maritbet girişmaritbet
Eczacılar korona virüs için AVM’de vatandaşı bilgilendiriyor

Eczacılar korona virüs için AVM’de vatandaşı bilgilendiriyor

Sakarya'da eczacılar, Afet ve Acil Durum Eczacılığı (ADEC) projesi kapsamında yeni tip korona virüs salgınına karşı vatandaşları bilinçlendiriyor.

Sivil toplum kuruluşu S.A.B.A.H Arama Kurtarma Derneği, Afet ve Acil Durum Eczacılığı (ADEC) projesi kapsamında Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan bir AVM'de kurduğu stantta vatandaşları tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü hakkında bilinçlendiriyor. AVM'nin açılış saatinden kapanış saatine kadar sürecek olan bilinçlendirme etkinliğinde vatandaşlara korona virüs hakkında broşür dağıtılması, bilgilendirme yapılması ve farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama (S.A.B.A.H) Arama Kurtarma Derneği Kurucu Başkanı İlhan Durgut, Afet ve Acil Durum Eczacılığı (ADEC) projesi kapsamında yeni tip korona virüs salgınına karşı vatandaşları bilinçlendirdiklerini dile getirerek, “Kovid-19 diğer adıyla korona virüs hastalığı hakkında bilgilendirme amaçlı broşürler dağıtarak, sözlü bilgilendirme yaparak farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Aslında bu konuda insanımız oldukça bilinçli sayılır fakat biz aynı zamanda bu ruhu da oluşturmak istiyoruz. Burada ilk defa bugün sahaya inerek, halkın daha yakınına taşıdık. Broşürümüz, kendimize özgün bir broşür. Halkımıza hem sözlü hem de yazılı olarak bilgilendirme yaparak özellikle halkımızda ki bu ruhu oluşturmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz