maritbet girişmaritbet
Gebze Center AVM'nin atölye programları artık dijitalde

Gebze Center AVM'nin atölye programları artık dijitalde

Gebze’nin renkli yaşam merkezi Gebze Center AVM’nin vazgeçilmezi çocuk ve yetişkin atölyeleri, dijital ortama taşınıyor.

Geçtiğimiz sene 10. Yaşını kutlayan Gebze Center AVM, çocuk ve yetişkinler için düzenlediği gelenekselleşmiş atölye programlarını dijitale taşıyor. Hayata geçirilen Center Sanat Atölyesi Kampanyası kapsamında aynı gün içerisinde 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Gebze Center'ın 4 ay boyunca her ay farklı içeriklerle hazırlayacağı 3 farklı atölye setinden istediğini alabilecek.


Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, Center Sanat Atölyesi kampanyasını hayata geçirdi.  1-28 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında Gebze Center ziyaretçileri, aynı gün içerisinde yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerinde kampanyadan faydalanabiliyor. 

Gebze Center AVM'nin 4 ay boyunca her ay içeriği değişen 3 farklı atölye seti hazırlayacağı Center Sanat Atölyesi kampanyasından yararlanabilmek için 200 TL ve üzeri alışveriş fişlerinin danışmada ibraz edilmesi yeterli oluyor. Ardından ziyaretçiler o ay için hazırlanan 3 farklı atölye setinden istediğini seçebiliyor. Atölye setlerini danışmadan teslim alan Gebze Center AVM misafirleri, isterlerse gebzecenter.com.tr adresine girerek Center TV başlığını tıkladıklarında, aldıkları setin videosuna da ulaşabilecek. AVM'nin; Center Sanat Atölyesi için hazırladığı Şubat ayı setleri ise İkili Baykuş Ahşap Boyama Seti, Ahşap Sandık Boyama Seti ve Keçeden Çanta Yapım Seti oldu. 

Yılbaşı Çekilişi Kampanyası için son günler…

Bölge için yüksek değer üreten ve ‘sorumlu marka' anlayışıyla hareket eden Gebze Center'ın uzaktan eğitimi destekleyen hediyeler de verdiği Yılbaşı Çekilişi Kampanyası için son gün yaklaşıyor. 31 Ocak 2021'e kadar devam edecek kampanya ile AVM, 20 kişiye Lenovo Tablet, 10 kişiye HP 8BM99EA Notebook, 10 kişiye Samsung Galaxy S20 Telefon ve 10 kişiye Samsung 32T5300 Televizyon hediye edecek. Aynı gün içinde 200 TL tutarında alışveriş yapan herkesin katılabildiği Yılbaşı Çekilişi Kampanyası'nda kazananlar 11 Şubat 2020 tarihinde yapılacak çekilişle belli olacak. 

Uyguladığı hijyen kuralları ile güvenli ve keyifli alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM'nin, 10. Yaşını çok özel hediyelerle kutladığı çekiliş AVM etkinlik alanında gerçekleşecek. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten Gebze Center AVM, ayrıca uygulamaya koyduğu önlemlerle geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi'ni almaya hak kazanmıştı.

Türkiye'nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gebze Center AVM'de yetişkinler için hobi atölyeleri başlıyor
  • 07.07.2022 11:58

Gebze Center AVM'de yetişkinler için hobi atölyeleri başlıyor

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, yeti ...

Gebze Center AVM büyümeye devam ediyor!
  • 23.04.2022 13:18

Gebze Center AVM büyümeye devam ediyor!

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan ...

Gebze Center AVM, 'Sıfır Atık Ormanı'na bağış sürecini başlattı
  • 25.02.2022 17:32

Gebze Center AVM, 'Sıfır Atık Ormanı'na bağış sürecini başlattı

Elektronik atıklarını Gebze Center AVM’ye getirenler “Türkiye’nin İlk Sıfır Atık ...

Gebze Center AVM'nin yeni markası Evidea oldu!
  • 11.12.2021 13:25

Gebze Center AVM'nin yeni markası Evidea oldu!

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, yeni ...

Gebze Center AVM'den okula dönüş kampanyası!
  • 10.09.2021 16:34

Gebze Center AVM'den okula dönüş kampanyası!

Gebze Center AVM, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için zillerin çalması il ...