maritbet girişmaritbet
Galleria AVM, JLL TÜRKİYE ile el sıkıştı!

Galleria AVM, JLL TÜRKİYE ile el sıkıştı!

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı.

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM; ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye ile el sıkıştı. JLL Türkiye'nin, 1 Şubat 2015 tarihiyle yönetimi devralmasıyla Galleria AVM yepyeni bir döneme başlamaya hazırlanıyor. 

Galleria'da JLL Türkiye iş birliğiyle yeni bir dönem 

JLL Türkiye yeni iş birliği kapsamında; iç ve dış mekanlarıyla sosyal yaşam, eğlence ve alışveriş merkezi olarak hizmet veren Galleria AVM'ye hem yönetimsel hem de kiralama faaliyetlerinde hizmet verecek. 

JLL Türkiye, alışveriş merkezi, ofis ve diğer ticari mülkleri kapsayan mülk yönetimi stratejileriyle mülk sahiplerinin operasyon maliyetlerini azaltmalarına ve yatırımlarının değerlerini arttırmalarına yardımcı oluyor. Bugün 14 farklı alışveriş merkezinin yönetimini ve yönetim danışmanlığını yürüten JLL Türkiye, alışveriş merkezlerindeki kiracılar için de operasyonel çözümler getiriyor. 

Gökhan Kıran: “Kaliteli hizmetin devamlılığı için iş ortaklığı yapıyoruz”

Galleria AVM'nin sadece İstanbul için değil tüm Türkiye genelinde özel bir yere sahip olduğunu ve bugüne kadar kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde hizmet sunduğunu vurgulayan DATİ Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, JLL Türkiye ile gerçekleştirilen iş birliği hakkında şunları söyledi: 

‘'Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, 1988 yılından bu yana tüketcilere kaliteli hizmet ve 7/24 yaşayan bir sosyal yaşam merkezi sunmuştur. Merkezi ve avantajlı lokasyonu ile Ataköy yakın bölgelerden, İstanbul'un farklı noktalarından ve hatta ilk hizmete açıldığı yıllarda Türkiye'nin çeşitli yerlerinden ziyaretçileri olmuştur. Bu nedenle Galleria AVM'nin ilk olma özelliğiyle birlikte getirdiği ciddi bir ekonomik ve duygusal değeri mevcuttur. DATİ Yatırım Holding olarak iştiraklerimizden biri olan Galleria AVM'nin her daim değerini koruması, başarılarının katlanması, kiracılarına ve tüketicilere sunduğu kaliteli hizmetin devamlılığı için JLL Türkiye ile iş ortaklığı gerçekleştirdik. 

Ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin başta Galleria AVM, çalışanlarımız, kiracılarımız ve tüm ziyaretçilerimiz için hayırlı olmasını dileriz.'' 

 "Yeni dönemde de projeler hız kesmeden devam edecek"

DATİ Yatırım Holding A.Ş. Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ardıç da, JLL Türkiye ile iş ortaklığının ardından başlayan yeni dönemde Galleria'daki projelerin hız kesmeden devam edeceğini belirterek, “Galleria AVM'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar; bundan böyle alanında lider ve Türkiye'nin farklı noktalarında alışveriş merkezi yönetimi deneyimi bulunan JLL Türkiye ile devam edecektir. JLL Türkiye'nin profesyonel yaklaşımı, deneyimi ve global birikimleri doğrultusunda ilerleyen dönemlerde de Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM'yi geleceğe taşıyacaktır‘'dedi. 

"Ülkemize ilkleri yaşatan Galleria'nın yönetimini üstlenmek bizim için gurur verici bir gelişme"

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş da, Türkiye'deki ilk alışveriş merkezi Galleria AVM'nin kendileri için özel bir yeri olduğuna dikkat çekti. 

Avi Alkaş, ‘'1990 yılında Türkiye'de çalışmalarına başlayan JLL, 250 yıllık köklü tarihi ile küresel alandaki faaliyetlerini Türkiye'de de sürdürmeye devam ediyor. Global çapta aldığı ödüller, 80 ülkede, 200'den fazla kurumsal ofisi, toplam 58 bin çalışanı ile 1.000 lokasyonda hizmet veriyor. JLL Türkiye'de ise toplam 300 çalışanımızla Türkiye genelinde yönetim, kiralama ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Bugün, Türkiye'nin farklı noktalarında 14 alışveriş merkezinde yönetim ve kiralama çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezini Türkiye'nin birinci alışveriş merkezi yapmak için hep birlikte yola çıktık. JLL Türkiye olarak; yurtiçinde gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalarımız, her biri alanında uzman profesyonel kadromuz ve global tecrübemiz sayesinde Galleria ile güzel bir iş birliğine imza atarak yönetimi ve kiralamalarını devraldık. Bu önemli iş ortaklığı ile Galleria AVM'de yeni bir dönemin başlayacağını büyük bir mutlulukla duyurmak isteriz'' diye konuştu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alışveriş merkezi ciroları yüzde 20 artış gösterdi
  • 17.11.2022 15:20

Alışveriş merkezi ciroları yüzde 20 artış gösterdi

JLL Türkiye, 2022 üçüncü çeyreğine ilişkin Türkiye’nin Makroekonomi ve Gayrimenk ...

2022 yılında AVM'lerde daha yüksek enerji verimliliği sağlanacak
  • 27.01.2022 16:37

2022 yılında AVM'lerde daha yüksek enerji verimliliği sağlanacak

Gayrimenkul sektöründe dünya devleri arasında yer alan JLL Türkiye, tüm sektörle ...

Kale Outlet Center'ın yönetimi artık JLL Türkiye'de!
  • 04.01.2022 17:22

Kale Outlet Center'ın yönetimi artık JLL Türkiye'de!

JLL Türkiye, Kale Outlet Center Alışveriş Merkezi’nin kiralama ve yönetim hizmet ...

2024 yılına kadar Türkiye'deki AVM sayısında %10 artış bekleniyor
  • 22.11.2021 10:16

2024 yılına kadar Türkiye'deki AVM sayısında %10 artış bekleniyor

JLL Türkiye, 2021 yılının üçüncü çeyreğini değerlendirdiği raporunu yayınladı. ...

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"
  • 29.11.2018 17:23

Alkaş: "Toplu seferberliğe ihtiyacımız var"

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019'da kon ...