maritbet girişmaritbet
Esas Gayrimenkul, 41 Burda AVM'yi açtı

Esas Gayrimenkul, 41 Burda AVM'yi açtı

Esas Holding’in yükselen değeri Esas Gayrimenkul; ticari gayrimenkul alanında yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Esas Gayrimenkul; toplamda 150 Milyon USD'lik yatırım ile STFA iş ortaklığında Türkiye'nin en önemli geçiş noktalarından birisinde bulunan Kocaeli ilinin alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi 41 Burda'yı hayata geçirdi.

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yurt dışında satın alma ve birleşme; Türkiye'de ise sıfırdan yatırım stratejisi ile ilerleyen Esas Gayrimenkul son olarak Türk inşaat sektörünün temellerini atan STFA iş ortaklığında Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan yolların kavşağında bulunan, sanayi sektöründeki gücü ile Türkiye'nin yüksek büyüme potansiyeline sahip illerinin başında yer alan Kocaeli'nde yaklaşık 150 Milyon USD'lik bir yatırımla 41 Burda AVM projesini hayata geçirdi. 

burda avm

Türkiye'nin en çok yatırım alan ve ortalama satın alma gücü en yüksek bölgesini oluşturan Kocaeli'nde halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak; alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de tek adresi olmaya hazırlanan 41 Burda; 120 bin metrekare inşaat alanı, 61 bin metrekare kiralanabilir alanı ile toplamda 200 adet mağazası ile bir sinerji yaratıyor. Kocaeli'nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan 41 Burda; dünya standartlarındaki özellikleri ile Kocaeli'yi ve yakın çevreleri beklediği markalar ile tanıştırmaya, alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyor. 41 Burda; 1.600 araç kapasiteli kapalı / açık otoparkı ile de alışverişin en kapsamlı halini ziyaretçilerine sunuyor.

Bir üniversite kenti olarak da öne çıkan Kocaeli Esas Gayrimenkul'un 41 Burda projesi ile sosyal yanı da çok güçlü bir yatırıma ev sahipliği yapıyor. 41 Burda; ziyaretçilerine alışveriş keyfi sağlayacak olan konsept mağazalarının yanı sıra şehirde ilk kez yer alacak yeme-içme alanları, eğlence alanları, sinema salonları ve düzenli aktiviteleri ile de eğlencenin kalbi olmaya hazırlanıyor. Projede 35 adet cafe, restoran; 3100 metrekarelik alanda toplamda 1100 koltuk kapasiteli 10 sinema salonu, 1500 metrekarelik  spor alanı, 2400 metrekarelik çocuk eğlence alanı yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esas Gayrimenkul, 41 Burda AVM'yi açtı
  • 21.01.2016 13:26

Esas Gayrimenkul, 41 Burda AVM'yi açtı

Esas Holding’in yükselen değeri Esas Gayrimenkul; ticari gayrimenkul alanında ya ...