maritbet girişmaritbet
Gülaylar Group, markalar Haramidere'de villaya taşıyor

Gülaylar Group, markalar Haramidere'de villaya taşıyor

Gülaylar Group, Haramidere'de kendilerine ait 300 dönümlük arazide bir alışveriş köyü kuruyor. Her villada bir markanın yer alacağı köyün inşaatına bu yıl başlanacak

Kaynak: PINAR ÇELİK/ Sabah

Nişantaşı City's alışveriş merkezindeki (AVM) marka karması sorununu hallettikten sonra AVM işinde büyüme kararı alan Gülaylar Group, New York'taki Woodbury Common Premium Outlets'i model alıp Haramidere'ye dev bir outlet alışveriş köyü kuruyor.

120 VİLLALIK AÇIK ALAN
Kendilerine ait 300 dönümlük arazi üzerine inşa edecekleri alışveriş köyünü şu an görüştükleri ABD'li ve Ortadoğulu iki firmayla yapacaklarını dile getiren Gülaylar Group Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Gülay, "100-120 villanın olacağı dev bir projeden bahsediyoruz. Bu yıl inşaata başlayacağız. Her villada bir markanın mağazası olacak. İnsanların gelip bütün günlerini keyifli geçirebileceği, üstü açık bir kompleks yaratacağız" dedi. Proje için yaklaşık 250 milyon dolarlık bir yatırım öngördüklerini dile getiren Gülay, "Hazırgiyim, gıda, teknoloji gibi sokaklar olacak. Haramidere şehirden uzak bir bölge gibi gelebilir ama New York 42. caddeden turistler her gün otobüslerle Woodbury Common Premium Outlets'e gidiyor. Biz de bunu yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

ÜNLÜ MARKALAR VAR
NewYork'ta yer alan, Manhattan'a karayolu ile bir saatlik mesafede bulunan Woodbury Common Premium Outlets'te Adidas, Burberry, Calvin Klein, Armani, Gucci, Versace ve Gap gibi 220'yi aşkın markanın outlet mağazası bulunuyor.

İstanbul'da şehir otelciliği yapacak

ŞU an Marmaris'te beş yıldızlı Elegance Hotels International markasıyla otelcilik de yapan grup İstanbul'da Maslak, Taksim ve Pendik'teki arazilerinde de turzim işini sürdürmeyi planlıyor. Gülay, "Büyükşehirlerde şehir otelciliğiyle büyüyeceğiz. Aynı markayla devam edeceğiz. Ancak turizm işini 2012'de hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi. Gülay bu noktada uluslararası zincir markalarla birliktelik için görüştüklerini söyledi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz