olanakları nedeniyle kiralık ofisleriyle de dikkat çekiyor. Ofis sahiplerinin sadece kendi kullandıkları elektrik ücretini ödemesi Koza Plaza'yı İstanbul'un en düşük aidatlı plazası olarak farklılaştırıyor.

 

Sunduğu ödeme kolaylıklarıyla iş dünyasının tercihi olan Koza Plaza'da kalan ofislerin satışı bir Garanti Koza kuruluşu olan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Realty World Türkiye tarafından gerçekleştiriliyor.


Çoğunlukla yabancı sermayeli medikal şirketler, gayrimenkul, tekstil ve lojistik firmalarının tercih ettiği Koza Plaza, Türkiye'nin batıya açılan TEM otoyolu üzerinde Maslak, Etiler, Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü, Beşiktaş ve Atatürk Havalimanı'na yalnızca 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Günün farklı saatlerinde Silivri'den Pendik'e kadar 36 ayrı noktaya servisle ulaşım imkânının da sunulduğu Koza Plaza'da 44 bin metrekarelik otopark alanı yer alıyor.

2009-2010 yılları arasında çalışan sayısı 4 bin 300 kişiye ulaşan Koza Plaza'ya günde 2 bin kişi giriş çıkış yapıyor. Tam doluluğa ulaşması halinde 5 bin kişiye hizmet verecek Koza Plaza'da yer alan AVM'de ise plaza sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek mağazalar yer alıyor. Lacoste, Tommy Hilfiger, Lumberjack, Ceylan Bebe Giyim, WaltDisney Teknoloji, Turkcell gibi mağazaların, Lunch Box, Değirmen Cafe-Brasserie gibi restoranların da yer aldığı Koza Plaza AVM'de ayrıca eczane, tobacco shop, kuaför, kuru temizleme ve bir çiçekçi de hizmet veriyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz