maritbet girişmaritbet
HADO Türkiye, Axis İstanbul AVM'de açıldı!

HADO Türkiye, Axis İstanbul AVM'de açıldı!

'Geleceğin sporu' olarak nitelendirilen HADO Türkiye sahası, Axis İstanbul AVM’de açıldı.

"Geleceğin sporu" olarak nitelendirilen HADO Türkiye sahası, Axis İstanbul AVM'de açıldı. Tokyo merkezli dijital araştırma ve oyun tasarım merkezi The Superhuman Sports Society tarafından oyun ve teknoloji birleştirilerek tasarlanan artırılmış gerçeklik oyunu HADO sahası, Avrupa Yakası'nda ilk kez Axis İstanbul AVM'de sporseverlerin beğenisine sunuldu. Oyuncuların hem fiziksel hem de mental gelişimine katkı sağlayan HADO, AVM'nin 1. katında ziyaretçilerini bekliyor.

Avrupa Yakası'nın ilk mağazası olma özelliği taşıyan Japon artırılmış gerçeklik oyunu HADO, Axis İstanbul AVM'de açıldı. TEKNOSPOR olarak dünyada var olan HADO , ülkemizde TESFED ( Türkiye Spor Federasyonu ) bünyesinde yer almaktadır.  80 kuşağının çocukluğunda oynadığı “Yakan Top” oyununun günümüzdeki dijital hali olarak biliniyor. 10 farklı ülkede beden eğitimi derslerinde bir sanal spor branşı olarak da yer alan HADO, 2021 Tokyo Olimpiyatları'nda gösteri karşılaşmasıyla sporseverlerle buluşması bekleniyor. 24 - 25 Eylül tarihlerinde dünyadaki ilk Avrupa HADO Şampiyonası da 16 Avrupa ülkesinin katılımı ile İstanbul'da gerçekleşecek.

Oyuncuların hem fiziksel hem de mental gelişimine katkı sağlayan HADO, Axis İstanbul AVM'nin 1. katında sporseverleri bekliyor. AVM, ilerleyen zamanlarda gerçekleşecek HADO turnuvalarına, gösteri maçlarına, Milli Takım idmanlarına da ev sahipliği yapacak

  • Etiketler:

Yorum Yaz