maritbet girişmaritbet
Kaave Roastery, Üsküdar Nevçarşı AVM'de yeni mağaza açtı

Kaave Roastery, Üsküdar Nevçarşı AVM'de yeni mağaza açtı

Türkiye’nin ilk 5. nesil kahvecisi Kaave Roastery, zincir mağazalarına bir yenisini daha ekledi.

Flamboyant ve dinamik konsepti ile misafirlerini ağırlayan Kaave Roastery'nin yeni mağazası Üsküdar Nevçarşı AVM'de kapılarını açtı. Yeni nesil kahvecilik anlayışını inovatif teknolojilerle buluşturan Kaave Roastery, kahveseverlere yeni mağazasında da kaliteli ve nitelikli kahve deneyimi sunuyor.

150 m2 büyüklüğündeki Nevçarşı AVM mağazasının geniş bir dış otuma alanı bulunuyor. Pandemi sebebiyle uygulanan kısıtlamalardan ötürü mağaza şu anda sadece al-götür servis hizmeti veriyor. Kahve tutkunları mağazaya gelip sosyal mesafe kuralları çerçevesinde dilediği kahveyi ve atıştırmalığı paket olarak alabiliyor.

5. nesil kahvecilik akımının Türkiye'deki tek temsilcisi olan Kaave Roastery mağazalarında kullanılan üstün teknoloji ve yeni demleme yöntemleriyle, her mağazada aynı kalitede, aromada ve nitelikte kahveler deneyimlemek mümkün.

Koronavirüs pandemisinin etkilerine rağmen yatırımlara devam ettiklerini belirten Saruhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Selim Saruhan, “Holdingimiz bünyesinde yer alan tüm markalarımızda olduğu gibi Kaave Roastery'de de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek ülkemizin ekonomisine ve sıcak içecek pazarına katma değer sağlıyoruz. Şu anda üçüncü mağazamızı Üsküdar Nevçarşı AVM'de kahveseverlerin hizmetine açtık. Nitelikli ve kaliteli kahvelerimizin yanında özel yiyecek menümüz ile de kısa sürede misafirlerimizin gözdesi olacağını düşünüyorum. Yapacağımız yatırımlarla Kaave Roastery'i hızla büyütüp pazarda söz sahibi bir marka olmasını hedefliyoruz. Kendi tesislerimizde işlediğimiz kaliteli kahve çekirdeklerini Türkiye'nin her yerine pazarlama hedefimiz de bulunuyor. Gerek iş partneri, gerekse de franchising anlamında birçok girişimci ve firma ile görüşmelerimiz devam ediyor. Deneyimli ekibimiz ile önümüzdeki dönemde bu titiz çalışmalarımızın olumlu yansımalarını göreceğimize inanıyorum.” dedi.

Yoğun ve titiz Ar-Ge çalışmaları sonucu projelendirilen Kaave Roastery mağazaları, dünyanın farklı bölgelerinden en kaliteli kahve çekirdeklerini alıp Antalya'da yer alan üretim tesislerinde işleyerek misafirlerine sunuyor. Kaave Roastery menüsünde kahvenin yanı sıra birbirinden özel meyve-bitki çayları ve çeşitli atıştırmalıklar da yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kaave Roastery, Üsküdar Nevçarşı AVM'de yeni mağaza açtı
  • 01.12.2020 10:58

Kaave Roastery, Üsküdar Nevçarşı AVM'de yeni mağaza açtı

Türkiye’nin ilk 5. nesil kahvecisi Kaave Roastery, zincir mağazalarına bir yenis ...