maritbet girişmaritbet
İnegöl AVM’de 350 TL’lik alışveriş yapana hediye yağmuru!

İnegöl AVM’de 350 TL’lik alışveriş yapana hediye yağmuru!

İnegöl AVM, Şubat ayı boyunca ziyaretçilerine birçok kampanya ve hediye alternatifleri sunuyor.

14 Şubat Sevgililer Günü'nü farklı mağazalarda indirimlerle karşılayan İnegöl AVM'de El Ele Elden Ele İyilik Projesi de devam ediyor. 23 Şubat'ta başlayacak yeni kampanya kapsamında 350 TL'lik alışveriş yapan herkes kahve makinesi, su ısıtıcı veya french press&bitkiçayı hediyelerinden birinin sahibi olacak. Uzaktan eğitimi destekleyen Teknoloji Kampanyası'nın da son haftasında olan AVM'de Sevgililer Günü alışverişi yapan ziyaretçilerin kampanyaya katılma şansı olacak.

Yenilenen yüzü, açık hava AVM'si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, Şubat ayı boyunca birçok kampanyaya ev sahipliği yapıyor. 

14 Şubat Sevgililer Günü'nü birçok mağazada indirimler ile karşılayan AVM, çiftlerin birbirini mutlu etmesini sağlayacak hediye alternatifleri sunuyor. Sevgililer Günü hediyesi için İnegöl AVM'yi ziyaret eden ziyaretçiler; giyimden parfümeriye, teknolojiden aksesuara, mücevherattan tekstile birçok üründe indirimli seçeneklerden faydalanabilecek.

Ziyaretçilerini sevindirecek yeni bir kampanyaya 23 Şubat'ta daha başlayacak olan İnegöl AVM; kampanya kapsamında 350 TL alışveriş yaparak fatura ya da fişini AVM danışmasına ibraz eden tüm ziyaretçilerine kahve makinesi, su ısıtıcısı veya french press & bitki çayı hediyelerinden birini hediye edecek. 

İnegöl AVM'de El Ele Elden Ele İyilik Projesi

Bölge için yüksek değer üreten ve ‘sorumlu marka' anlayışıyla hareket eden İnegöl AVM'nin El Ele Elden Ele İyilik Projesi soğuk kış günlerinde çocukları ısıtmaya devam ediyor. İnegöl AVM Migros Hall'ündeki danışma tarafından ücretsiz verilen örgü kiti ile 1 atkı ve 1 bere ören ziyaretçiler ördüklerini AVM yönetimine teslim ediyor. Örgü ürünler ören kişilerden teslim alındıktan sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılıyor.

Uzaktan eğitimi destekleyen Teknoloji Kampanyası devam ediyor

İnegöl AVM'nin uzaktan eğitim alan çocukları desteklemek için başlattığı Teknoloji Kampanyası da devam ediyor. Son haftasına giren kampanya kapsamında aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, çekilişe katılıp; televizyon, dizüstü bilgisayar, tablet, robot süpürge ve telefondan oluşan 25 adet teknolojik üründen birini kazanma şansı yakalıyor. Ayrıca sevgililer günü alışverişi yapanlar da kampanyaya katılabiliyor. 

Uyguladığı hijyen kuralları ile indirim döneminde de güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sağlayan İnegöl AVM, geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla misafirlerine, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir alışveriş ortamı sunuyor. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten İnegöl AVM, uygulamaya koyduğu önlemlerle geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi'ni almaya hak kazanmıştı.

Türkiye'nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnegöl AVM, Hermes'te iki kategoride iki platin ödül aldı
  • 02.05.2022 00:29

İnegöl AVM, Hermes'te iki kategoride iki platin ödül aldı

İnegöl AVM, ‘Bir Dönüşüm Hikayesi Projesi’ ile Uluslararası Hermes Ödülleri’nde ...

İnegöl AVM'de baharın müjdecisi mart ayı etkinliklerle dolu!
  • 03.03.2022 17:37

İnegöl AVM'de baharın müjdecisi mart ayı etkinliklerle dolu!

Dünya Kadınlar Günü ve Dünya Tiyatro Günü’ne özel kampanya ve etkinliklerin adre ...

İnegöl AVM, üçüncü faz renovasyona başladı
  • 16.02.2022 16:56

İnegöl AVM, üçüncü faz renovasyona başladı

Yenilenen yüzü ve açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla İnegöl AV ...

Espark AVM'de 14 Şubat'a özel Aşk Şelalesi!
  • 12.02.2022 08:47

Espark AVM'de 14 Şubat'a özel Aşk Şelalesi!

Eskişehir’in buluşma noktası Espark Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ ...

LG Türkiye'den 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanya!
  • 10.02.2022 11:30

LG Türkiye'den 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

LG Türkiye, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyası ile kalpleri bir kez dah ...

İnegöl AVM'de şubat ayı etkinliklerle dolu!
  • 08.02.2022 17:30

İnegöl AVM'de şubat ayı etkinliklerle dolu!

Yenilenen yüzü ve açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla İnegöl AV ...