maritbet girişmaritbet
Forum Diyarbakır hizmete açıldı!

Forum Diyarbakır hizmete açıldı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’nin yeni alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Forum Diyarbakır'ın açılışı nedeniyle sahne yarışmalarından konserlere, atölyelerden jonglörlere kadar birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı ‘Açılış Festivali' düzenleniyor.

Multi Turkey'nin ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Bölgede bugüne kadar önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen ve toplam 120 milyon Euro yatırım yapılan Forum Diyarbakır, 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı kuruluştan oluşan seçkin bir marka karmasıyla hizmet verecek.

Forum Diyarbakır'da, aralarında Koçtaş, Media Markt, Tommy Hilfiger, Simit Sarayı, Kahve Dünyası, Roman, Paul&Shark, Vakko ve W gibi, Forum Alışveriş Merkezlerinde ilk kez tüketiciyle buluşacak markalar da yer alacak.

Forum Diyarbakır ayrıca, hipermarket, yapı market, sinema kompleksi, restoran ve kafeleriyle de Diyarbakırlılara ve çevredeki illere hizmet sunacak.

Forum Diyarbakır, diğer Forum alışveriş merkezlerinde olduğu gibi şehrin dokusuna uyumlu mimari detaylar taşıyor. Üç katlı yapının, geleneksel kent duvarlarını simgeleyen bazalt taşlarından oluşan cephesi, iç avlusu ve kemerleri ile şehrin ikonik simgelerinden biri olması bekleniyor. Çevresinde geliştirilen yollarla rahat ve kolay ulaşılabilir bir konuma sahip bulunan Forum Diyarbakır, yaklaşık 1.500 kapasiteli otoparkıyla ziyaretçilerin hizmetinde olacak.

“Diyarbakır'ın kalkınmasına destek veriyoruz”

Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, Forum Diyarbakır'ın açılışı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Multi Turkey olarak, Anadolu'ya iyi projeler götürerek, bölgenin kalkınmasına destek olmak istiyoruz. Forum Diyarbakır da bu anlayışın en yeni simgesi. Forum Diyarbakır ile hem kent için yeni cazibe merkezi olmaya aday bir mekan oluşturduk hem de yaklaşık 1.500 kişiye istihdam olanağı sağladık. Forum Diyarbakır'ın hem grubumuza hem de kente hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Projelerimize Forum Diyarbakır'ı eklemiş olmaktan dolayı gururluyuz”

Forum Diyarbakır projesine Multi Turkey ile birlikte imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat Şirketi Genel Müdürü Selahattin Altındağ da şunları söyledi: “İnşaat ve turizm sektöründe imza attığımız sayısız projelere Forum Diyarbakır ile bir yenisini eklemekten dolayı gururluyuz. Bu projede Multi gibi uluslararası deneyime sahip ve sektör lideri bir kuruluşla birlikte çalışmaktan ayrıca mutluluk duyuyoruz. Koşullar ne olursa olsun sürekli katma değer üretmeye, planlı yatırımlarla günden güne büyümeye ve ileride daha büyük projelere imza atmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Forum Diyarbakır hizmete açıldı!
  • 11.06.2015 12:29

Forum Diyarbakır hizmete açıldı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’nin yeni alışveriş merkezi ...

Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor!
  • 05.05.2015 11:59

Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor!

Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla 100 milyon euro yatırım yapılarak hayata g ...

Forum Diyarbakır 5 Mayıs'ta tanıtılacak!
  • 01.05.2015 10:36

Forum Diyarbakır 5 Mayıs'ta tanıtılacak!

Merakla beklenen Forum Diyarbakır, basınla bir araya geliyor. AVM'nin yapım işin ...

Forum Diyarbakır yükselmeye devam ediyor
  • 08.11.2013 11:40

Forum Diyarbakır yükselmeye devam ediyor

Multi Development Türkiye’nin ülke genelindeki 12’inci, Güneydoğu Anadolu Bölges ...

Forum Diyarbakır 6 Mayıs Pazartesi görücüye çıkıyor!
  • 03.05.2013 12:59

Forum Diyarbakır 6 Mayıs Pazartesi görücüye çıkıyor!

Multi Development imzası taşıyan Forum Diyarbakır, 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü g ...

Multi Development Türkiye Forum Gaziantep’i tanıttı!
  • 05.07.2012 10:23

Multi Development Türkiye Forum Gaziantep’i tanıttı!

Multi Development Türkiye, Güneydoğu’daki ilk projesini Gaziantep’te açıyor. 201 ...